Kesinlikle gurme bebek takip etmelisiniz En ince ayrıntısına kadar yazıyor. 8 aylık dediniz ek gıdaya çoktan başlamış olmanız lazım.
Benimde 8.5 aylık kızım var yedirdiklerimi yazayım sabah kahvaltı olarak; 1 tane yumurta sarısı, labne peynir, 1 tane ceviz ,organik kaşık maması hepsini karıştırıp veriyorum ( 9 aydan sonra tek tek vermeye çalışıcam ) ogleden sonra yoğurt yada meyve püresi akşam olarak Kıymalı sebze püresi ( 1 yemek kasigi kiyma, patates, havuc, brokoli, ispanak, yer elmasi, kereviz, 1 tatli kasigi kadar bulgur princ ve irmik butun malzemeleri atip pisirip rondodan geciriyorum soguduktan sonra 1 tatli kasigi sizma zeytinyagi ve 40 cc kadar sutumden koyuyorum ) yada tavuk çorbası( tavuk v, pirinç ve tel Şehriye ) veriyorum istediği zamanda emzirme..
Tabi bu sebze puresine başlarken ilk önce sadece 2 tane sebze den baslayin 3 gün bekledikten sonra ( alerji konusu ) yeni sebze ekleyebilirsiniz. Sebzelerden sonra tahillari koymaya başladım ( ilk irmik sonra bulgur sonra pirinç ) en son kiymayı koydum.