Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım çok çok geçmiş olsun ne desem bilmıyoruumm ya ALLAH'tan kımseye bişey lmamış kader kısmet kımseye bısey olmamış ya onada şükür kurban bayramı kazayla belayla gelır derler mafoldumbenmafoldumben

kızlar bana bu bayramda bir teyze bişey dedide.. ne derece doğru ne derece faydalı bilmiyorum... hem adet sancılarına iyi geliyormuş hem iltihabı götürüyormuş hemde rahmi güçlendiryormış...benim çocuğum olmadığını duyunca kızım bu dediğimi yap allahın izniyle bir kaç aya hamilesin dedi... şimdi şöyle dedi bir yumurtayı kaynat pişir sonra so ince temiz bir tülbente 2 kat sar pıtırcık yanmayacak şekilde ama sıcak olacakmış pıcırcığın önüne koy dedi...

yarabbim bakalım daha ne ilginç şeyler duyacaz... bende dedim sizlerle paylaşayım...fakat ben yapmayı düşünmüyorum şimdilik... sizin görüşlerinizde önemli tabi...

saol canım allah razı olsun ...sen nasılsın dr a gidebildinmi tedavine başlıyacakmısn

ben bşr yandan çalışıyorum bir yandanda gözüm burda... valla ipekcim banada pek mantıklı gelmedi ama yinede bildiğimiz herşeyi buda paylaşıyoruzya sizlerle paylaşmak istedim...

Herkeseee selamlarrr sonunda bende gelebildimm topiğin hayırlı olsun kedersizim
NAsılsınız kızlarr ?
Bu arada birileri benim nickime yakın nick almış :1closedeyes: gözünmü vardı gızzz iki sevda buraya fazla gelir sırnaşık şey

Bende kendimden bahsedeyim;

3,5 yıldır bende bebek isteyenlerdenim.Eşim 1,5 sene önce varikoselden ameliyat oldu ve 4 milyondan 14 milyonlara ulaştı ama yinede harekette ve sayıda yetersiz bende yakın zamanda ilk aşılamamı deneyeceğim.Şu ana kadar keçi boynuzu,macunlar,ballar,çinko hapları gibi ilaçlar kullandı.Eskisine nazaran artış baya görünmekte ama dediğim gibi yeterli olmadı.

Umarım her birimiz en kısa zamanda hamile kalırız.

Bu arada bir liste yapalımm yaa

yok gülüm okudugum bi kitapdan esinlenerek almıştım niki (ayşe kulinin sevdalinka)
ama istersen değiştirebilirim

ben bu mesajını okurken benim bir rüyam geldi aklıma şimdi ben normalde hiç kaynamış yumurta yemiyorum geçen sene rüyama yaşlı bir kadın geliyor daha önce hiç görmediğim bir insan bana sen haşlanmış yumurta yemediğin için çocuğun olmuyo diyordu .ama öyle pıtırcığının önüne falan koy demiyor kaydirigubbakcemile3 acaba diyorum ben denesemmi

dene istersen en azından aklında kalmaz

COLOR="Black"]hele şükür gelebildin sevdam :))canım hoşgeldin sefa geldin vereliniortak dopiğim umarım burdaki herkese uğur getirir ...liste işini sana bırakıyorum hadi kolay gelsinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…