Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hala sohbetmi ediyorsunuz kımı çıktı erkekmi teyzesi ben olayım anne olamıyorum bare teyze olayım

neden bu kadar olumsuz dünüyorsun bakalım ...ALLAH tan hiç umut kesilmez canım sen böyle düşünürsen senin bebişin sana zor gelir ..bir daha böyle laflar etme :mymeka:

kaç yıldan sonra oldu bebişin ne tedavi uyguladın???:CüvCüv:

3,5 yıldır evliyim canım... eşimde sperm düşüklüğü vardı... bendede yumutlama sorunu... son 1,5 yıldır çok dha fazla bebek istiyorduk... ama ne denediysek olmadı... en sonda bende bıkmıştım ve uğraşmaktan vazgeçmek üzereyken geldi bebişimiz... ve daha hamile olduğumu yeni öğrenmişken kanamam açıldı ve çok geçmeden düşük yaptım... tekrar umutsuzluğa kapıldım ve düşükten sonra hiçbişey yapmadım sadece eşim çakşır otu ceviz fındık türü şeyler bolca yedi... rabbime şükürler olsunki 3 ay onra tekrardan hamile kaldım... bak burdaki hamiş arkadaşlarımla hikayelerimiz hemen hemen aynı hiçbirimiz çok rahat hamile kalamadık... çok zor günler çok bunalımlar geçirdik... inan bana sende en kısa zamanda hamile kalacaksın... demedi demee....

neyse kızlar ben çıkıyorum.. eksiklerimi bitirmem lazım hepinize iyi hafta sonları kendinize iyi bakın

sevdanehri canım hayırdır buraları kız doldurmuşsun...benim dünürede oğlan demişsin...o zaman bizim dünürlükler ne oluyor...banada bak bari 1982 ben 1981 eşim ....eşim ocak doğumlu ben temmuz...

kız dünür neler oluyor....buralar karışmış...o zaman o takvime göre ayarlayalım...önce herkesin cinsiyetini belirleyelim...ondan sonra benim listeyle karşılaştıralım...bu iş böyle olmaz....

dünürcüğüm benim kocada ocak doğumlu hemde 1 de ....yeni yılda çifte kutlama oluyor...

seninde kız canım 2009 ocak temmuz arası hamiş kalsaydın erkek görünüyodu ama şimdi kız uzun bir müddet :ecrin_bebek:

kedersizim kolay gelsin canım

sevdanehri canım hayırdır buraları kız doldurmuşsun...benim dünürede oğlan demişsin...o zaman bizim dünürlükler ne oluyor...banada bak bari 1982 ben 1981 eşim ....eşim ocak doğumlu ben temmuz...

bence sen artık yeni nir dünür listesi oluştur canımmm...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…