Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kolay gelsin canımm kendini iyi hissetmiyoken misafir gelmesi kötü olmuş gerçektende ama misafir işte elinden geldiğince belli etmemeye çalışcaz artık ağrı kesici falan iç canım bi nebze iyi gelir

varya kızlar ben artık çocuğumun olmadığına üzülmeyi bırakmıştım aslında ama ne zamanki tedaviye başladım şu doktorların hataları yanlış bilgiler falan kime güveneceğimi şaşırdım.şimdi daha mutsuzum.asıl insanı üzecek şeyler bu sürece girince ortaya çıkıyormuş.eğer bu ay olmazsa ben vazgeçiyorum..

hadi bakalım sevdacım... eli ayağı düzgün olsunda önemli olan o... ama yine insan merak ediyor...çok teşekkür ederim canım...

kedersizim baş ağrısıyla misafir ağırlamak zordur ama birazda iyi olmuş kafan dağılır
iki laf eder üzüntünü hafifletirsin biraz.......... klomens sende umutsuzluğa kapılma bu yol biraz zorlu bi yol olabilir sonu güzel emin ol

evett başka yokmuuu kaydirigubbakcemile2 hamile olup cinsiyeti belli olanlarda deneyelim ben abimde denedim

hepimiz kızları dizdik desenize....
sevdanehri... ipek ikinizinkide kızsa nasıl dünür olacaksınız...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah zihin açıklığı versin sibelim ana kız ders çalışıyosunuz demek inşallah bu sefer ataman olur
SAğol ipekçimmm.Napalım ana kız çalışıyoz işte çoğu şeyi unutmuşum ...inşallah canım benim

merhaba klomens
sibelim seninki doğru çıktı kız
evt benim çin takviminde de kız çıkmıştı:))

Kedersizim hoşgeldin bidenem. desene iyice yoruldun bugun
bizde seni merak ettik nerde kaldı diye
işler bittiyse bi agrı kesici al ve dinlen
seninde kız canım delikafadulden a.s alkisalkisalkis

SEvdacım topikdekileri hep kız doğurtcan böle giderse:))))

işimiz şaka şuka tabii

hepimiz kızları dizdik desenize....
sevdanehri... ipek ikinizinkide kızsa nasıl dünür olacaksınız...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: buyrunnnnnnnnn :roflol: :roflol: valla bilmemmmm onlarda süt kardeş olurlar :lepi: opuyorumnanaktan

kolay gelsin canımm kendini iyi hissetmiyoken misafir gelmesi kötü olmuş gerçektende ama misafir işte elinden geldiğince belli etmemeye çalışcaz artık ağrı kesici falan iç canım bi nebze iyi gelir

kolay gelsin nurcanım... keşke birkaç gün sonra misafir kabul etseydin... ağrı kesici felan aldınmı.. iyi gelir...

saolun kızlar sabah ağrı kesici almıştım ama fayda etmedi sanırım tansiyonum yükseldi yine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…