Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şuan hamile olan arkadaşlarımız var
3 arkadaşımız normal yolla hamile kaldı etipuf sevdalinka duru lovesa tüpçüye gitti oda hamiş
bu arada inanılmaz şekilde dolu başladı burdaaaa

sibelimmm cinsiyet belirleyici birşey yapıcam bana eşin ve senin dıoğum yılını söylermisin canım bakalım doğrumu çıkıyo

ikimizinde doğum yılı 1982 canım

sibel sen çok sessizleştin canım bilmeden kırdıkmı seni artık hiç konuşmuyosun

yok ipekçim neden kırılayım ki ben bu aralar ders çalışmayada başladım kpss giricem ya karnım dahada büyümeden biraz konu çalışayım dedim .3 yıldır giriyorum atanamıyorum belki bu yıl bebişim ugurlu gelir:)) ..sayfa açık ama aşagıya indirdiğim için göremedim...kusura bakmayın ya

sevdacım bende merak ettim... nasıl bir yöntemki bu... çin takvimi gibi bişeymi acaba...

sende yaz etipufum sanada baksın sevdamız

Son düzenleme:
sevdacım bende merak ettim... nasıl bir yöntemki bu... çin takvimi gibi bişeymi acaba...

canım gebelik bölümde gördüm cinsiyeti öğrenmeyi ; erkeklerin hücreleri 4 yılda bir kadınların ise 3 yılda bir yenileniyomuş doğum yılına göre hesaplayıp en son hanginizin hücreleri yenilenmiş ise cinsiyet öyle oluyo
mesela ben 84 lüyüm eşim 79 lu
benimki 84 87 90 .....2008
eşimin 79 82 85....2007 oluyo ve en son benim hücrelerim yenilenmiş o yüzden kız mesela.eğer aynı yıla denk gelirse ay hesabı yapılacak.o yüzden hamile arkadaşların yapmasını istedim ben abimlere yaptım tuttu o topikteki herkesin doğru çıkmış a.s

merhaba kızlar bugün hiç giremedim siteye akşama misafirlerim var eşimin arkadaşları hanımlarıyla beraber bize geliyorlar ... sabah uyandığımdan beri hiç durmadım önce bir dip köşe temizliğimi yaptım sonra misafirler için hazırlıklar yaptım pasta ,börek yaptım birazdanda mercimek köftesi yapacam ..size bir bakıyım dedim...dünden beri başım çok ağrıyor çok sıkıntı üzüntü yaptım kendime benneyaptımki bu baş ağrısıyla misafirlerle nasıl ilgilenecem bilmiyorum benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…