eksik olma tatlım ya ben de sizi çok seviyorum sonuçta ne derler tek millet iki devletiz.bu misafirperverlik beni çok duygulandırdı ya işte milletimizin ortak özelliği. bak aynen senin dediğin gibi sen de ne zaman gelsen kapımız her zaman açıktır. buyrunnnnnnnnn
yok bende calismiyorum.ama cok istiyorum.bi ara yonetmen gibi calistim.
çok stresli bi meslek Allah yardımcıları olsun arkadaşların. hala projelerim var. benim eşim istemiyo çalışmamı. çook yorucu bi de ben çok duygusalım biri bişey dese oturup ağlarım. bu meslekteki insanlar da çok acımasız ayağını kaydırma, fikir hırsızlığı da çok fazla. ben de bi süre yapımcılık yaptım da projemin üstüne oturdular. çok üzüldüm şimdi evde çalışıyorum proje üretiyorum boş kalmayı sevmiyorum ne çok konuştum...
amin canim ben de evde calisiyorum oyrendiklerimi unutmak istemiyorum.esim izin veriyor.ama hala evli birine uygun bir is bulamadim
bilmiyorum nevom bilmiyorum bu aralar umutsuzluk çöktü üstüme hiç bir zaman anne olamıyacam düşüncesi sardı beni kafayı yiyecek gibi oluyorum pskiyatriyede gitsem yine geçen seferki gibi ilaç verecek o ilaçları kullanmak istemiyorum beni daha çok fenalaştırıyor :çok üzgünüm:canım yaa noldu sana sıkma tatlı canını.ne demek buralara bakmak bile istemiyorum :tomato: bak ahanda sana böle domates fırlatırım ha! biz senin için burda yeniden buluştuk toplaştık yasakkelime
hadi bakim coştur buraları bak tedaviye başlayacak arkadaşlar var moral verelim onlara sositososito
nevom tedaviyemi başlıyorsun sende ay ne güzel dopiğimin bütün gülleri tedaviye başlıyor hadi bakalım rabbim kucağını ellerini boş çevirmesin arkadaşım emeklerinin karşılığında rabbim bir melek hediye etsin inşallahcanım yazdım ama sanırım görmedin benim bittiii. tüp bebek için önümüzdeki aylarda bi karar vericem. ya ocakta ya da şubatta düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun.
canım dünürüm senin neyin var ya ne bize böyle ikimizde birden böyle olumsuzlaştık...
kızlar tedavi boyunca dualarınızı eksik etmeyin....
canım maddi yöndenmi yoksa manevi olarakmı hazır değilsin bir sakıncası yoksa..evet maddi olarak bu işe girmek kolay değil...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...birde öyle olumsuz düşünmek yok...sen böyle düşünürsen nasıl dünür olacağız...hep iyi düşüneceğizki sonu güzel olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?