Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sisiiim yeni ismin hayırlı olsun bacuum.iyi yaptın yaa valla rus bir hatuna sesleniyomuş bigi zannediyodum kendimiii...MAŞALLAAAAAH PRENSESıNı GÖRMÜŞSÜÜÜÜN MAŞALLAAAH BÜYÜMÜÜÜŞ ANNESı KOCAMAN YAPMIŞSIN ONUUU..RABBıM ELıNı AYAĞINI DÜZGÜN YAPSIN ŞANSIIIIII ÖMRÜ BOL OLSUUUN ıNŞALLAAAAAAH..teyzesi yiğcek onu yiğceeeekk...

KEDERSıZıM CANIM GEÇMıŞ OLSUN BıTANEM BEN SENı DÜN SAAT 21:30 DA ARADIM ama açmadın meşkuldün uzatmadım..merak ettim seni naptın diye.umarım aradığım sorun olmamıştııır..

Duruum canım senide aradım tatlım uyuyomuydun aceba ( dönmeyince senide bu kez merak ettiiim...

kızlar siz nasılsınız?sevda naptı aceba bugün mü toplanıcaktı yumuşları..inşallah hayırlısı ile kolay geçiriir ve inşallaaaah çok ve kaliteli yumuşları toplanır..
ıpeğim sen nasılsın canım??
Eti pufuum sen nasıl oldun kendini nasıl hissediyosun tatlım??umarım daha iyisindiiiir..yoğurt çorbası yap kendine besleyicidir en azından yoğurt mideni güçlendiriir...

yeni gelen arkadaşlar da gelmiş inşallah ayağınız uğurlu gelir bu topikte bizimle müjdelerinizi paylaşırsınız en kısa zamandaaa...

iyiyim lovesacım iğnlerimi oluyorum kasıklarımda belimde ayakta fazla kalınca ağrı oluyo seviniyorum
yumoşlar büyüyo demek ...sevdanın bugün yumoşları toplanıcaktı inşallah çook iyi gider herşey
sen nasılsın canım

yaa hadi inşallaah hayırlı uğurlu olur bitaneem.nolur pozitif düşün sonuç aldığını düşün..
az kaldıı sveincimiz yakındır..
evet yaa sevdaya allah yardımcı olsun..telefonu olsaydı arardım onuda..

iyim bende portokal suyuydu bademdii suyduu bööğ kusucam karnım şiştiii..
ama herşey bebeişlerim için ..inşallah böyle devam eder soru n yaşamaam..:Saruboceq:

tatlım ben biraz uzanıcam seni yanlız bırakıyorum ama kusura bakmaaa..babaanemdeyim ve bilgisayarın koltuğüu çok yüksek belimi ağıtrıı:))öpüyorum seni gelenlere selam kendine iyi bak kuşumm dualarım seninlee ,sizinleee..

evet etipufcum bugun erkenciyim eşim bırakdı sabah onunla gelinceerken gelmiş oluyorum...neler yapıyorsunn

etipuf canım sen nasılsın iştahın nasıl

Eti pufuum sen nasıl oldun kendini nasıl hissediyosun tatlım??umarım daha iyisindiiiir..yoğurt çorbası yap kendine besleyicidir en azından yoğurt mideni güçlendiriir....

malesef halen yemek yiyemiyorum... lovesacım zaten sadece yoğurt çorbası içebiliyorum birde arada kraker... inşallah en kısa zamanda bu halim düzelir yoksa hem ben hemde bebek güçten düşecez.. kilo kaybım oluyor.. doktor 3-4 güne bak eğer sorunların devam ederse serum takviyesi yapalım dedi..

