ipeğim dr a cuma gidicen cumartesimi? belli oldumu
iyiyim lovesacım iğnlerimi oluyorum kasıklarımda belimde ayakta fazla kalınca ağrı oluyo seviniyorum
yumoşlar büyüyo demek ...sevdanın bugün yumoşları toplanıcaktı inşallah çook iyi gider herşey
sen nasılsın canım
evet etipufcum bugun erkenciyim eşim bırakdı sabah onunla gelinceerken gelmiş oluyorum...neler yapıyorsunn
etipuf canım sen nasılsın iştahın nasıl
Eti pufuum sen nasıl oldun kendini nasıl hissediyosun tatlım??umarım daha iyisindiiiir..yoğurt çorbası yap kendine besleyicidir en azından yoğurt mideni güçlendiriir....
etipuf üzme sakın kendini bu halin gelip geçici 4.aydan sonra iştahını durdurmaya çalışıcaksın
benim teyzemin kızı 5. ayda beş kilo birden almıştı sadece bir ayda
canım benim çok geçmiş olsun..allahım acil şifalar versin sana
günaydın hanımlar
sisicim canım kızın büyümüş maşallah allah nazardan saklasın
kedersizim çok geçmiş olsun canım
sevda inşallah bize hayırlı haberler vericeksin canım
bulut evet canım sevdadan sonra bizlerde sıradayız burası bebek bekleyenler topiği olacak inşallah
Günaydın hanımlar...
Kedersizim çok geçmiş olsun canım... Rabbim sana şifa versin.. bilirim fıtık ağrısını bendede fıtık var bende bel ağrısı çok çekerim... ne zor bir ağrıdır çok iyi bilirim..
Bulutcum kalp atışlarını daha duyamadık.. doktor cihaz bebeğe zarar verebilir 12. haftadan sonra duyarsınız dedi.. En kısa zamanda burası hamişlerle dolu olacak inşallah...
Sisicim bugün erkencisin.. prensesimiz nasıl..
KEDERSİZİM CANIM GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM BEN SENİ DÜN SAAT 21:30 DA ARADIM ama açmadın meşkuldün uzatmadım..merak ettim seni naptın diye.umarım aradığım sorun olmamıştııır...
merhaba canım ..inşallah 6 yılın sonunda rabbim yüzünü güldürür ve sana eli ayağı düzgün hayırlı evlat (lar) nasip eder inşallah ..adet sancısı gibi sancıların olması çok normal burda loveSA diye bir arkadaşımız vardı oda tüpbebek tedavisi gördü şuanda hamile onunda senin gibi sancıları oluyordu merak etme sen çok normalmiş ...yarın bize güzel haberlerini vermeyi unutma tamammı canımselam arkadaşlar...ben yeni üye oldum..6 yıllık evliyim.bu süre içinde 3 defa aşılama yapıldı..ama malesef olumsuz sonuç aldık..ve son olarak tüp bebek denedik.çbugün transferin 11. günü..yarın kanda gebelik testi yaptıracam..ama adet sancısına benzer sancılarım ve bel ağrım var.umarım bişey olmaz...allah her isteyene annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin.. görüşmek üzere...
dünürüm sevindim ağrıların azalmasına...inanki insanın neresi ağrırsa aklı orda oluyor...başka bir şey düşünmüyor...rabbim önce sağlık versin herkeslere....
ipeğim seninde yumoşlar büyüyor...canım ...aşılamaya az kaldı...artık sevdamla beraber kutlayacağız sizlerin mutluluğunu..veeeeeeeeeeee arkasından benim kedersizin adları aklıma gelmeyen arkadaşların...
artık ondan sonra topiğimizin adını değiştiririz...bebeklerine kavuşanların topiği deriz...amanda amannnnnnnnnnnnnnnnnn değmeyin ondan sonra keyfimize...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?