kızzzzz delikafadulden
kız dedim ama sen yenisin ya ayınıda söyle bana senin doğduğun ay:smiley-cool:
merhaba kızlar bugün hiç giremedim siteye akşama misafirlerim var eşimin arkadaşları hanımlarıyla beraber bize geliyorlar ... sabah uyandığımdan beri hiç durmadım önce bir dip köşe temizliğimi yaptım sonra misafirler için hazırlıklar yaptım pasta ,börek yaptım birazdanda mercimek köftesi yapacam ..size bir bakıyım dedim...dünden beri başım çok ağrıyor çok sıkıntı üzüntü yaptım kendime benneyaptımki bu baş ağrısıyla misafirlerle nasıl ilgilenecem bilmiyorum benneyaptımki
ben mayıs eşim ocak:icecream:
hayrına benide hesaplasana sevda ben 79 eşim 71 hamile değilim ama olsun
SAğol ipekçimmm.Napalım ana kız çalışıyoz işte çoğu şeyi unutmuşum ...inşallah canım benimallah zihin açıklığı versin sibelim ana kız ders çalışıyosunuz demek inşallah bu sefer ataman olur
evt benim çin takviminde de kız çıkmıştı:))merhaba klomens
sibelim seninki doğru çıktı kız
Kedersizim hoşgeldin bidenem. desene iyice yoruldun bugunmerhaba kızlar bugün hiç giremedim siteye akşama misafirlerim var eşimin arkadaşları hanımlarıyla beraber bize geliyorlar ... sabah uyandığımdan beri hiç durmadım önce bir dip köşe temizliğimi yaptım sonra misafirler için hazırlıklar yaptım pasta ,börek yaptım birazdanda mercimek köftesi yapacam ..size bir bakıyım dedim...dünden beri başım çok ağrıyor çok sıkıntı üzüntü yaptım kendime benneyaptımki bu baş ağrısıyla misafirlerle nasıl ilgilenecem bilmiyorum benneyaptımki
seninde kız canım delikafadulden a.s alkisalkisalkis
hepimiz kızları dizdik desenize....
sevdanehri... ipek ikinizinkide kızsa nasıl dünür olacaksınız...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canımm kendini iyi hissetmiyoken misafir gelmesi kötü olmuş gerçektende ama misafir işte elinden geldiğince belli etmemeye çalışcaz artık ağrı kesici falan iç canım bi nebze iyi gelir
kolay gelsin nurcanım... keşke birkaç gün sonra misafir kabul etseydin... ağrı kesici felan aldınmı.. iyi gelir...
kedersizim baş ağrısıyla misafir ağırlamak zordur ama birazda iyi olmuş kafan dağılır
iki laf eder üzüntünü hafifletirsin biraz.......... klomens sende umutsuzluğa kapılma bu yol biraz zorlu bi yol olabilir sonu güzel emin ol
sormayınn yaa hep kız oldu bu testte kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?