etipuf üzme sakın kendini bu halin gelip geçici 4.aydan sonra iştahını durdurmaya çalışıcaksın
benim teyzemin kızı 5. ayda beş kilo birden almıştı sadece bir ayda

etipuf üzme sakın kendini bu halin gelip geçici 4.aydan sonra iştahını durdurmaya çalışıcaksın
benim teyzemin kızı 5. ayda beş kilo birden almıştı sadece bir ayda

inşallah öyle olur ipekcim inşallahh...
umarım rabbim herkese güzel hamilelikler nasip eder..
seninde aşılama cuma olacak sanırım... hadi bakalım sende :CüvCüv: böyle ol.. ama güzel bir hamişlik geçir canım

canım benim çok geçmiş olsun..allahım acil şifalar versin sana

KEDERSİZİM CANIM GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM BEN SENİ DÜN SAAT 21:30 DA ARADIM ama açmadın meşkuldün uzatmadım..merak ettim seni naptın diye.umarım aradığım sorun olmamıştııır...

hepinizden allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim dilekleriniz için ....bugün düne göre daha iyiyim ilaçların etkisinden olsa gerek ...5 gündür ne işkence çekiyorum yarabbim :bbo:allahım kimseyi sağlığından etmesin gerçektende sağlıktan önemli bişey yok kızlar ....kaç gündür yatalak gibi yatııyorum ne temizlik ne yemek ne bulaşık hiç bişey yapamıyorum ev işlerimi özledim valla :gitme:

sisim yeni ismin hayırlı olsun canım eski nickinden çok daha güzel ben çok bebeğendim bu ismini SİSİ kaydirigubbakcemile5

ipekçim umarım herşey yollunda gider canım sevdayla ikiniz bize müjdeli haberler verirsiniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

etipufum çok geçmiş olsun canım bebişin içinde olsa azar azar yemeye çalış bitanem iyi bak kendine ve bebişine :1hug:

lovesam aradığın için teşekkür ederim birtanem sen dün aradğın zaman ben daha hastaneden gelmemiştim telefonumu yanıma almayı unutmuşum tekrar teşekkür ederim beni düşünüp aradığın için allah razı olsun senden canım benim :1hug:

merhaba canım ..inşallah 6 yılın sonunda rabbim yüzünü güldürür ve sana eli ayağı düzgün hayırlı evlat (lar) nasip eder inşallah ..adet sancısı gibi sancıların olması çok normal burda loveSA diye bir arkadaşımız vardı oda tüpbebek tedavisi gördü şuanda hamile onunda senin gibi sancıları oluyordu merak etme sen çok normalmiş ...yarın bize güzel haberlerini vermeyi unutma tamammı canım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim....benim canlarım nasılmışlar bakalım....
canlarım 2 gündür çok yoğunum arkadaşlar...gerçi buda benim için iyi oluyor...kafamdaki düşüncelerde dağılıyor...hayırlısıyla şu cumartesi bir gelsede gitdem doktorumun yanına............

dünürüm sevindim ağrıların azalmasına...inanki insanın neresi ağrırsa aklı orda oluyor...başka bir şey düşünmüyor...rabbim önce sağlık versin herkeslere....

ipeğim seninde yumoşlar büyüyor...canım ...aşılamaya az kaldı...artık sevdamla beraber kutlayacağız sizlerin mutluluğunu..veeeeeeeeeeee arkasından benim kedersizin adları aklıma gelmeyen arkadaşların...

artık ondan sonra topiğimizin adını değiştiririz...bebeklerine kavuşanların topiği deriz...amanda amannnnnnnnnnnnnnnnnn değmeyin ondan sonra keyfimize...........

ne güzel burdaki bütün arkadaşlarım tedaviye başlıyor inşallah peşpeşe seneye :))güzel haberlerle gireriz

yok canım...dün eşim doktorumuzla konuşmuş cumartesi geleceğiz diye...cumartesi gideceğim o gün belli olacak...canım...hayırlısıyla bu günleride atlatırızda o mis kokulu bebeklerimizi kucağımıza alırız....

ben yine burda olurum kaydirigubbakcemile3 benim biraz zor olur çünkü tedavisiz olacağını sanmıyorumda :hulya:ama ALLAH büyük tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…