Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçmiş olsun kedersizim inşallah ameliyat olmak zorunda kalmazsın .......bulut sana tavsiyem tedavini kimseye söyleme canım gerçekten çok sıkıcı oluyo çünkü ben özellikle 2. aşılamada çok bunalmıştım
insanların canın sağolsun hayırlısını iste demesi o kadar batmıştıki bana anlatamam ablam kadıncağız beni teselli etmeye çalışırken ben onu boğmak istedim o kadar battı hiç ilgilenmeyenlerede ayrı bi uyuz oluyosun zaten mesela kaynanatör aşılama olduğum gün hiç arayıp sormamıştı eşimin başının etini yemiştim bu kadar önemli bişey unutulurmu neden aramadı bide torun istiyorum diyo umurunda değil diye
onun için k,mseye söylemedim

kedersizim emin ol yanlız değilsin aynı umutsuzluklar hepimizde oluyo ama içimizi ferah tutmaya
çalışmamız lazım allah daha büyük kederler vermesin

saolun arkadaşlar allah razı olsun sizden ..ben istermiyim böyle olmayı aslında canımın sıkıntısı birazda bizim gelinden oldu daha 2 aylık evli veee şu anda hamilemafoldumben kıskanıyormuyum ne oluyor bana bilmiyorum :gitme:belki altlı üstlü oturmasak bu kadar etkilenmiyecem ama hergün görüyoruz birbirimizi

Günaydın canım arkadaşlarım....
bulutcum tedavine başlıyacakmışsın.... inşallah tedavin hayırlarla sonuçların Rabbim mucizenizi size gönderir...
ipekcim sen tedaviye başladınmı...
kedersizim nolursun böyle yapma... sen bizim neşe kaynağımızsın.. seni böyle hüzünlü görünce çok üzülüyorum...

Sibelcim yarın bebişini görmeye gidecekmişsin.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Bana gelince kızlar ben çok rahatsızım.. Cumartesi karnım taş gibi oldu ve sancım vardı.. eşim beni hastaneye kaldırdı doktor kan tahlili ve idrar tahlili aldı melesef idrar yollarımda enfeksiyon ve iltihap çıktı.. ve hiçbişey yiyip içemiyorum... midem çok bulanıyor... 1,5 kilo vermişim... bugün doktora tekrar gidecem bakalım ne olacak sonuç... nolursunuz bana çok dua edin kızlar...

sakın öyle düşünme dünürüm..sen niye sıkasınki..herkesin mutsuz olduğu zamanlar oluyor...hep pozitif olamayız....evet ipeğim bazen en yakının canını acıtıyor....söylemeyide düşünmüyorum..onlara sadece rabbim inşallah kısmet ederse hamileyim diyeceğim...sadece yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım...eşimde diyor kimseye söylemek zorunda değiliz....

etipufum canım çok geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda atlatırsın bunları canım...bu mide bulantılarında geçer....sağlıklı bir şekilde geçirirsin bu hamileliği...

dünürüm canım bilmiyorum ama pek ameliyat olmayı tacsiye etmiyorlar genç yaşta....ve olanlarda hiç memnun değil...inşallah ilaçlarla atlatırsın...

etipufum ne oldu sana birtanem :1hug:geçmiş olsuuuun ..korkma canım bu aralar havalar çok soğuk üşüttün herhalde ... dr sana rapor verse bir kaç gün evde dinlensen iyi olacak

kedersiz son zamanlarda bende hamile haberi alınca kötü oluyorum kısknamıyorum diyorum ama kıskanıyorum galiba
etipufum çok geçmiş olsun idrar yollarından çok çeken biri olarak sana tavsiyem çok bol su iç en iyi ilacı su günde 2-2,5 litre susuz kaldıkça daha çok enfeksiyon yapar bentedaviye başladım canım iğnelerimi oluyorum benim tahminime göre pazar veya pazartesi aşılama yapılır

etipufum canım çok geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda atlatırsın bunları canım...bu mide bulantılarında geçer....sağlıklı bir şekilde geçirirsin bu hamileliği...

zaten bende hiç düşünmüyorum benim kayınpederim ameliyat oldu belinden ,yarım insan gibi olmuştu aylarca kendine gelemedi

canım çok geçmiş olsun ..ilk zamanlar bende aynı olmuştum akşamları karnım taş gibi oluyodu gaz sancıları çekmekden bi hal olmuştum ama 2 haftaya geçmişti bum sıkıntım ..inşallah önemli bişey yoktur..haberini bekliyoruz

kızlar çok fazla oturamıyorum belim daha çok ağrıyor biraz uzanayım sonra yine gelirim

evet canım bu sadece eşimizi ve bizi ilgilendiren bir durum sonuç iyi oldğunda zaten öğrenecekler onun için boşver birde şöyle düşünmek lazım normal yolla hamile kalanlar
korunmayı bırakınca kimse biz korunmayı bıraktık çalışmalara başladık mı diyolar çevresine hamile oldukları zaman söylüyolar bizimkide aynı

ipeğim canım inşallah sende bize yakınad güzel haberleri vereceksin sevdamla ikiniz çok heyecanlıyım ya haftaya pazartesi olucak demi transfer..

etipufum ne oldu sana birtanem :1hug:geçmiş olsuuuun ..korkma canım bu aralar havalar çok soğuk üşüttün herhalde ... dr sana rapor verse bir kaç gün evde dinlensen iyi olacak

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar... bugün doktora gidince sorunumu anlatacam.. belik ona göre mide bulantıları için ilaç veya vitamin takviyesi yazar..

kızlar çok fazla oturamıyorum belim daha çok ağrıyor biraz uzanayım sonra yine gelirim

canım sen git dinlen... tekrardan görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…