Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Senin icin aldigim yeri arayip ogrendim dolce vita - inci saten renk kodu 1093 imis :KK54:

sallanabilen bisey aldim ben ilk 6 ay icin bilmiyorum bakalim ne kadar kullanisli ama mothercare de indirim vardi 200 liraya satin aldim cunku bu anne yanlari coook pahali idi. Bi de icine yatak sorunumuz var tabi. Kayinvalide ben yapicam falan dedi ama ona kalirsa elfayi kumasi icine koyar getirir. :KK35: Ne giybet ettim bende bee :oops: besikde bu canim
Bu sallanabilen beşiklerde güzel mothercare de bende gördüm ve dediğin gibi fiyatlarıda çok daha uygun ama bilemiyorum diğerlerinin katlanıp gittiğin yere taşınabilir olması, yatağa yanaşıp yanının açılıp ve görüş mesafesinde olması filan çok hoşuma gitti. İçine yatak sorunumuz her ikisi içinde var zaten, seninki yine öyle getirirmiş hiç değilse benimki ona bulaşmasın diye sormuyor bile:anneadayı::KK54::KK47::KK49:

Bu sallanabilen beşiklerde güzel mothercare de bende gördüm ve dediğin gibi fiyatlarıda çok daha uygun ama bilemiyorum diğerlerinin katlanıp gittiğin yere taşınabilir olması, yatağa yanaşıp yanının açılıp ve görüş mesafesinde olması filan çok hoşuma gitti. İçine yatak sorunumuz her ikisi içinde var zaten, seninki yine öyle getirirmiş hiç değilse benimki ona bulaşmasın diye sormuyor bile:anneadayı::KK54::KK47::KK49:
Bazen bulasmamasi bulasmasindan daha hayirli olabilir :eek: zaten bisey alamadigi icin onu da ben yapivereyim dedi de neyse... Bulasmasinlar zaten cunku hep kendi bildikleri dogru :KK12::KK31:

Bazen bulasmamasi bulasmasindan daha hayirli olabilir :eek: zaten bisey alamadigi icin onu da ben yapivereyim dedi de neyse... Bulasmasinlar zaten cunku hep kendi bildikleri dogru :KK12::KK31:
Aman öyle valla, uzak olmak en güzeli ama üstlerine vazife olmayan şeylere pek karışırılar da yapmaları gereken bir şey varsa uzak kaçarlar;)

Hımm, anladım bu renk isimi ve kodu ile buralarda bulabilirmiyim acaba? o_O Sizin aldığınız yer aynı zamanda kumaş satan biryermiydi? Yani sadece perdeci miydi yoksa?
Kumasta satiliyo canim. Perdede diktirebiliyosun. Bence perdecilerde vardir bi dolanmak lazim. Olmasa bile emsali muhakkak vardir koyu vizon rengi gibi bisey bu

Kumasta satiliyo canim. Perdede diktirebiliyosun. Bence perdecilerde vardir bi dolanmak lazim. Olmasa bile emsali muhakkak vardir koyu vizon rengi gibi bisey bu
Tamamdır bende buralardaki perdecileri bir dolaşırım bakalım bulurum inşallah. Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Meleklerimiz için herşeyin en güzeli olur inşallah, sağlıkla gelsinler:KK68:

merhaba, ben uygun fiyatlı koltuk arıyorum, bebeğin odası için :))) sen nereden ne kadara aldın canım ya? rengi de güzelmiş.
Kose takimimla beraber almistim o berjer gibi koltugu 2 sene evvel. Cokda uygun bi fiyati yoktu acikcasi extra 500 tl odemistim onun icin ama piyasada daha uygunda yoktu kadikoyde ciftcioglu mobilyaya yaptirmistim canim.

Biz kızımın odasını meltem bebe den aldık... Orası içimize çok sindi kullanılan malzeme be boyaları özelmiş... Tavsiye ederim

Merhaba oda arastiriyorum bende maskoda meltem bebeye baktim cok begendim ama kararsiz kaldim suan kullaniyosaniz memnunmusunuz

Back
X