Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buda benim kızımın odası daha düzenlemesi bitmedi perdemiz ve lambamız alınacak beşiği bizim odamızda
çok hoş olmuş duvarlar
nasıl yaptın
bende kaplumbağa ve saylongozları merak ettim nerden aldınız???![]()
canım toyikide satılan bi yumusak oyuncak..bebeğin ona sarılınca ninniler söylemeye baslıyor..bebeğinde ona sarılı bi şekilde uyuyor..yani bebeğinin uyku arkadası..
teşekkür ederim bizim burda toyiki yok ama internetten bende almaya çalışıcam güzel bişi
canım marka playskol sadece toyikide satılmıyor başka oyuncakçılar varsa bi bak istersen ARMAĞAN mağazası falan var oyuncakçı oralarda da olur büyük ihtimalle
buda benim kızımın odası daha düzenlemesi bitmedi perdemiz ve lambamız alınacak beşiği bizim odamızda
kuzucuk güle güle yatsın odasına bayıldım hele mobilyaların rengi harika çok güzel bir seçim
ah ah kiracılığın gözü kör olsun taşınmak öyle zor ki mama sandalyesini bile alsam mı almasammı diye düşünüyorum
oda takımı ile birlikte verdiler aldığım yerde takımdaki desene göre duvar süsleri vardı
istanbulda modoko sitesinde kervan genç bebe