• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebeğim varken hamile kalmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende öğrendiğim de 9.5 aylıktı galiba. Şuan oğlum 15 aylık. Bende 25 haftalığım. Allah kolaylığını verir inşallah. Doğumda 18 aylık olmuş olacak.
Benim de ikizlerim var, 2 yasindalar. Daha yeni yeni birbirleri ile oynamaya basladilar ama 5 dk oyun varsa 6. dakika kavga oluyor. Hic kolay is degil, tam zamanli calisiyorum ve cogu zaman kocam da vardiyali calistigindan evde olmuyor ama yapabilecegim birsey yok. Tadini cikarmaya calisiyorum o yuzden.
Konu sahibinin isi kolay degil ve dogum yaptigi zaman da ilk cocugu 2 yasina yakin olacak. Biraz zorlu zamanlari olur ama aldirmayi dusunmuyorsa durumu kabullenip yoluna devam etmesi lazim.
Bana gore ikiz bebeklerden daha zoru sanki 1 yenidogan ve 1 adet de 2 yas alti cocuk.
Ay dediginiz gibi olacak benim minikler. Oğlum daha 15 aylık ama dışarı çıkmak için ağlıyor. Ayakkabisini getiriyor çıkalım der gibi 🤣 cikincada bir yerde durmuyor.

Çok bilgili biyoloji mezunu hanımefendi, Seker koması demek hastanede öyle ölü gibi yatakta kolunda ilaçlarla yatıyor demek öyle cana kana gelmiş dayak atıyor anlamında şeker koması olmaz.
Bu kısmı ben de anlamadım. Bilinci kapalıyken demiş bir de. Ya kavramlara çok hakim değil ya da sallıyor.

Konu benim için inandırıcılığını yitirdi ama evet, gerçek hayatta da birinin karşısına geçip dalga geçecek kadar nezaketsiz mi acaba bu insanlar, konuda hemen dalgaya alacak bir şey yoktu.
Konu benim için de saçma bir yöne evrildi tutarsız çok nokta var ama takıldığım kısmı güzel anlamışsınız, gelip de "konu sahibi şöyle böyle yapmış konu fake ne konuşuyorsun" dememişsiniz teşekkürler. Odağım konu değil insanların hali tavrıydı çünkü

İyi ama kötü insanlar hep her yerde olacak. Napalım o zaman hepimiz intihar mı edelim kötüler var diye?
Kaldı ki hüngür hüngür ağlatacak kadar bir şey demedi ki sizin kastettiğiniz üye.. Gerçekten konuda oturmayan şeyler var onları sordu. Sizin kimseye hesap verme zorunluluğunuz yok ki. Gittim bile isteye korunmadan çatır çatır seviştim deseniz kim size ne diyebilir? Bir iki söylenen olur onları da konudan engellersiniz tamam. Burası sanal dünya bu kadar gözünüzde büyütmeyin lütfen.
İntihar falan o düşünceleri de atın bi kenara. Her şeyden önce annesiniz siz kafanıza göre koyup gidemeyeceğiniz bir evladınız var

Ya kendi yapmadığım bir şeyi başkası yapınca aşırı şaşırıyorum.
Defalarca alay ediyolar.
Ya ne gerek var kötüysem salaksam yazma başka konuya yaz.
Ben uyarmasam tamam ama kötüyüm lütfen incitici yorum yazmayın diye dip not eklemişim

Şunu kabul etmelisin ki sen korunmamışsın. O anın heyecanıyla oldu diyelim. Önemli olan burdan sonrası. Böyle bir beraberliğe çocuk dünyaya getirmek günahların en büyüğü. Kürtaj olmayı düşünüyor musun? Ayıp değil. Lütfen bunu düşün. O can düzgün bir anne babanın evladı olmayı hakediyor. Psikolojisi bozuk bir anne ve şiddet eğilimli bir babanın evladı olmayı kimse istemez. Asıl bu şartlarda çocuğu dünyaya getirmek günah.
Tekrar soruyorum.

Kürtaj düşünüyor musun?

Eğer lütfen incitici yazmayın kaldıramıyorum demesem evet ama dedim.
Uyarımı yaptım neden geldiler yine.
Nasıl bir haz alıyorlar?
Hiç mi yetim başı okşamadınız???

Çünkü sondayım artık kaldıramıyorum.

