bebek odası süsü yapabilen marifetli hamişler

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
158
Adana
a.s.:teytey:kızlar malum bebek odası süsleri acaip pahalı,bir kapı süsü en az 60 ytl,bir duvar süsü en az 40 ytl...hazır dogum iznine ayrılmışken malzemelerini alıp ben kendim bazı kapı duvar süsleri yapmak istiyorum.aranızda bu tarz şeyleri marifeti olup da kendi yapabilen var mı acaba?varsa yapılışını paylaşabilir misiniz?

canım malzemesini al mutlaka mahallenizde bi terzi vardır ona diktir 15 lirayı geçmez malzemesiyle birlikte ben öyle yapmayı düşünüyorum yada kayınvalideme diktircem

ben yaptım kapı süsü.pembe kristal tül aldım halkasını aldım.üzerine yapıştırmak için çiçekler kelebek falan aldım çok güzel oldu.ne diye dışarı okadar para vercem bana maliyeti 15 ytl olmadı bile hem daha severek astım ben yaptım diye

arkadaşlar bu malzemeleri nereden alıyorsunuz?yapılışını tarif edebilir misiniz?

http://www.sahibinden.com/aff.php?sKatalog=1&aff=607887&b[custom_cat]=13128&b[subcategories_also]=1&b[store_id]=60648&b[search_text]=&op[page]=1&b[auction_id]=&b[sort_field]=date&b[sort_order]=desc&b[page]=2
en uygun şeker ve kapı süsü çiçek vs. burda bulmuştum ben en azından fikir verir
kapı süsü yapmak için makrome sarkç yaparken kullanılan plastik halkalardan var onlardan alıp yada gazete kagıdıyla kendiniz bi halka yapıp onu pamukla besledikten sonra uygun renkte kurdela ile kapliyip dışına yapıştırmak istediginiz herşeyi yapıştırabilirsiniz elimizdeki malzemeye baglı yapılmış örnekleri görünce daha iyi fikir verir

kızlar emınonunde kapı susu uygun ben havuzlu handan aldım cokta guzel sırın ugrastıgınıza degmez aynı fıyata gelıyo zaten emınonu havuzlu handa a z ye hersey var sıf bebek esyaları uzerıne hastane cıkısları falan cok uygun keske herseyını ordan alsaydım ufak tefek eksıklerı ıcın gıttım bayıldım cesıt cok kıyafetten bebek arabasına kadar hersey var fırsatınız olursa bı gezın derım

canım kapı susunu bende havuzlu handan aldım aynı fıyata gelıyodu!ama sekerleri brde sepeti ben yaptım evde cok guzel oldu kımse evde yaptıgıma inanmıyor!sepetler 50 ytl fılandı sordum!pazardan bır tane ekmek sepeti aldım 3 ytl çiçekçiden 2 metre tul aldım!bırazda nazar boncugu bırde evde kullanmadıgım bır örtü!evdekı örtuyu sepetın etrafına iğne iplik yardımıyla gecırdım!sonra aynı işlemi tülle yaptım!aynı renk kurdelayla sepettın agız kısmına serıt gectım!artan tulle fıyonklar yapıp sepetın etrafına dıktım!sonra nazar boncuklarıyla susledım!şimdiden hayırlı dogumlar!

1

canım kapı susunu bende havuzlu handan aldım aynı fıyata gelıyodu!ama sekerleri brde sepeti ben yaptım evde cok guzel oldu kımse evde yaptıgıma inanmıyor!sepetler 50 ytl fılandı sordum!pazardan bır tane ekmek sepeti aldım 3 ytl çiçekçiden 2 metre tul aldım!bırazda nazar boncugu bırde evde kullanmadıgım bır örtü!evdekı örtuyu sepetın etrafına iğne iplik yardımıyla gecırdım!sonra aynı işlemi tülle yaptım!aynı renk kurdelayla sepettın agız kısmına serıt gectım!artan tulle fıyonklar yapıp sepetın etrafına dıktım!sonra nazar boncuklarıyla susledım!şimdiden hayırlı dogumlar!

1

acaba şu havuzlu hanın yerini bi tarif edermisiniz bende alıcamda eminönünü hiç bilmiyorum birde şeker süslerinidemi havuzlu handan aldın
başak daha nerelerde bulabilirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
kırtasiyeden pörşemen kağıdıal. şu terzilerin model için kullandıkları varya adını yanlış yazmış olabilirim pörşamende olabilir. mutlaka çocuğu olan tanıdıkların vardır onların boyama kitaplarında çok şeker resimler oluyo.beğendiğin resimleri bi kalemle kağıda geçir kopya kağıdı gibi çok kolay. sonra bebişin odasının duvarına geçir mümkünse kurşun kalemle hatta karbon kağıdıda kullanabilirsin.sonra tek yapman gereken ince uçlu bi fırça ve renkli boyalar. akrilik boya daha güzel duruyoo.umarım yardımcı olmuştur

kızlar emınonunde kapı susu uygun ben havuzlu handan aldım cokta guzel sırın ugrastıgınıza degmez aynı fıyata gelıyo zaten emınonu havuzlu handa a z ye hersey var sıf bebek esyaları uzerıne hastane cıkısları falan cok uygun keske herseyını ordan alsaydım ufak tefek eksıklerı ıcın gıttım bayıldım cesıt cok kıyafetten bebek arabasına kadar hersey var fırsatınız olursa bı gezın derım
canım neresinde eminönünün? sağol bu arada verdiğin bilgi için..

kapı süsü için tüm gün köpük çelen karadım yok yok!!! istanbulda olsam 50 kere bulmuştum :(
alternatif önerisi olan varmı?????? gazete kagıdına cember seklini vermeye calıstık egık bukuk oldu?baska öneriniz?
ollmadı beyaz esya kutularından cıkan köpüklerden bulup cember seklınde kesıcem napıyım

DENİZE YADA HAVUZA GİDERKEN KULLANILAN MAKARNALAR YOKMU UZUN HANİ RENKLİ RENKLİ YÜZME BİLMEYENLER KULLANIR, ONDAN ALIN 1 LİRA KİPADA. İSTEDİĞİNİZ KADAR KESİN YUVARLAYIN KOLİ BANDIYLA SIKI SIKI SARIN UC KISMINDAN, ÇELENK İŞTE :lepi: ETRAFINIDA TÜLLE SARIP SARMALAYIP SÜSLEYİN. :emir_bebek:

Back
X