- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
selam kızlar geçmişi okuyamadım daha çok yoğunum fazla duramıcam
bugün yine kontroldeydim çatlatma iğbnemi bu akşam vurdurucam çarşamba yumurtalarım toplanacak kısmetse haber vereyim dedim size şuan kasık karın bölgemde ağrım var pek duramıcam görüşürüz
hamile arkadaşlar hamileliğinizin kıymetini bilin çok iyi bakın kendinize...çok zor bunları yaşamak....çaresizce doktorların dediğini yapıp uygulamak kurulu bir saat gibi...onlar nederse o...ama kendiliğinden olunca çok farklı...bir sürü ilaçlar..amannnnnnnnnnnnnnn kızlar yine içim daraldı...bugün ne yapsamda içimdeki sıkıntıdan kurtulsam..yemek yemek dahi içimden gelmiyor..kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum...rabbim yardımcımız olsun...
arnavutum canım nerelerdesiniz yaaa..valla sizsiz buralar çok sessiz..nasısın...canım bende tedaviye başlamaya karar verdim hayırlısıyla..rabbim bu sefer güldürecek yüzümü...emeklerimi uutlarımı boşa çıkarmayacak...inşallah...hepimizin...
kızlar kaynanamlar beni sormaya gelmişlerdi az önce gittiler ondan geç kaldım ..biliyorum sizi bu aralar ihmal ediyorum kusura bakmayın benneyaptımki
bende bebek özlemi çekiyorum ben 10 aylık evliyim bi ay önce eşim test yaptırdı sonuç siperm sayısı 10 milyon morfoloji 99 da bir ve altı aydır korunmuyoruz doktor ilaç verdi kullanın üç ay sonra gelin dedi ama bi türlü geçmiyo üç ay inşallah aşılamaya gerek kalmadan olur bebeğimiz aşılama yapıcaz yoksa sonra tüp bebek dedi doktor
Kedersiz nasıl oldun geçtimi belin biraz
yok canım iki büklüm yürüyorum :1no2:
ah canım ya ağır iş falan mı yaptın tuttu bu böyle
geçengün eşimin arkadaşları gelecek dedim ya o gün çok yordum kendimi hem temizlik hem pazar hem misafirler için hazırlık derken belim kaldıramadı o yorgunluğu
hepsi aynı gün çok fazla olmuş gerçekten biz kadınlar kendimize
hiç iyi bakmıyoruz çok yoruyoruz herşeyi kafamıza çok takıyoruz
bütün hayatımız kendimizi yıpratmakla geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?