çok kötüyüm kızlar
Bebeğim 9 aylık oğlum, gecikti öylesine test yaptım ve pozitif. Tekrar yaptım yine pozitif…

Şok içerisindeyim nasıl oldu diye.
oğluma haksızlık etmekten çok korkuyorum.
Böyle bir durumda olan anneler küçükken tekrar hamile kalanlar deneyimlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum :(
Dipnot Daha lohusa depresyonumdan yeni yeni çıkıyordum ki böyle oldu. İntiharı bile düşündüğüm olmuştu öyle kafam gitmişti lütfen incitici yorum yazmayın.
Afedersiniz ama korunma şekliniz neydi acaba ya da korundunuz mu ? Bir kereden birşey olmaz mı dediniz

Arkadaşın sana engel olmak yerine foto/video mu çekecek? Bi de bunu buradaki üyeye iletecek ha?
Konu benim içinde geçerliliğini yitirdi maalesef
Not yazıyorum onu kastettim.
Hani insanlar intihar notu bırakır ya hani . Öldükten sonra nasıl engel olmuş olacak

Numaranı ver özelden arkadaşım sana iletecek intiharımı. Foto video ne olursa
Gerek yok, arkadaşlarınızı böyle işlere tayin etmeyin
Kendi ölümünüzün sorumluluğunu da başkalarına(mesela bana, forumdaki diğer üyelere) yıkmaya kalkmayın.
Yaşıyorsanız hayırlı forumlar. Eğer ölürseniz de (İngilizce veda mesajınıza İngilizce cevap vereyim) rest in peace 💐

Numaranı ver özelden arkadaşım sana iletecek intiharımı. Foto video ne olursa
İnsanları inandırmak zorunda değilsin. Hele hele seni hiç tanımayan anonim kişileri. Sana şöyle bir çakasım geldi ya. Saçmala o küçücük evladına annesiz bırakmaya hakkın yok. Herkes zorluklar geçiriyor sabır edip beklersen geçer.

Şunu kabul etmelisin ki sen korunmamışsın. O anın heyecanıyla oldu diyelim. Önemli olan burdan sonrası. Böyle bir beraberliğe çocuk dünyaya getirmek günahların en büyüğü. Kürtaj olmayı düşünüyor musun? Ayıp değil. Lütfen bunu düşün. O can düzgün bir anne babanın evladı olmayı hakediyor. Psikolojisi bozuk bir anne ve şiddet eğilimli bir babanın evladı olmayı kimse istemez. Asıl bu şartlarda çocuğu dünyaya getirmek günah.
Tekrar soruyorum.

Kürtaj düşünüyor musun?
Soruma cevap bekliyorum.

Adamla benim bir işim yok , konu bu değil ben onunla mevzumu kalpten kapatmışım. Oğlumla mutlu olma planları kuruyorum.

Sağlıksız bir insanın sağlıksız kararlar alması çok doğaldır.
Şaka mısıniz! Her cevap ayrı olay.
Adamdan tekrar hamile kalmışsınız adamla nasıl işiniz olmamış?

Son düzenleme:
Gerek yok, arkadaşlarınızı böyle işlere tayin etmeyin
Kendi ölümünüzün sorumluluğunu da başkalarına(mesela bana, forumdaki diğer üyelere) yıkmaya kalkmayın.
Yaşıyorsanız hayırlı forumlar. Eğer ölürseniz de (İngilizce veda mesajınıza İngilizce cevap vereyim) rest in peace 💐

Hanımefendi
Dipnot yazan bana incitici lütfen yorum yapmayın kibarlığında yazan uyaran bir insana neden alaycı konuşursunuz ?
Bu yıkmak değil. Bu insan için artık damla bile tetikleyici demek .

Bunun mantığı nedir ?

Bir Başkası üzerinden kendini üstün görmek mi.
Ben akıllıyım mantıklıyım bu salağı ezerim mi??
Normalde olsa belki benim yüzüme bakacak cesareti olamaz burada klavye mi?
Benim ne olduğumu biliyor mu da geniş geniş alay ediyor

Uyarmasam pek ala haklısınız.
Ama bir ricada bulunmuş bu kadın. Gelme işte buraya git başkalarının üzerinden hazzını yaşa.

Hadi ben değilim ya bir bebeğin de mi hatrı yok. Bu kim bu nefret ne?

Üstelik ben kendimi savunmamışım ki kafam gitti hastayım demişim

Şu an sağlıklı değilsiniz ama bir an önce karar verin kürtaj mi doğurma mi tedavi olmak mı? Burda ki insanlar yüzünden intihar edince ne olacak çocuğunuz annesiz büyüyecek bencil olmayın önce acele karar alın .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X