Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Meraba! Bu mesajı umutsuz birilerine umut olsun diye yazıyorum.Ben fesleen :) 1.5 yıldır çocuk istiyoruz yaşım 33 zaten geç evlenmişim.Araştırmalar ,tahliller, hayal kırıklıkları,ümitsizlik..... o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum sonunda iş tüp bebeğe dayandı.Bununla yüzleşmek o kadar zor ki!Artık gün sayıyoduk tüp bebek için.Araya öyle cidi bi sağlık sorunu girdiki biz kendimizi unuttuk ınanmicaksınız ama şuan 8 haftalık hamileyim :) o benim minik mucizem.Herşeyin bir vakti var.Herşeydede bi hayır.Aceleci davransaydık bir tüp bebek hastasıydım.Sen demişsinya beklemeye tahammülüm yok.Rabbbim öle bi zamanda vericek ki onu sana sen bile inanamayacaksın.Ben hala inanamıyorum :)) Allahım her isteyene nasip etsin.tez vakitte sanada :))Ama sakın ümitsizliğe kapılma..Sevgiler.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canim ya cok duygulandim.tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin.insallah sag-salim kucagina alirsin.Rabbim ne eylerse guzel eyler.her seyin zamanini O bilir.insallah bir gun bizi de sevindirir.yeterki umudumuzu yitirmeyelim.elimizi Ondan umudumuzu yuzmeyelim.Nolur hamis kalan kardeslerim.bizimcin de bol-bol dua edin.bu an en ihtiyacimiz olan sey bu.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın hayırlı haftalar
yen, arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmiş inşallah en kısa zamanda hamile olduklarını öğrenirler .... bulutçum canım tedavin hayırlı olsun ....kedersiziminde morali bozulmuş bozma moralini güzel arkadaşım gün doğmadan neler doğar bir bakıcaksın tedaviye bile gerek kalmamış sen yeterki mutlu ol

kızlar yarın sabah doktora gidecem belim için ...uğruyamazsam merak etmeyin
geçmiş olsun canım ...sıkma canını elbet herşey güzel olacak

günaydın kızlar...hepinize hayırlı sağlıklı bol şanslı haftalar günler diliyorum...

ipeğim canım bende dün adet oldum....çok moralim bozuldu her ay bekliyorsun umutla ondan sonra kırmızılar...rabbim yardımcımız olsun....evet tedaviye başlamaya karar verdik eşimle...cumartesi görüşmeye gideceğiz...daha başlamadan stresi başladı...rabbim inşallah bebeğimi bana nasip edecek...inşallah....

kızlar yarın sabah doktora gidecem belim için ...uğruyamazsam merak etmeyin

göz<ün aydın canım allah sağlıklı bi şekilde elinede almayı nasip etsin...herşeyin bir zamanı var hayırlısını istemek lazım ..

sevdalinko canım sen nasılsın ...bebiş nasıl...gittikçe günler ilerliyor...biliyorsun bende tedaviye başlamaya karar verdim...ne olursunuz canlarım çok çok dua edinde bu sefer herşey güzel olsun..bende hamileyim diye sizlere müjdeli haberi vereyim...inşallahhhhhhhhhhhhh

günaydın canımm...güzel dileklerin için tşk ....

hepimiz aynı sancıları yaşıyoruz her ay umutla bekleyip sonunda kırmızıları görmek insanı mahvediyo..Ama bi gün oluyoki gelecek diyte bekliyosun sancılarıda şiddetle geleceğine haber veriyo ama 1 hafta geçiyo yok işte ozaman mücize oluşuyooı...allahım hepinize en kısa zamanda yaşatsın inşallah ..
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu başlangıç bi vesile olur..

Bebişim büyüyo teyzesi yarın kontrolümüz var prensesimizi görücek hayırlısıyla..
İnşallah canım inşallah o haberi bize en yakın zamanda vereceksin ...Dualarım inanın hep siizinle ....

canım sağolasın...inşallah yaşatır bizlerede o günleri...bizlerde çekeriz halayları hep beraber....

etipufum canım günaydın...artık bulutun uykuları kaçmaya başladı bak...ne zaman size günaydın diyen bulut sabahın köründe kalktı...uyuyamadı...kızlar bilemediğim bir heyecan var içimde...inşallah herşey güzel olur...

canım sağolasın...inşallah yaşatır bizlerede o günleri...bizlerde çekeriz halayları hep beraber....

az kaldı canım çok az inanın hepiniz yaşayacaksınız ama işte bi zamanı var sabretmek lazım...lütfen olumsuz düşünme kendini hiç üzme..hiç ummadığın anda sana gelicek haberin olsun

canım ne mutlu sana tebrik ederim allah tamamınada erdirsin inşallah.darısı bizim gibi bekleyen ve umutsuzlarında başına :gitme:
ipeğim elimde değil bu aralar kendiliğinden canım sıkılıyor dünyanın en mutsuz insanı benmişim gibi geliyor :gitme:

..
saol canım allahım bu sıkıntıyı içimden bir an önce atsın :gitme:

kızlar sizlerden böyle güzel şeyler duymak çok iyi geliyor...iyiki sizler varsınız...iyiki sizler gibi güzel dostlarım arkadaşlarım var....birdeeeeeeeeeeeeeee dünürüm....

dünürcüğüm yapma böyle bak benide üzüyorsun...bak moral vermeniz gerekiyor...hepimizin birbirimize...canım...yoksa bu zor günleri nasıl atlatırız...

canlarım yoksa istemeyerek yazdıklarımla sizleri sıkıyormuyum...bilmem sizleri kendime yakın hissettiğim için yazıyorum...inanın daha çevremdekilerle en yakınlarımla bile paylaşmadım çünkü beni üzecekler biliyorum...veeee bitmeyen sorular....onun için sizler daha yakınsınız bana ...canlarım benimmmmmmmmm

kızlar hastaneye boşu boşuna gittim sabah çok erken gitmek gerekiyormuş fişş alamadan eve geldim maalesef....bende bel fıtığı var 4 sene önce yine bu derecede tutlmuştu ozaman dr bana ameliyat demişti ama korkumdan vazgeçtim yine amliyat isterlerse ne yapacağım bilmiyorum ..bu bel ağrısı beni öldürecek yaa

kedersizim emin ol yanlız değilsin aynı umutsuzluklar hepimizde oluyo ama içimizi ferah tutmaya
çalışmamız lazım allah daha büyük kederler vermesin

amin canımmmm.. biz seni olumlu pozitiff görmeye alıştık..böle üzgün herşeyden ümidini kesmiş görmek bizi çok üzüyo inan hergün dua ediyorum nurcanımı şaşırt ne oldugunu anlayamadan karnı şişmeye başlasın 6-7 yılın özlemi çifter çifter ver diye

canım bakma sen bana arada biir geliyorlar bana kaydirigubbakcemile3bugün böyle :gitme:yarın şöyleyim sositososito sen beni düşünme ..bak ne güzel tedaviye başlıyorsun güzel şeylerin hayalini kur :CüvCüv: kötü düşünceleri aklına getirme strese sokma kendini herşey çok güzel olacak allahın izni ile ....iyiki bizde seni tanımışız canım dünürüm ..burda birlerin canını sıkan biri varsa oda benim :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…