Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız sevdacığım sen nasıl bakıyon öyle ben çin takviminde yengemlere baktım doğru çıktı...şimdi de kendime baktım erkek sen bana kız dedin....sen galiba yanlış bakıyorsun...onlara baktığım gibi baktım ben ....

benim dediğim çin takvimi değilki akannehir aman bulutum takılma böyle şeylere maksat muhabbet yoksa kesin birşey değil hiçbiri biliyosun.gebelik bölümünden öğrendim onu yapıyom yasakkelime

slm arkadaşlar bnmde 1.5 senedr olmuyor çocuğum salı günü hsg çektrdim ama tüplerimn 2side kapalı ayrıca 3 tanede çikolata kistim varmış anlıcağınz doktor önce açık amiliyat sonra olursa tüp bebek dedi bende amiliyat olmk istemiyorum allahtn başka sığınacağımız kimse yok sizler bnm halidn anlarsınz dedim sizden bişi rica etmk için yazıyorum tüplerimn açılması ve bebek niyetiyle 500 yasin okumk istiyorum ama ben tek başıma altındn kalkamıcm eğer silerde bana bu niyetle yasin okursanz çok sewinirm okumk isteyn arkadaşlarım özelime kaç tane okuya bileceğinizi yazrsnz sewinrm buraya bile kaç tane okuyacağınızı yazsnz ble olur ocağın 1ine kadr okunması lazım okuyan okumayn herse şididen çok teşkkr ederim

canım hoşgeldin bende de çikolata kisti var o yüzden sana ben yardımcı olim. bak şimdi güzel kardeşim öncelikle dr. ameliyat dediyse ameliyat ol bence.ben laparoskopi oldum ve bu ameliyata kendimi ancak 1 yılda hazır hissettim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.tüplerin de kapalı olduğu için hamilelik şansın düşüyo canım. tüplerin kapalı olduğundan yumurtayı yakalayıp rahime gönderemiyo yani boşu boşuna beklemiş olursun.hadi yumurtayı yakaladı diyelim Allah korusun dış gebelik bile olabiliyo.benim tüplerim açık olduğu halde kendi kendime hamile kalamıyorum. çünkü şu illet kist tüplerimizin fonksiyonunu bozuyo. tıbbi tedavimizi de yapalım tabi ki Rahman ve Rahim olan Allaha da sığınalım. ben senin için yasin okurum tatlım arkadaşlarıma da dağıtırım. kaç tane olduğunu özeline atarım. hala da karar veremiyosan istihare namazı yap derim. hiiiç üzme kendini bu da geçecek kaydirigubbakcemile5

kızlar nerdesiniz...hiç kimseler yok...tam sizlere ihtiyacım varken...bugün benimde kırmızılar geldi...o kadar umutluydumki bu ay tamam oldu demiştim yine yok...allahım yardım et...bana sabır ver....o kadar çok bunalıyorumki sıkılıyorum anlatamam ...eşiminde hafta sonunu mahvettim...adamcağız ne yapsın...ama elimde olmadan herşey...

arkadaşlar karar aldık eşimle tedaviye başlıyoruz....rabbimin izni ile....cumartesi gününe randevu aldım doktordan gideceğiz...inşallah herşey yolunda gider...kızlar ne olur bana çok çok dua edin bu sefer rabbim yavrumu bana nasip kısmet etsin....

şuan hiç birşey yapmak istemiyorum...içimden gelmiyor yapmak...öyle boş boş oturuyorum...ama rahat olmam lazım.. biliyorum...ama yapamıyorum...

RABBıM SENSıN HERŞEYE KADıR OLAN VERENDE SENSıN ALANDA SEN...SENDEDN GELENE HER ZAMAN HAMD OLSUN DERıZ ....SEN BıZLERıN EMEKLERıNı BOŞA ÇIKARMA SEN BıZLERE HAYIRLI SAĞLIKLI YAVRULAR NASıP ET... SEN YETERKı OL DE OLSUN...BıZLERıN YUVALARIDA ŞENLESıN YAVRULARIMIZIN SESLERıYLE...SEN YETERKı OL DE OLSUN RABBıM....AMıNNNNNNNNNNNNNN

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
senağlamasenağlama senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:

demek hepiniz bugün gezmelere gittiniz...beni buralarda yanlız bıraktınız...

ben evdeyim canım gezmye gidecek takatim yok belim 2 gündğr felaket ağrıyor ..bide bu aralar canım çok sıkılıyor :gitme: buralara bakma bile istemiyorum :çok üzgünüm:

tedaviye başlıyormuşsun hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer özlemini çektiğin bebişin seni bırakmaz ..rabbim bu defa yüzünü güldürsün dünürüm :gitme:

canım rabbim derdine derman versin inşallah ben yarın senin için 3 tane okuyacam canım

canım yaa noldu sana sıkma tatlı canını.ne demek buralara bakmak bile istemiyorum :tomato: bak ahanda sana böle domates fırlatırım ha! biz senin için burda yeniden buluştuk toplaştık yasakkelime
hadi bakim coştur buraları bak tedaviye başlayacak arkadaşlar var moral verelim onlara sositososito

demek hepiniz bugün gezmelere gittiniz...beni buralarda yanlız bıraktınız...

ah canımm ben de evdeydim ama çok işim vardı.hafta içi malum kurslar filan ancak evle bugün ilgilenebildim.tedaviye başla tabi önce uğraşcaz sonra tevekkül edicez rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…