Meraba! Bu mesajı umutsuz birilerine umut olsun diye yazıyorum.Ben fesleen :) 1.5 yıldır çocuk istiyoruz yaşım 33 zaten geç evlenmişim.Araştırmalar ,tahliller, hayal kırıklıkları,ümitsizlik..... o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum sonunda iş tüp bebeğe dayandı.Bununla yüzleşmek o kadar zor ki!Artık gün sayıyoduk tüp bebek için.Araya öyle cidi bi sağlık sorunu girdiki biz kendimizi unuttukİnanmicaksınız ama şuan 8 haftalık hamileyim :) o benim minik mucizem.Herşeyin bir vakti var.Herşeydede bi hayır.Aceleci davransaydık bir tüp bebek hastasıydım.Sen demişsinya beklemeye tahammülüm yok.Rabbbim öle bi zamanda vericek ki onu sana sen bile inanamayacaksın.Ben hala inanamıyorum :)) Allahım her isteyene nasip etsin.tez vakitte sanada :))Ama sakın ümitsizliğe kapılma..Sevgiler.
geçmiş olsun canım ...sıkma canını elbet herşey güzel olacakkızlar yarın sabah doktora gidecem belim için ...uğruyamazsam merak etmeyin
Meraba! Bu mesajı umutsuz birilerine umut olsun diye yazıyorum.Ben fesleen :) 1.5 yıldır çocuk istiyoruz yaşım 33 zaten geç evlenmişim.Araştırmalar ,tahliller, hayal kırıklıkları,ümitsizlik..... o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum sonunda iş tüp bebeğe dayandı.Bununla yüzleşmek o kadar zor ki!Artık gün sayıyoduk tüp bebek için.Araya öyle cidi bi sağlık sorunu girdiki biz kendimizi unuttukİnanmicaksınız ama şuan 8 haftalık hamileyim :) o benim minik mucizem.Herşeyin bir vakti var.Herşeydede bi hayır.Aceleci davransaydık bir tüp bebek hastasıydım.Sen demişsinya beklemeye tahammülüm yok.Rabbbim öle bi zamanda vericek ki onu sana sen bile inanamayacaksın.Ben hala inanamıyorum :)) Allahım her isteyene nasip etsin.tez vakitte sanada :))Ama sakın ümitsizliğe kapılma..Sevgiler.
geçmiş olsun canım ...sıkma canını elbet herşey güzel olacakkızlar yarın sabah doktora gidecem belim için ...uğruyamazsam merak etmeyin
günaydın kızlar...hepinize hayırlı sağlıklı bol şanslı haftalar günler diliyorum...
ipeğim canım bende dün adet oldum....çok moralim bozuldu her ay bekliyorsun umutla ondan sonra kırmızılar...rabbim yardımcımız olsun....evet tedaviye başlamaya karar verdik eşimle...cumartesi görüşmeye gideceğiz...daha başlamadan stresi başladı...rabbim inşallah bebeğimi bana nasip edecek...inşallah....
sevdalinko canım sen nasılsın ...bebiş nasıl...gittikçe günler ilerliyor...biliyorsun bende tedaviye başlamaya karar verdim...ne olursunuz canlarım çok çok dua edinde bu sefer herşey güzel olsun..bende hamileyim diye sizlere müjdeli haberi vereyim...inşallahhhhhhhhhhhhh
canım sağolasın...inşallah yaşatır bizlerede o günleri...bizlerde çekeriz halayları hep beraber....
canım ne mutlu sana tebrik ederim allah tamamınada erdirsin inşallah.darısı bizim gibi bekleyen ve umutsuzlarında başına :gitme:Meraba! Bu mesajı umutsuz birilerine umut olsun diye yazıyorum.Ben fesleen :) 1.5 yıldır çocuk istiyoruz yaşım 33 zaten geç evlenmişim.Araştırmalar ,tahliller, hayal kırıklıkları,ümitsizlik..... o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum sonunda iş tüp bebeğe dayandı.Bununla yüzleşmek o kadar zor ki!Artık gün sayıyoduk tüp bebek için.Araya öyle cidi bi sağlık sorunu girdiki biz kendimizi unuttukİnanmicaksınız ama şuan 8 haftalık hamileyim :) o benim minik mucizem.Herşeyin bir vakti var.Herşeydede bi hayır.Aceleci davransaydık bir tüp bebek hastasıydım.Sen demişsinya beklemeye tahammülüm yok.Rabbbim öle bi zamanda vericek ki onu sana sen bile inanamayacaksın.Ben hala inanamıyorum :)) Allahım her isteyene nasip etsin.tez vakitte sanada :))Ama sakın ümitsizliğe kapılma..Sevgiler.
ipeğim elimde değil bu aralar kendiliğinden canım sıkılıyor dünyanın en mutsuz insanı benmişim gibi geliyor :gitme:günaydın hayırlı haftalar
yen, arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmiş inşallah en kısa zamanda hamile olduklarını öğrenirler .... bulutçum canım tedavin hayırlı olsun ....kedersiziminde morali bozulmuş bozma moralini güzel arkadaşım gün doğmadan neler doğar bir bakıcaksın tedaviye bile gerek kalmamış sen yeterki mutlu ol
saol canım allahım bu sıkıntıyı içimden bir an önce atsın :gitme:geçmiş olsun canım ...sıkma canını elbet herşey güzel olacak
..
kızlar sizlerden böyle güzel şeyler duymak çok iyi geliyor...iyiki sizler varsınız...iyiki sizler gibi güzel dostlarım arkadaşlarım var....birdeeeeeeeeeeeeeee dünürüm....
dünürcüğüm yapma böyle bak benide üzüyorsun...bak moral vermeniz gerekiyor...hepimizin birbirimize...canım...yoksa bu zor günleri nasıl atlatırız...
canlarım yoksa istemeyerek yazdıklarımla sizleri sıkıyormuyum...bilmem sizleri kendime yakın hissettiğim için yazıyorum...inanın daha çevremdekilerle en yakınlarımla bile paylaşmadım çünkü beni üzecekler biliyorum...veeee bitmeyen sorular....onun için sizler daha yakınsınız bana ...canlarım benimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?