Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar geçmişi okuyamadım daha çok yoğunum fazla duramıcam
bugün yine kontroldeydim çatlatma iğbnemi bu akşam vurdurucam çarşamba yumurtalarım toplanacak kısmetse haber vereyim dedim size şuan kasık karın bölgemde ağrım var pek duramıcam görüşürüz

hadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsuuun..çok heycanlandım bak şimdiiii beeeen..bebeişlerini toplayıp babalarıyla buluşturacaklaaaar..gözümüz aydın milleettt..:dance::dance::teytey::teytey:

sende yaşayacaksın bu duyguyu bulutum nolur bak üzme beni tatlım..kendini toplara bak yeni gelen arkadaşlar da oluyo hepimize moral vermemiz lazım..beterin beteri var gerçekten..herşeyin hayırlı bir zamanı var inan bana sabırlı olun olucaaaak vallaa baaaak..

burdayım tatlım burda hep okudum yazdıklarını ama cevap yazma yetki uoktu aktifleşmemişti e-maillim onu bekliyodum..

tedavin şimdideeen inşallaaaah ALLAHIN İZİNİ İLE HAYIRLI UĞURLU OLUUUR GÜLÜM....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:herşey gönlüncee.ama nolur pzoitif ol olmulu düşün..ve sonucun pozitif olarak hayalet..bak beni hatırla nasıldım ilg günden beri hep heycanlı ve olu bu iş diye bakıyodum..sende güzel sonuçlar alıcaksıın nasibseee..öpüyorum kucaklıyoruum ayağımı sürtüyoruum gel peşimdeen geeeeeel:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

inşallah arnavutum inşallah...dediğin gibi olur..sende biliyorsun ister istemez bir stres oluyor..inşallah sizlerinde yardımıyla bugünleri atlatım bende hamileyim diye yazacağım...

sevdanehri canım hadi azaltın inşallah..herşey güzel olur...muhtemelen cumartesi transferin olur...veeeeeeee 12gün ...sonra güzel müjdeler...inşallah....hepimiz...canım arkadaşım....topiğimizde hamile olmayan kalmasın....veee bilmediğimiz insanlar...hasret çekenler....

sevdam yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hadi bakalım
seninde güzel haberini almaya az kaldı 15 gün sonra bu dopiği inletecez inşallah :teytey::teytey:

kızlar kaynanamlar beni sormaya gelmişlerdi az önce gittiler ondan geç kaldım ..biliyorum sizi bu aralar ihmal ediyorum kusura bakmayın benneyaptımki

bende bebek özlemi çekiyorum ben 10 aylık evliyim bi ay önce eşim test yaptırdı sonuç siperm sayısı 10 milyon morfoloji 99 da bir ve altı aydır korunmuyoruz doktor ilaç verdi kullanın üç ay sonra gelin dedi ama bi türlü geçmiyo üç ay inşallah aşılamaya gerek kalmadan olur bebeğimiz aşılama yapıcaz yoksa sonra tüp bebek dedi doktor

canım bu işler belli olmuyor burda bir arkadaşımız 2 hafta önce hamile olduğunu öğrendi hemde eşinin sperm sayısı 8 milyonken oldu
rabbim ol deyince olamayacak şey yoktur sen yeterki sabırlı ol ve şükür et...
allahım sevdiği kullarını sınıyor ben inaniyorumki bizde allahın sevdiği kullarıyız ve bizi bu dert ile sınıyor inşallah bu sınavımızın sonucunda rabbim hepimize eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin ...

simal arkadaşım senindemi canın sıkkın güzel kardeşim .. ahh keşke elimizde olsada kendimizi bu kadar üzmesek ..inan olan bize oluyor kendi bedenimizi yıpratmaktan başka bişey değil

geçengün eşimin arkadaşları gelecek dedim ya o gün çok yordum kendimi hem temizlik hem pazar hem misafirler için hazırlık derken belim kaldıramadı o yorgunluğu

hepsi aynı gün çok fazla olmuş gerçekten biz kadınlar kendimize
hiç iyi bakmıyoruz çok yoruyoruz herşeyi kafamıza çok takıyoruz
bütün hayatımız kendimizi yıpratmakla geçiyo

şimdi geçmişi okudum ne bu hereks depresyona girmiş lmaz: beni demorilize etmeyin bak ipeğimde tedaviye başladı kötü örnek olmayın sirkelenin kendinize gelin unutmayın hiçbirşey sağlıktan önemli değil....
Simal eşini düşün çocuk olayını kenara at eşine ilgi göster yoksa çocuk meselesi hep bu şekilde düşünür durursun..Bırak sağı solu bizde yıllardır duyuyoruz bu sözleri hayattan yılmışsın yapmayınnn kızlarrr yapmayınnn eşlerimize yazıkk varsın olsun hiçbir zaman çocuğum olmasın yeterki eşim iyi olsun da mutlu olalım :gitme: bana eşim lazımmm sağlıklı olsunki öyle bebek meselerine çözüm arayabiliriz.Aynı şeyler kedersiz senin içinde geçerli klava: bak iki büklüm olmuşsun sağlıkkkk olsunnn gerisi Rabbimin bileceği iştir napalım bir şekilde sınanıyoruz ama eşlerimizi bir bebek yüzünden bu hale getirirsekk elimiz bomboş kalır benden söylemesi...Belki yanlış anlıcaksız yazımı ama olsun ben geçmişi okuyunca simal senden çok eşine üzüldüm ben bu durumdayken kendimi değil eşimi düşünürüm.

ipeğimmmm haftaya pazartesi transfer olacaksa büyük ihtimal aynı gün olacak transferimiz benimde ya cumartesi yada pazartesi olacak çünkü hakkımızda hayırlısı canım..

Etipufumm demek bu aralar kötü oldunn amannn dikkat et canımm benimm

lovesammm sonunda sesin çıkmış nerdesinn kuzummm sennn

kedersizimmm ameliyatı bence de şimdi düşünme başka yol yokmu yaaa

bulutum demek sende tedaviyi düşünmeye başladınn hadi hayırlısı canımm

hepsi aynı gün çok fazla olmuş gerçekten biz kadınlar kendimize
hiç iyi bakmıyoruz çok yoruyoruz herşeyi kafamıza çok takıyoruz
bütün hayatımız kendimizi yıpratmakla geçiyo

aynen canım sanki böyle yapmakla dünyayı kurtaracaz kendime bazen çok kızıyorum canın bu kadar değersizmi nurcan diyorum

tamam sevdam siz üzülmeyin bana sabahta yazmıştım... bazen öyle :gitme:bazen böyleyim sositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…