ipeğim canım inşallah sende bize yakınad güzel haberleri vereceksin sevdamla ikiniz çok heyecanlıyım ya haftaya pazartesi olucak demi transfer..
sanırım depresyona girdim ipek .....
benim tahminime göre pazar veya pazartesi olur canım ama doktor ne dicek bilmem inşallah canım inşallah kedersiz sevda bulut simal ben nevbahar ve bütün arkadaşlar
en kısa zamanda bu mutlu haberi alırız
:Saruboceq:canım inşallahbenim tahminime göre pazar veya pazartesi olur canım ama doktor ne dicek bilmem inşallah canım inşallah kedersiz sevda bulut simal ben nevbahar ve bütün arkadaşlar
en kısa zamanda bu mutlu haberi alırız
ne oldu bacım sana böleben çok kötüyüm çokkkkkk
sibelim bu haftaya bizim hatunların hepsi üzgün başladı inşallah en kısa zamanda şen şakrak umutlu hallerine dönecekler
eevet kuzum ya ne oluyo bu hatunlara pazartesiye iyi bşlamadık inşallah biranönce eski hallerine geri dönerler:)
aslında benimde içim sıkılıyo hava kapkara ..
ama yinede mutlu olmaya çalışıyorm.yoksa bu hafta bitmez
ya ben daha yeni 1 bucuk yıllık evliyim ama sankim 15 yıllık evliymişimde çocuğum olmuyomuş gibi millet akıl veriyo neymiş yaşım geçiyomuş bunaldım artık.....başta kaynanam sorun oğlunda hala benim üstüme geliyo hayır eşimide benide bunalttı...adam ana bile sıcak davranmıyo artık....ağlamak istiyorum..pes etmek istemiyorum ama deli tarafım bırak annanın evine dön diyo....
kalp kırmak istemiyorum ipek bana kırılan hep benim kalbim...çok bunaldım başım dönüyo sürekli.....daha öncede yazmıştım eşim zatüre geçirdi ve hiç sperm çıkmadı tahlilinde ölü 1-2 tane diyo sonuç kağıtında adamda depresyonda 1 aydır kardeş gibiyiz.....bi dün benim depresyonumdan oldu gibi bişey oldu laf olsun diye yapmişız gibi....çok çaresizimmmmm.....
zaten bu millett bir sussa stressiz daha çabuk gelecekte bebişler... ama işte gelen konuşur giden konuşur sen takma... biz çocuk düşünmüyoruz dee evliliğimizin tadını çıkaracaz dee...lütfen kendinide bunalıma sokma... hem kendine hemde eşine zarar vermiş oluyorsun... diğerleri yine hayatlarına oldukları gibi devam ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?