bebek odası tercihleriniz

canm bende öle beşşik tavsiye etmm çünkü belli bi süre yatıyolar gereksz tşınn beşşkler var hem az yer kaplıyoo hemde taşnması kolayyyy tavsiye erimm

DOKTORLARDA BEBEKLERİMİZİ 1 YIL KADAR AYRI ODALARDA YATIRMAMAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR CANIM

canım istanbuldansın sanırım. nerden sipariş verdiniz bebek odasını ben 1 ay önce güneşlideki mobilacılar çarşısına bakmısttımm çok güzell şeyler vardı.nezaman teslim edilicek size.ben şuan 7 aylık hamileyim henüz erken sanırım.3 hafta sonra bakıcaz bizde

Valla bende park yatak alıcam kısmetse karyola işini şuan düşünmüyorum en azından 4 yaşına kadar park yatakta yatar bebiş ondan sonrasını düşünürüz hem yerim yok hemde taşınıcaz bencede çok iyi karar ver paranı iyi değerlendir arkadaşım

dün sıpariş ettiğim park yatak akşamustu geldi,kurdum bıle..cok guzel arkadaşlar tavsıye edıyorum tekrar..

evde bebek olduğu nasıl anlaşılacak, nasıl hissedilecek? Ben en güzel en cicili bicili şekilde odasını yapıyorum. büyüyen karyola da almadım. yıllarca aynı yatakta mı yatacak bu çocuk? elbet yıpranacak, okula başladığında genç odası almayı düşünüyoruz. bebek odası anne baba için heves olmalı, şöyle cibinlikli süslü püslü bir oda olması hoş olmaz mı? park yatağı isterseniz ayrıca alırsınız ama unutmayın o da bir birey ve onun sadece park yatakta yatırılması haksızlık gibi geliyor bana. anlamz diye düşünmeyin. bu yüzden odasını da alın ama isterseniz yatırmayın. sizler evlenirken neden yatak odası aldınız? neden şişme yataklardan almadınız veya çekyatta yatmadınız? bence bebek odası da aynı şey. gereksiz diye düşünmeyin bence.

kızlar bende çok özeniyorum bebek odası için, şuan kiradayız ve kısmetse 1 aya kadar kendi evimize geçecez, bebek için fazladan bi odamız var bende enazında gardolap ve çamaşırlık alacam, bizim evlerimiz sobalı olduğu için bebeği zaten odasında yatıramam oda içinde karyola değilde beşik alayı düşünüyorum, biraz büyüdüğünde baza alıp odasını genç odasına çevirmeyi düşünüyorum

bende besık aldım sımdı uyumuyo buyuyen karyola almayı dusunuyoruz bence mdf den yapılan daha saglam dıgerlerı seklınden bellı bebek odası ıcın cok erken daha

valla arkadas özenmiyor musunuz diye sormuş;herşey o kadar güzel ki ama insanların imkanlarına ve yerleşik olup olmamalarına baglı..yoksa gerçekten her anne bebegi için en iyisini ister ve gerektiginde kendine almaz ona alır!ama mesela ben tayin nedeniyle yer değiştircegimiz için kendim çekyatta yatıyorum hamile halimle..bebişimiz içinde park yatak aldık.inşallah biraz daha büyüdügünde güzel bir oda yaparız..yani herkes evine,işine ve maddi durumuna ne uygunsa onu yapsın..

ilk 6 ay yatak odasında bizimle olacağı için sadece sallanabilen karyolalardan aldık.2-3 yaşına kadar kullanabilir.karyolanın takımı da vardı gardrop ve şifonyeri.onları da odasını ayarladığımız zaman alacağız.

kızıma hamile kaldığımda kiradaydık sadece park yatak almayı düşünüyordum ama kendi evimize çıkınca dayanamadım kızıma oda hazırladık perdesinden tut herşeyine büyüyen yatak bir de büyük bir dolap. dolabı iki yanı askılıklı raflı bizimkiler gibi ortası ise şifonyer gibi 4 çekmeceli ama en üst 2 tarafı raflı. büyüyen yatak düşünmüyordum ama o ara yatak cibinlik takım indirimliydi normal bebek karyolası gibiydi ondan aldım. yalnız dolap çok işimi görüyor eğer bebek bakmaya anneniz gelecekse onun eşyalarını bir bölümüne koyabiliyorsunuz da kızımı ilk andan itibaren yatağında yatırdık zaten odalarımız yanyana buna rağmen telsizini açardık ama yine de ben 40ım içinde kızımın odasındaki çekyatta yatıyordum sonra kendi yatağıma ben geçtim bu sefer kızım ağlıyordu ben eskiden beri zıplayıp kalkan biriyim (kızım 8.5 aylık hala da) ayak sesimi duyar kızım geceleri beni beklerdi AMA BİZ BİR ŞEY YAPTIK O DA KIZIMIN ODASINA KLİMA ALMADIK en büyük hatayı böyle yaptık. bu yaza klima alacağım çünkü sıcak olur diye kızımla oturma odasında yattık ısınma da ekonomik olur dedik çocuk zırt pırt kalkmaya başladı ne zaman havalar ısındı odasında yattı çocuğum garibim hiç uyanmıyor. nasıl alıştırırsanız öyle gider kızım sıcak zamanlarda yazın bizim yatağımızda öğlen uyurdu şimdi orda yatmayı da seviyor bir düzen tutturmak gerekiyor. doktorların da tavsiyeleri kendi benimsedikleri bilimsel ideolojiye göre değişir. hiçbiri de yanlış değil sadece birbirini tamamlamalarına ihtiyaçları vardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…