bebek odası

dilek3256

Guru
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
94
119
313
Manisa
kızlar benim bir sorunum var ..evimiz 2+1 kiradayız bi oturma odası bi misafir odası birde yatak odası var.ilk bebeğimiz odası olsun istiyoruz.ama oturma odası ne olacak.normalde soba oraya kuruyoruz.üç çekyat var orda.kızlar ya parlak fikri olan yardım etsin.bebeğimiz ocakta gelecek inş.birde soğukda soba işini napacağız..yorumlarınızı bekliyorum..

Ayni durum bizde de mevcut canim:) her zaman bebegm oldugunda odasi olmali fikrindeydim ama nasip olmadi bizm evimizde 2+1 ..evi taşımayı bile düşündük 3+1e..ama taşima parası+depozt+boya badana pahaliya mal oldu bize geri wazgectk..o odayida bosaltamiyorum dha gecen yil bi 3lü bi tekli aldm eşyalarm yepyeni..
Snra cocuk odalarini fark ettm dha kullansli en azindan bebek havasi yok..bsta cok mantikli gelmşti buyuyen besik almak ama snradan 10-11 yasina kadr bebek havasi olan bi odada büyümesndnse 5-6 yasnda gdip cocuk odasi almak dha mantikli geldi..cunku her yil yeni seyler ckiyo smdiki odayla 5 sene snraki odalar arasnda cok fark oluck illaki..tabi bizm bi durumumuzda tayinci olmamiz seneye şarkımız war doguda ew bulablrmiyiz die tamamen wazgctk artk ama hala icimde:) smdi baby tech beyaz kelebekler besiqi war onu alicz önce yatak odasnda yatirip 6.ayda o kück odaya koyucm besiqini ..ki seninki sobaliymş kısın birlikte kalrsnz o odada bizim tayin durumu sizin soba durumu icimizde koyuck bu oda olayini :) ama odasini yapsak mi die dusunebilmeyi nasip etti Rabbim bizlere o mucizeyi nasip etmisken warsn odasi olmasn ya ztn ben kucagmdan indiremem ki odasiyla bile paylasamam:):):)

orası öyle canım ama çok hevesliyim ben ya napsam bilmiyorum.klima yeteerli olurmu ki kışın diyorum.evimiz alana kadar aynı evde oturacağız zaten.çok canım sıkkın yaa..

klima bebek icin saglikli olur mu blmiyorm:/ Evinizi ne zaman almaya niyetiniz war peki?

İki seneyse ztn bi yaşa kadar cocuk yaninda oluyo ister istemez klima ufo geregndn fazla masraf ckartir size saglikli bi isınma aracıda dgl açıkçası..icinde kalick bisey yok zaruri bi ihtiyc dgl neticede..bence az dha sabrt evinizi aldgnzda daha uygun dösersn hem odanin sekline buyuklugune göre bebek odasndansa dha cok cocuk odasina yönelik olur dha uzun süre kullanr hem;)

Back
X