Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sag ol canim hepimiz kardesiz-hem millet hem din kardesi.vereliniortakhihoyyyt:içelim::teytey:

üniversitede vardı azeri arkadaşlarım çok iyilerdi. kızzz bi de meslektaşız senle şu an çalışmıyorum ama iletişim fakültesi bitirdim sen yönetmen misin yapımcı mı?

yok bende calismiyorum.ama cok istiyorum.bi ara yonetmen gibi calistim.

çok stresli bi meslek Allah yardımcıları olsun arkadaşların. hala projelerim var. benim eşim istemiyo çalışmamı. çook yorucu bi de ben çok duygusalım biri bişey dese oturup ağlarım. bu meslekteki insanlar da çok acımasız ayağını kaydırma, fikir hırsızlığı da çok fazla. ben de bi süre yapımcılık yaptım da projemin üstüne oturdular. çok üzüldüm şimdi evde çalışıyorum proje üretiyorum boş kalmayı sevmiyorum ne çok konuştum...

amin canim ben de evde calisiyorum oyrendiklerimi unutmak istemiyorum.esim izin veriyor.ama hala evli birine uygun bir is bulamadim

canim.benim gitmem lazim.bizde baya gec oldu.uyumam lazim.yarin insallah konusuruz.kendine iyi bak iyi geceler canim.sabahlar sana yeni umutlar getirsin.bol-bol dua et.optum

arnavutum canım nerelerdesiniz yaaa..valla sizsiz buralar çok sessiz..nasısın...canım bende tedaviye başlamaya karar verdim hayırlısıyla..rabbim bu sefer güldürecek yüzümü...emeklerimi uutlarımı boşa çıkarmayacak...inşallah...hepimizin...

canım dünürüm senin neyin var ya ne bize böyle ikimizde birden böyle olumsuzlaştık...

kızlar tedavi boyunca dualarınızı eksik etmeyin....

bilmiyorum nevom bilmiyorum bu aralar umutsuzluk çöktü üstüme hiç bir zaman anne olamıyacam düşüncesi sardı beni kafayı yiyecek gibi oluyorum pskiyatriyede gitsem yine geçen seferki gibi ilaç verecek o ilaçları kullanmak istemiyorum beni daha çok fenalaştırıyor :çok üzgünüm:

canım yazdım ama sanırım görmedin benim bittiii. tüp bebek için önümüzdeki aylarda bi karar vericem. ya ocakta ya da şubatta düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun.
nevom tedaviyemi başlıyorsun sende ay ne güzel dopiğimin bütün gülleri tedaviye başlıyor hadi bakalım rabbim kucağını ellerini boş çevirmesin arkadaşım emeklerinin karşılığında rabbim bir melek hediye etsin inşallah
canım dünürüm senin neyin var ya ne bize böyle ikimizde birden böyle olumsuzlaştık...

kızlar tedavi boyunca dualarınızı eksik etmeyin....

dünürüm bende tedav,ye başlamak istiyorum ama imkansız canım ondan sıkkın :çok üzgünüm:

canım maddi yöndenmi yoksa manevi olarakmı hazır değilsin bir sakıncası yoksa..evet maddi olarak bu işe girmek kolay değil...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...birde öyle olumsuz düşünmek yok...sen böyle düşünürsen nasıl dünür olacağız...hep iyi düşüneceğizki sonu güzel olsun...

maalesefki maddi yönden canım ..biliyorsun ev aldık eşim bankadan 7 senelik kredi çekti bu borçlar bitmeden tedavi olamayız 2 _3 sene olsa hiç üzülmezdim ama 7 sene çok yaa :bbo: bir 7 sene daha bekliyemem mafoldumben maalesef bu aralar güzel düşünemiyorum psikolojik olarak çok iyi değilim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…