Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipeğim canım inşallah sende bize yakınad güzel haberleri vereceksin sevdamla ikiniz çok heyecanlıyım ya haftaya pazartesi olucak demi transfer..

benim tahminime göre pazar veya pazartesi olur canım ama doktor ne dicek bilmem inşallah canım inşallah kedersiz sevda bulut simal ben nevbahar ve bütün arkadaşlar
en kısa zamanda bu mutlu haberi alırız

benim tahminime göre pazar veya pazartesi olur canım ama doktor ne dicek bilmem inşallah canım inşallah kedersiz sevda bulut simal ben nevbahar ve bütün arkadaşlar

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallahhhh canım inşallah....ben artık umutlarımı kaybettim ama sizler için dua ediyorum hep kar yağmur her namazımda her aklıma geldiğinde.....sizlerin haberleriyle mutlu oluyorum......

size böyle dediğime bakmayın size moral veriyorum ama dün bende böyleydim
bütün gün mızmız ağlamaklıydım bugün düzeldim

çok garip ......bi ben böyleyim sanıyodum meger tek ben değilmişim....cuma öğlen yemek yedim bi de dün akşam az bi peynir ekmek yedim hep yattım yattım yattım...

:Saruboceq:canım inşallah

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben çok kötüyüm çokkkkkk
ne oldu bacım sana böle

sibelim bu haftaya bizim hatunların hepsi üzgün başladı inşallah en kısa zamanda şen şakrak umutlu hallerine dönecekler

sibelim bu haftaya bizim hatunların hepsi üzgün başladı inşallah en kısa zamanda şen şakrak umutlu hallerine dönecekler

eevet kuzum ya ne oluyo bu hatunlara pazartesiye iyi bşlamadık inşallah biranönce eski hallerine geri dönerler:)
aslında benimde içim sıkılıyo hava kapkara ..
ama yinede mutlu olmaya çalışıyorm.yoksa bu hafta bitmez

ya ben daha yeni 1 bucuk yıllık evliyim ama sankim 15 yıllık evliymişimde çocuğum olmuyomuş gibi millet akıl veriyo neymiş yaşım geçiyomuş bunaldım artık.....başta kaynanam sorun oğlunda hala benim üstüme geliyo hayır eşimide benide bunalttı...adam ana bile sıcak davranmıyo artık....ağlamak istiyorum..pes etmek istemiyorum ama deli tarafım bırak annanın evine dön diyo....

yağışlı soğuk karanlık hava herkesin içindeki sızıları açığa çıkardı galiba üzülmeyin hanımlar bizim derdimiz çok zor bir dert her ay umutla hasretle beklemek ama bizden daha kötü durumda olanlar var onları düşünün toplayın kendinizi sağlıklıyız eşlerimizle mutluyuz birçok insanın bu sebepten yuvası yıkılıyo biliyosunuz bizim eşlerimiz iyi bu bile mutlu olmak için tek başına yeter hadi bakıyim oklavayyı çıkarcam bak toparlanın kendinize gelin

aa duymamış oluyım ne demek ananın evine dön valla ben herkesin ağzının payını veriyorum kimseyi konuşturmuyorum unutma sen ne kadar izin verirsen o kadar konuşabilirler ve sen ne kadar güçsüz görünürsen o fkadar çok üstüne gelirler

kalp kırmak istemiyorum ipek bana kırılan hep benim kalbim...çok bunaldım başım dönüyo sürekli.....daha öncede yazmıştım eşim zatüre geçirdi ve hiç sperm çıkmadı tahlilinde ölü 1-2 tane diyo sonuç kağıtında adamda depresyonda 1 aydır kardeş gibiyiz.....bi dün benim depresyonumdan oldu gibi bişey oldu laf olsun diye yapmişız gibi....çok çaresizimmmmm.....

kzılar bu haftaya iyi başlamadık ama inşallah sonrası güzel olur...artık ben tedavinden başka şey düşünemez oldum...ne olacak..nasıl olacak...amannnnnnnnnnnnnnnnnn allahım sen aklıma mukayet ol sabır güç ver...daha baştan böyle olursam ooooooooo daha önümde uzun bir süreç var.....düşünemiyorum...evet simal canım bende 5 yıllık evliyim sanki senelerce evliyim gibi geliyor....inşallah bu günleri hayırlısıyla atlatırız eşimizle yavrumuzla beraber daha dün evlenmişcesine mutlu huzurlu sağlıklı yaşarız.....gel bebeği gel artık bekletme anneni artık...seni çok özledi hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

zaten bu millett bir sussa stressiz daha çabuk gelecekte bebişler... ama işte gelen konuşur giden konuşur sen takma... biz çocuk düşünmüyoruz dee evliliğimizin tadını çıkaracaz dee...lütfen kendinide bunalıma sokma... hem kendine hemde eşine zarar vermiş oluyorsun... diğerleri yine hayatlarına oldukları gibi devam ediyor...

bende kalp kırmak istemiyorum ama artık benim kalbim kırılıcağına karşımdakinin lkırılsın diyorum herkes lafını sözünü bilsinde konuşsun ne yapıyım sende canım hem eşine hem kendine biraz zaman var geçici bir süreç bu eşinde kendi içinde bunun sıkıntısını yaşıyo uzaklaşması normal görüceksin hepsi düzelicek

hamile arkadaşlar hamileliğinizin kıymetini bilin çok iyi bakın kendinize...çok zor bunları yaşamak....çaresizce doktorların dediğini yapıp uygulamak kurulu bir saat gibi...onlar nederse o...ama kendiliğinden olunca çok farklı...bir sürü ilaçlar..amannnnnnnnnnnnnnn kızlar yine içim daraldı...bugün ne yapsamda içimdeki sıkıntıdan kurtulsam..yemek yemek dahi içimden gelmiyor..kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum...rabbim yardımcımız olsun...

çok haklısın canım herkes kapısını kapatınca kendi hayatına dönüyo kendi sevinçlerine üzüntülerine onun için kimsenin bu konuyu ortada malzeme yapmasına kendine göre yorumlar yapmasına izin vermemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…