- 3 Ağustos 2023
- 622
- 1.319
- 33
- Konu Sahibi duvarsaatii
Numaranı ver özelden arkadaşım sana iletecek intiharımı. Foto video ne olursaTüm tuşlara basıyorsun maşallah
Duvara da goodbye cruel world yazmışsın çok dokunaklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Numaranı ver özelden arkadaşım sana iletecek intiharımı. Foto video ne olursaTüm tuşlara basıyorsun maşallah
Duvara da goodbye cruel world yazmışsın çok dokunaklı
Ay dediginiz gibi olacak benim minikler. Oğlum daha 15 aylık ama dışarı çıkmak için ağlıyor. Ayakkabisini getiriyor çıkalım der gibiBenim de ikizlerim var, 2 yasindalar. Daha yeni yeni birbirleri ile oynamaya basladilar ama 5 dk oyun varsa 6. dakika kavga oluyor. Hic kolay is degil, tam zamanli calisiyorum ve cogu zaman kocam da vardiyali calistigindan evde olmuyor ama yapabilecegim birsey yok. Tadini cikarmaya calisiyorum o yuzden.
Konu sahibinin isi kolay degil ve dogum yaptigi zaman da ilk cocugu 2 yasina yakin olacak. Biraz zorlu zamanlari olur ama aldirmayi dusunmuyorsa durumu kabullenip yoluna devam etmesi lazim.
Bana gore ikiz bebeklerden daha zoru sanki 1 yenidogan ve 1 adet de 2 yas alti cocuk.
Bu kısmı ben de anlamadım. Bilinci kapalıyken demiş bir de. Ya kavramlara çok hakim değil ya da sallıyor.Çok bilgili biyoloji mezunu hanımefendi, Seker koması demek hastanede öyle ölü gibi yatakta kolunda ilaçlarla yatıyor demek öyle cana kana gelmiş dayak atıyor anlamında şeker koması olmaz.
Lıhusaykdn gördüm dedim. Hamileyken değil
Konu benim için de saçma bir yöne evrildi tutarsız çok nokta var ama takıldığım kısmı güzel anlamışsınız, gelip de "konu sahibi şöyle böyle yapmış konu fake ne konuşuyorsun" dememişsiniz teşekkürler. Odağım konu değil insanların hali tavrıydı çünküKonu benim için inandırıcılığını yitirdi ama evet, gerçek hayatta da birinin karşısına geçip dalga geçecek kadar nezaketsiz mi acaba bu insanlar, konuda hemen dalgaya alacak bir şey yoktu.
İyi ama kötü insanlar hep her yerde olacak. Napalım o zaman hepimiz intihar mı edelim kötüler var diye?
Kaldı ki hüngür hüngür ağlatacak kadar bir şey demedi ki sizin kastettiğiniz üye.. Gerçekten konuda oturmayan şeyler var onları sordu. Sizin kimseye hesap verme zorunluluğunuz yok ki. Gittim bile isteye korunmadan çatır çatır seviştim deseniz kim size ne diyebilir? Bir iki söylenen olur onları da konudan engellersiniz tamam. Burası sanal dünya bu kadar gözünüzde büyütmeyin lütfen.
İntihar falan o düşünceleri de atın bi kenara. Her şeyden önce annesiniz siz kafanıza göre koyup gidemeyeceğiniz bir evladınız var
Arkadaşın sana engel olmak yerine foto/video mu çekecek? Bi de bunu buradaki üyeye iletecek ha?Numaranı ver özelden arkadaşım sana iletecek intiharımı. Foto video ne olursa
Afedersiniz ama korunma şekliniz neydi acaba ya da korundunuz mu ? Bir kereden birşey olmaz mı dedinizçok kötüyüm kızlar
Bebeğim 9 aylık oğlum, gecikti öylesine test yaptım ve pozitif. Tekrar yaptım yine pozitif…
Şok içerisindeyim nasıl oldu diye.
oğluma haksızlık etmekten çok korkuyorum.
Böyle bir durumda olan anneler küçükken tekrar hamile kalanlar deneyimlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
Dipnot Daha lohusa depresyonumdan yeni yeni çıkıyordum ki böyle oldu. İntiharı bile düşündüğüm olmuştu öyle kafam gitmişti lütfen incitici yorum yazmayın.
Not yazıyorum onu kastettim.Arkadaşın sana engel olmak yerine foto/video mu çekecek? Bi de bunu buradaki üyeye iletecek ha?
Konu benim içinde geçerliliğini yitirdi maalesef
Gerek yok, arkadaşlarınızı böyle işlere tayin etmeyinNumaranı ver özelden arkadaşım sana iletecek intiharımı. Foto video ne olursa
İnsanları inandırmak zorunda değilsin. Hele hele seni hiç tanımayan anonim kişileri. Sana şöyle bir çakasım geldi ya. Saçmala o küçücük evladına annesiz bırakmaya hakkın yok. Herkes zorluklar geçiriyor sabır edip beklersen geçer.Numaranı ver özelden arkadaşım sana iletecek intiharımı. Foto video ne olursa
Soruma cevap bekliyorum.Şunu kabul etmelisin ki sen korunmamışsın. O anın heyecanıyla oldu diyelim. Önemli olan burdan sonrası. Böyle bir beraberliğe çocuk dünyaya getirmek günahların en büyüğü. Kürtaj olmayı düşünüyor musun? Ayıp değil. Lütfen bunu düşün. O can düzgün bir anne babanın evladı olmayı hakediyor. Psikolojisi bozuk bir anne ve şiddet eğilimli bir babanın evladı olmayı kimse istemez. Asıl bu şartlarda çocuğu dünyaya getirmek günah.
Tekrar soruyorum.
Kürtaj düşünüyor musun?
Yorum yapmasını istemediğin kişileri konudan engelleseneEğer lütfen incitici yazmayın kaldıramıyorum demesem evet ama dedim.
Uyarımı yaptım neden geldiler yine.
Nasıl bir haz alıyorlar?
Hiç mi yetim başı okşamadınız???
Çünkü sondayım artık kaldıramıyorum.
Şaka mısıniz! Her cevap ayrı olay.Adamla benim bir işim yok , konu bu değil ben onunla mevzumu kalpten kapatmışım. Oğlumla mutlu olma planları kuruyorum.
Sağlıksız bir insanın sağlıksız kararlar alması çok doğaldır.
Gerek yok, arkadaşlarınızı böyle işlere tayin etmeyin
Kendi ölümünüzün sorumluluğunu da başkalarına(mesela bana, forumdaki diğer üyelere) yıkmaya kalkmayın.
Yaşıyorsanız hayırlı forumlar. Eğer ölürseniz de (İngilizce veda mesajınıza İngilizce cevap vereyim) rest in peace![]()