Doğuma Hazırlık Bebek Odası Olmazsa Olmazı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nefertity2626

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
1
0
1
37
Merhaba hanımlar şuan yedi aylık hamileyim ve hala bebek odasını kuramadık. Uzun süredir araştırdığım bir oyun park yatağı var Kraft Sunday Oyun Parkı. Hem fiyat açısından bizi zorlamıycak hem de kaliteli ve uzun süreli kullanımı olucak. Bu ürünü Kraft Sunday Oyun Parkı 70*110 Cm Beige ....da sitesinde Uygun fiyatlı buldum. Aranızda kullanıp memnun kalan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 aylk bebeğim birtek park beşik aldm. Çünkü benimle aynı odada yatıyor.. oda yapmdım yanımdan ayıranazkadar da yapmalı düşünmüyorum.. Bebeğe oda yapacaksınız 2 yıl belki 3 yl kullanamayacaksınız boşuna uğraş.

Yeni doğana bebek odası tam bi saçmalık

Ben saçma bulmuyorum . Cocuğun elbiseleri Vs için dolap gerekiyor. Dolabı ayrı besiği ayrı almak daha mantıksız masraflı oluyor sağlam uzun ömürlü istiyorsanız. (Beşikten kastım yatağa cevrilen uzun yillar kullanılan. )
Elbette ilk aylarda yatak odası içn bir beşik ihtiyacı oluyor ister eski tip ,ister park farketmez .
Başta alinmayinca sonra hiç fırsat gelmiyor.

5 aylk bebeğim birtek park beşik aldm. Çünkü benimle aynı odada yatıyor.. oda yapmdım yanımdan ayıranazkadar da yapmalı düşünmüyorum.. Bebeğe oda yapacaksınız 2 yıl belki 3 yl kullanamayacaksınız boşuna uğraş.
Ben sadece dolap almıştım beşik falan benim odamdaydi. Bence odayi insanlar kendi için yapıyor ... Şimdi kızım 3 yaşında onun isteğine göre odayı tamamladım.

Ben sadece dolap almıştım beşik falan benim odamdaydi. Bence odayi insanlar kendi için yapıyor ... Şimdi kızım 3 yaşında onun isteğine göre odayı tamamladım.
Katılıyorum.
Bebek odası aldım, çocuğum 1 gün bile o yatağın beşiğinde yatmadı.
İkinci çocuk oldu, yine olmadı.
Anne yanı beşik ve sonra bizimle yattılar hep.
Kışın oda takımını bozdum, ihtiyacı olan birine verdim.
Çocuklara montessori yatağı yaptırdım, bir de başka odaya gardrop koyduk.
Mis gibi oldu.

Katılıyorum.
Mis gibi oldu.
Evet evet doğmamış çocuğa dön biçmek olmuyor cidden. Bende dolap aldım ona pişman oldum bazı şeyleri mecbur ona uydurcam diye🤦 ama işte öyle böyle oldu 🤭

Bu park yatak ne işe yarıyo yav? Yatak yanı beşik düşünüyorum bende ama park yatak çok duydum işlevini anlamadım ama

Katılıyorum.
Mis gibi oldu.
Merhaba montessorı yatak şu tahtadan olan yatak değil mi ? Bende kızıma yaptrmak istyrm ama saglam olur mu merak ediyrm hemen kırılsın ıstemem biz kalabalık aileyız yegenlerm falan var zıplar oynarlar

70x100 cok ufak. 7 8 aydan sonra rahat edemez icinde. Benim kizim 2.5 yasinda 80x130a sigamiyor rahat edemiyor diye 100x200 yatak aldim daha yeni.

Oda iside aile va cocuga bagli. 6 aylik ayirdim odasini 2 yildir odasinda yatiyor.

