hadi ilk bana bak canım...
kız sevdacığım sen nasıl bakıyon öyle ben çin takviminde yengemlere baktım doğru çıktı...şimdi de kendime baktım erkek sen bana kız dedin....sen galiba yanlış bakıyorsun...onlara baktığım gibi baktım ben ....
slm arkadaşlar bnmde 1.5 senedr olmuyor çocuğum salı günü hsg çektrdim ama tüplerimn 2side kapalı ayrıca 3 tanede çikolata kistim varmış anlıcağınz doktor önce açık amiliyat sonra olursa tüp bebek dedi bende amiliyat olmk istemiyorum allahtn başka sığınacağımız kimse yok sizler bnm halidn anlarsınz dedim sizden bişi rica etmk için yazıyorum tüplerimn açılması ve bebek niyetiyle 500 yasin okumk istiyorum ama ben tek başıma altındn kalkamıcm eğer silerde bana bu niyetle yasin okursanz çok sewinirm okumk isteyn arkadaşlarım özelime kaç tane okuya bileceğinizi yazrsnz sewinrm buraya bile kaç tane okuyacağınızı yazsnz ble olur ocağın 1ine kadr okunması lazım okuyan okumayn herse şididen çok teşkkr ederim
bende bebiş istiyorm siteye yeni üye oldum hem bilgi alıcam hemde kendimi yanlız hissetmeyeceğim bu ay yine doktora gideceğim
demek hepiniz bugün gezmelere gittiniz...beni buralarda yanlız bıraktınız...
slm arkadaşlar bnmde 1.5 senedr olmuyor çocuğum salı günü hsg çektrdim ama tüplerimn 2side kapalı ayrıca 3 tanede çikolata kistim varmış anlıcağınz doktor önce açık amiliyat sonra olursa tüp bebek dedi bende amiliyat olmk istemiyorum allahtn başka sığınacağımız kimse yok sizler bnm halidn anlarsınz dedim sizden bişi rica etmk için yazıyorum tüplerimn açılması ve bebek niyetiyle 500 yasin okumk istiyorum ama ben tek başıma altındn kalkamıcm eğer silerde bana bu niyetle yasin okursanz çok sewinirm okumk isteyn arkadaşlarım özelime kaç tane okuya bileceğinizi yazrsnz sewinrm buraya bile kaç tane okuyacağınızı yazsnz ble olur ocağın 1ine kadr okunması lazım okuyan okumayn herse şididen çok teşkkr ederim
canım yaa noldu sana sıkma tatlı canını.ne demek buralara bakmak bile istemiyorum :tomato: bak ahanda sana böle domates fırlatırım ha! biz senin için burda yeniden buluştuk toplaştık yasakkelimeben evdeyim canım gezmye gidecek takatim yok belim 2 gündğr felaket ağrıyor ..bide bu aralar canım çok sıkılıyor :gitme: buralara bakma bile istemiyorum :çok üzgünüm:
tedaviye başlıyormuşsun hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer özlemini çektiğin bebişin seni bırakmaz ..rabbim bu defa yüzünü güldürsün dünürüm :gitme:
demek hepiniz bugün gezmelere gittiniz...beni buralarda yanlız bıraktınız...
slm bende 3 yillik evliyim nerdeyse ve 2 yildir istiyoruz ama henuz olmadi doktora gidicez bakalim ne diycekk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?