Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yazık çocuklara onlar hiç bir şeyi unutmazlar hele dayak, benim de bi arkadaşım var, çocuk bişey istiyo arkadaşım yok alamam diyo.tabi çocuk direk ağlamaya başlıyo arkadaşım da küüüt bi tane yapıştırıyo ve sonunda çocuğun istediğini alıyo.mütemadiyen her pazara çıkışları böyle sonlanıyo.diyorum ona tamam istediğini almayabilirsin ama sonunda yine onun dediği oluyo.çocuk ağlamayı araç haline getirmiş kullanıyo yani.bi dayak bi oyuncak zor işler tabi bunlar içinde olan daha iyi bilir.

Son düzenleme:
çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor a.s bazen ne dayaktan nede cezadan anlıyorlarkaydirigubbakcemile3 nevocum ben çıktım canım iyi geceler iyi bayramlar canım

NOT:bundan sonra sana nevo diyebilirmiyimkaydirigubbakcemile3hoşuma gitti

:uhm:nevo he. hemen ufak çaplı bi araştırma yaptım neme lazım kötü bi anlamı filan olursa izin vermim diye. neyse arama motoru bi çocuk çıkardı karşıma adı nevo ya ilk defa duyuyorum.hemen anlamına baktım yüce kişinin eşi demekmiş. neyse bu anlamlar da bazen uydurma çıkıyo ama izin verebilirim en azından kötü değil.bi de uzaktan kumanda markasıymışdelikafadulden
HERKESE İYİ BAYRAMLAR:1hug:

Canlarım herkese hayırlı bayramlar hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt Allahım şu bayramın hürmetine en kısa zamanda sizleri anne yapsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canlarım herkese hayırlı bayramlar hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt Allahım şu bayramın hürmetine en kısa zamanda sizleri anne yapsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı bayramlar kızlaar dua ederken benide unutmayın bende bebe iştiyoom banana iştiyom iştee yaa rabbim hepimizin yüzünü tiz zamanda güldürmesi dileğiyle ben taaam 3 bucuk senedr evliyim veeeeeeeeee olmad azosperm olyımız olduğu için 3 tane tüp yaptırdm 4 ceye allah kerim napalım can cıkmadıkca ümit bitmio şimdi ballı karıiım yaptırdk tribulus diye hap vee keciboynuzu kullanıyoz enaz üçay kullanmak gerekiyoımş kullanıoz bakalım bunları deneyen varmı :uhm::Saruboceq:

herkese hayırlı bayramlar ....Bidahaki kurban bayramında kucaklarımızda bebişlerimizle bebek bakımı topiğinde buluşuruz inşallahhh.....

herkesin bayramını kutluyorum, kedersizim dopiğin hayırlı olsun önceden haberim olsaydı açılışa katılırdım a.s. hihoyyyt herkes burda bakıyorum kızlar dönüşünüz muhteşem olmuş öpüyorum hepinizi ,yaw teker teker gelseydiniz şimdi hepinizin ismini nasıl ezberlicem ben, meyram laparoskopi olmuş bu arada geçmiş olsun Allah şifa versin

hayırlı bayramlar canım....ben dua ederken sadece kendime değil allahım bebebk özlemi çeken bütün kadınlara hayırlı evlatlar ver diye dua ediyorum :Saruboceq: allah hepimizin dualarını tez vakkite kabul etsin
..bende 2 defa tüpbebek tedavisi gördüm nasip olmadı ..canım keçi boynuzu kürü spermlere çok iyi gelidiğini duymuştum ama senin o yazdığın ilacı ilk defa duyuyorum CADIARZUcanım allah size şifasını göstersin inş..:Saruboceq:

herkese hayırlı bayramlar ....Bidahaki kurban bayramında kucaklarımızda bebişlerimizle bebek bakımı topiğinde buluşuruz inşallahhh.....

duana içtennnnnnnn bir aminnnn diyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

everset aramıza hoşgeldin buyrunnnnnnnnnteşekür edrim canım dopiğim burdaki herkese uğur getiriri inş seni tekrardan aramızda görmek güzel vereliniortak

iyi geçti nurcanım senin nasıl geçti.. bilirsin buraları çocuklar akrabalar komşular gelenler gidenler kalabalık geçti.. senin nasıl geçti canım..

iyi geçti nurcanım senin nasıl geçti.. bilirsin buraları çocuklar akrabalar komşular gelenler gidenler kalabalık geçti.. senin nasıl geçti canım..

aslında çok iyi geçti diyemiyecem bizim yeni gelin grip olmuştu bayramda kayınım onu iğnesini yapmak için acile götürdü kaynım arabada müzk dinlemek için cd i takmış o dalgınlıkla duran bir arabaya çarptı o şokla bize haber veriyor ben kaza yaptım diye eve çok yakın bi yerde 100 metre ilerde hepimiz nasıl koşarak gidik bilmiyorum benim eltimde uzaktan arabayı görünce oğluda arabadaydı oğlunu göremeyince oda sokakta güm diye bayılıp kafasını kandırıma çarpıyor araba baya bir hasar görmüş allahtan kimseye bişey olmadı olan arabaya oldu ama olsun cana gelecğine mala gelsin

canım benimm çok geçmiş olsunn... cana geleceğine mala gelsin ama baya bir kargaşa yaşanmış...

canım şükür kimseye bişey olmamış :teselli:
yarın yine gezmedeyim sabah erken çıkıcam akşama doğru dönerim inşallah öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…