Merhaba montessorı yatak şu tahtadan olan yatak değil mi ? Bende kızıma yaptrmak istyrm ama saglam olur mu merak ediyrm hemen kırılsın ıstemem biz kalabalık aileyız yegenlerm falan var zıplar oynarlar
Evet, onlar.
Çocuklar için çok güvenli ve mantıklı buluyordum, hamileliğimde haberim olsaydı mutlaka alırdım.
Şimdi modeline göre değişse de, ben kendim yaptırdım, yere sıfır.
Dolayısıyla altında sadece yere sıfır şilte var, bombesi olmadan, hemen üzerine yatak konuyor.
Benimki L tipi iki çocuk için bağımlı yatak modeli.
Kırılabilir yeri yan korumada mevcut ama benimkiler başaramadıysa emin olun çoğu çocuk başaramaz.
Kapılı modeller daha sağlam, kırılmaya dayanıklı oluyor.
Ben o kapıyla oynar, üzerine yatar sallanırlar diye kapısız aldım, o sebeple biraz korkuluklar tutup savurunca sallanabiliyor.

Ben kızıma kullandm çok memmnun kaldım istersm topla kaldır . alan dar evlerde ve kirada hele de çok kullanışlı 😊
Tamam da ne işe yaradığını anlamadım ki ben, beşik değil ama yatak o konuda bilgi verirseniz belki bende beğenirim😄

Tamam da ne işe yaradığını anlamadım ki ben, beşik değil ama yatak o konuda bilgi verirseniz belki bende beğenirim😄
Hem sallnma özelliği var hemde hafif anne açısndan da ıyı ve ilk 6 ay yuksk kısmnda kullanbiliyosnz egilip alma derdi yok, onunda yatak yanı inen olanları var ,onlar daha mantıklı bide cocuk buyuyunve topla kaldır ve odadan odaya kendm söküp götürydm 🤗

Ben saçma bulmuyorum . Cocuğun elbiseleri Vs için dolap gerekiyor. Dolabı ayrı besiği ayrı almak daha mantıksız masraflı oluyor sağlam uzun ömürlü istiyorsanız. (Beşikten kastım yatağa cevrilen uzun yillar kullanılan. )
Elbette ilk aylarda yatak odası içn bir beşik ihtiyacı oluyor ister eski tip ,ister park farketmez .
Başta alinmayinca sonra hiç fırsat gelmiyor.
Canım bende bebek doğmadan yapmıştım odayı çok çok pişman oldum. Büyül bir dolap ve park yatak yetermiş koca odayı düzdüm o büyüyen yatakta doğru düzgün yatmadı. Elleriyle tutup ayağa kalktığında da tehlikeli oldu 6 ay anca kullanmışımdır üstüne yatak büyüse de yüksek geliyor dolapta çok küçük görünmeye başladı gözüme şimdi kızım yer yatağında yatıyor ve başka yatak almıyorum akıllandım aklı erince kendi seçtiği montessori bir yatak alacağım.
Aynı şey bebek arabasında da başıma geldi gittim baston bi tane daha aldım bebek alışverişinde en büyük yaptığım hata bi bebek odası bi bebek arabası oldu.

Bu park yatak ne işe yarıyo yav? Yatak yanı beşik düşünüyorum bende ama park yatak çok duydum işlevini anlamadım ama
Toplayıp kaldırıp çadır gibi çantasına koyabiliyorsun ve bazanın altıne kaldırabiliyorsun. ayrıca hareketlendiği zaman üst aparatı kaldırıp yer seviyesine indirih yatırabiliyorsun düşme çıkma tehlikesi yok.. birde evim dar bebeğime oda yapacağım zaman kaldırıp bazanın altına kolacağım yer kaplamıyor birşey olmuyor 😀

Hem sallnma özelliği var hemde hafif anne açısndan da ıyı ve ilk 6 ay yuksk kısmnda kullanbiliyosnz egilip alma derdi yok, onunda yatak yanı inen olanları var ,onlar daha mantıklı bide cocuk buyuyunve topla kaldır ve odadan odaya kendm söküp götürydm 🤗
Yani yatak yanı beşikten dahamı kullanışlı olurki bu ürün, ilk bebeğimiz olcak da hiç bilgim yok

Benim tarzım değildi ısınamadım senin dediğin gibi yatak yanıda olan ahşap beşik almıştım

Back
X