Bebek odalariniz...

çok hoş odalarınızz güle güle kullansınlar bebişler...

buda benim kızımın odası daha düzenlemesi bitmedi perdemiz ve lambamız alınacak beşiği bizim odamızda

Son düzenleme:
canım toyikide satılan bi yumusak oyuncak..bebeğin ona sarılınca ninniler söylemeye baslıyor..bebeğinde ona sarılı bi şekilde uyuyor..yani bebeğinin uyku arkadası..

canım marka playskol sadece toyikide satılmıyor başka oyuncakçılar varsa bi bak istersen ARMAĞAN mağazası falan var oyuncakçı oralarda da olur büyük ihtimalle

ilgilendiğin için teşekkür ederim burda sadece oyuncak dünyası var başka alternatifim yok orayada bi bakıyim belki vardır

buda benim kızımın odası daha düzenlemesi bitmedi perdemiz ve lambamız alınacak beşiği bizim odamızda

kuzucuk güle güle yatsın odasına bayıldım hele mobilyaların rengi harika çok güzel bir seçim
ah ah kiracılığın gözü kör olsun taşınmak öyle zor ki mama sandalyesini bile alsam mı almasammı diye düşünüyorum

kuzucuk güle güle yatsın odasına bayıldım hele mobilyaların rengi harika çok güzel bir seçim
ah ah kiracılığın gözü kör olsun taşınmak öyle zor ki mama sandalyesini bile alsam mı almasammı diye düşünüyorum

canım teşekkür ederim sorma bizde kiracıyız ve eşim memur tayin olayı var yani ama çok heves ettim ilk başlarda almayacaktık sonra dayanamadım yine.. iyikide almışım hihoyyyt

Taşınacağız vs. diye bende önce park yatak aldım sonra küçük bir odamız vardı eşim onu boyadı eski dolabı boyatalım derken çok uygun bir takım bulduk halısıydı perdesiydi bir odası oldu, park yatağı yanımda yatsın diye odama aldım, mutfakta sterilizatörler biberonlar yani evin heryanını beyefendi istila etti hadi kızlar görsün diye bir resim çekeyim dedim oda tanınmaz halde karmakarışık olmuş utandım valla...Bebişlerinizin odaları çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın Allah içinize sindirsin...

Son düzenleme:
cok güzel odalarınız güle güle kullanın

bu0218vo6.jpg

bu0218vo6.84473c58c1.jpg

bu0223rj1.jpg

bu0223rj1.199880ee09.jpg

bu0222xg6.jpg

bu0222xg6.444f894f45.jpg

Son düzenleme:
bebiş odalarınız süper kızlar ya... Hayırlısıyla Benimde bebişim olursa onunda odasının resmini eklerim :a015:

Back
X