Doğuma Hazırlık Bebek odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

acemianneadayi1

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
44
16
18
29
Merhabalarr,
Yeni doğacak bir bebeğe çocuk odası yapmak ne kadar iş görüyor? İhtiyaç duyacaklarını pek sanmıyorum benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Benim aklımda ilk sene için anne yanı beşik alıp birde kıyafetleri için gardrop almayı planlıyorum 1 odayı kullanmayacaksa iptal etmek istemiyorum açıkçası

Ben de hep boyle dusundum. Iki cocugum icin de cocuk odasi almadim. Ilk sene benim yanimda kaldilar. Sonra tasindik mesela, yeni eve gore oda aldim ilk cocuguma.

Merhabalarr,
Yeni doğacak bir bebeğe çocuk odası yapmak ne kadar iş görüyor? İhtiyaç duyacaklarını pek sanmıyorum benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Benim aklımda ilk sene için anne yanı beşik alıp birde kıyafetleri için gardrop almayı planlıyorum 1 odayı kullanmayacaksa iptal etmek istemiyorum açıkçası
Bebeğin hayırlı olsun canım...
Ben anneanneyim. Dedemiz çocuk odasına çok heves etmişti büyüyen beşik+dolap+sifonyer şeklinde bir takım aldık.
Torunumuz bir kere bile o yatakta yatmadan büyüdü. Ama dolap ve sifonyeri geçen yıla kadar kullandı.
Bir de benim annem park yatak almıştı, 3 yaşına kadar icinde yattı. Sonra tek kişilik yatağa geçtiler...

Oda çok özenmiştim..İyi ki de almışım..Duvarlarınıda boyattım hayalimdeki gibi...İçimde kalacakmış gerçekten..Bebeğime ait herşey odasında yerli yerindeydi..Ee bebek bezi vs.stoklarımıda guzelce yerlestırmıstım..Birşey lazım olsa babası,ananesi ya da biri rahatlıkla yardımcı olabılıyordu çünkü orası ona ait..

2 yasından sonra odasında yatmaya basladı kamerada kullandım tabi..

Bence o tamamen size kalmış bir durum..:KK200:

Ben anneanneyim. Dedemiz çocuk odasına çok heves etmişti büyüyen beşik+dolap+sifonyer şeklinde bir takım aldık.
Torunumuz bir kere bile o yatakta yatmadan büyüdü. Ama dolap ve sifonyeri geçen yıla kadar kullandı.
Bir de benim annem park yatak almıştı, 3 yaşına kadar icinde yattı. Sonra tek kişilik yatağa geçtiler...
Sonuç olarak tam takım bir yatak odasına gerek yok diyorsunuz yani 🙂 Özellikle ilk sene için.

Bu arada teşekkür ederim 🙂

Oda çok özenmiştim..İyi ki de almışım..Duvarlarınıda boyattım hayalimdeki gibi...İçimde kalacakmış gerçekten..Bebeğime ait herşey odasında yerli yerindeydi..Ee bebek bezi vs.stoklarımıda guzelce yerlestırmıstım..Birşey lazım olsa babası,ananesi ya da biri rahatlıkla yardımcı olabılıyordu çünkü orası ona ait..

Evet doğru söylüyorsunuz

evet doğru söylüyorsunuz tercih meselesi ama bebekken kullanamayacağı için o oda benim şuan daha çok işime yarıyor. 1-2 seneye taşınma planımızda olduğu için mantıklı karar vermeye çalışıyorum. 🙂

Merhabalarr,
Bende almadim sadece beşik aldım bu koşuda bizimle geçirecek yaza oda takımını alıp odasında yatircam

Back
X