Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vallaha sanırım birkaç defa sordun sen. Veremedi değil vermedi. Ben olsam bu kadar intiharlık düşüncelerim olsa aldırırdım. Belli ki lohusalığı zor geçmiş. Tekrar kumar oynamanın ya da sıfırdan başlamanın mantığı yok.
Benimde ikizler 2 yaşına geldi valla aynı bizimdr öyle konuya istinaden yazmak istedim 5 dakika oyun 20 dakika kavga çok zor 2 yaş civarı çocuk daha da zor yenidoğanla da kolay olmayacak tabiiiki
Biri 3,5 diğeri 2 yaş olan iki oğlan da benim var şükür. Ya bunlar ne zaman tam olarak birlikte oynayacaklar bizde de 10 dakika iyiyse 11. Dakikada oyuncak kavgası. Birbirinin aynı olan iki nesne için bile kavga edebiliyorlar yazın ikisi de evde olacak şimdiden nasıl baş edeceğim onu düşünüyorum
Bende bir kiz bir oglan var ve haftasonu geldiginde karalar bagliyorum resmen. Butun gunu aktiviteyle doldurayim ki kavgaya vakit kalmasin diye dusunuyorum. Sizin isiniz daha zormus valla. iki oglani zaptetmek cok zor olsa gerek.
Benimkiler 4 yaşında oldu. Bazen dünyanın en iyi anlaşan iki kardeşi. Bazen de
Kesinlikle bence de daha zor. İkizler de ikisinin de ihtiyacı ortalama aynı. Ama arada fark olunca iki bebeğin de ihtiyacı farklı şeyler. En basitinden ben ikizlerimi hep aynı anda uyuttum. Kısa bir süre de olsa kafa dinleyebildim. 18 aylık bebekle yenidoğanin uyku saatleri ilgi beklemeleri bile farklı. Bizden farklı olarak tek şansı 2 gebeliği ayrı ayrı yaşaması. İkiz gebelik taşıması zor ve genelde erken dogum riski var. Bir de 9 ay tek bebekle ilgilenmesi. Bir bebek bakmayı bilmeden. 2 bebekli hayata atılmak. Ama dediğiniz doğru aldırmayı düşünmüyorsa kabullenip yola devam edecek. Peş peşe doğuran tek insan değil. Zor olucak ama ilerde güzel olacaktır inşallah
ozellikle 2 yas civari kontrol edilmeleri de cok zor oluyor. yenidoganla 2 yasinda bir cocugun pesinden kosmak benim bile icimi karartir. Hakkinda hayirlisi olsun konu sahibinin.
Konu çok garip, mesajlar daha da garip. Ya ciddi anlamda psikolojisi bozuk birisi ne dediğini bilmiyor ya da üstüne gidilince saçmalamaya başladı, akışa da intihar notu yazmış. Eşten ayrı ama ortada yeni bir gebelik var bu nasıl oldu detay yok. Eski konulardaki tutarsızlıklara cevap yok. Kürtaj ihtimalinin bahsi bile geçmiyor ama intihar edip hem kendisini hem bebeği öldürmeyi düşünebiliyor. Ne diyim, inşallah bizimle dalga geçiyordur da kendisi iyidir.