Bebek oyuncakları hakkinda yardim

Bir süre sonra ondan da sıkılabilir. Onun yerine kalın ve sert sayfalı kitaplardan alın. İçinde hayvanlar, meyveler vs olanlardan.

Bunu tavsiye ederim anlamaz demeyin gösterin hepsini ben faydasını gördüm.

Eklentiler

• 9713575657522.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 39
çok çok memnumum diyemem ..
çocuğunuzun ilgisine bağlı..
benim oğlum aktiviteleri daha çok seviyor..
mesela ponpon toplarla bir dünya etkinlik yapıyoruz..
hareketi daha çok seviyor mesela...
anladim cnm. bende o zamana ladar gozlemleyeyim belkide bmm kizmda sewmyecek.

Bir süre sonra ondan da sıkılabilir. Onun yerine kalın ve sert sayfalı kitaplardan alın. İçinde hayvanlar, meyveler vs olanlardan.
oyle mi diyorsunuz. Ya da uyun bir tane alirim severse almk istedigimi alirm sevmezse almam. tskler

Bunu tavsiye ederim anlamaz demeyin gösterin hepsini ben faydasını gördüm.
sag ol cnm bir arastirsym

Valla ben bondigo aktivite masası düşünüyorum anneme de fotoğrafını attım ama hangisini alırsa artık bu arada tavsiyem ayakta durmaya alıştıktan sonra salonun orta yerine hergün sandalye koyun onun etrafında sıralasın sonra bi bakmışsınız koltuğa gitmeye çalışırken yürüyor benim 11 aylık kızım var böyle yapmıştım yılbaşında yurudu guzum. Yurutecini de 2,3 aydir kullanmadim zaten zararıymış ben pek zararını gormedim ama

ins istediginizi alir dediginizi yapauim bende cabucak yuyrur belki
bende yurutec aldim ama kullanmayacagim zararli oldugu icin

Sıkılması çok normal dikkat süresi çok kısa çünkü zamanla toparlar ve o süre uzar merak etme:)

Aynen canim. Bende kizima alirken hic acimiyorum kendime hamilelik donemindd bile zaruri seyleri aldim. Simdi de onun gelisimi icin en iyi en guzelinj almak ostyrm. Oyjn odasi olmasi harika bir cocuga verilebilecek en guzel hediye bence.

Bana da çok güzel oldu valla oyun odasının olması işimi gücümü çok rahat yapabiliyorum artık o da bende çok mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…