Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu ayda olmadı arkadaşlar yaa.moralim çok ama çok bozuk ...sanki dünya başıma yıkıldı..yoruldum ben ya...

bu ayda olmadı arkadaşlar yaa.moralim çok ama çok bozuk ...sanki dünya başıma yıkıldı..yoruldum ben ya...

Canım benim lütfen üzülme canın sağolsun... inşallah bidahaki sefere... ama morelini bozma canım bende heralde bugün hastalanırım... çok sancım var birde göğüslerim şişmiş galiba bende bu ay hüsrana uğrayacam.. ama hakkımızda hayırlısı sen iyi olda evinde eşinle huzurlu olda inşallah bebişte birgün size süpriz yapar..opuyorumnanaktan

pamukçum hepimiz burda aynı şeyleri yaşıyoruz seni çok iyi anlıyoruz canım ama kendini çok fazla üzmeninde bir anlamı yok üzülerek elimize bişey geçmiyor canım bedenimize zarar vermekten başka ....rabbim daha fazla bekletmeden tez vakkite göndersin bebişlerimizi:Saruboceq:

canım sendende ALLAH razı olsun doktor işi bihaki aya kaldı bakak
lım ne olacak ee sen ne yapıyosun?
hadi bakalım hayırlı olsun ...allah emeklerinini karşılığını versin inşş ...benim yaptığım bişey yok ev işi yemek derken geçiyor günler ev hanımların hali işte :hulya:

Herkese günaydınlarrr
Dün çok fenaydı site cevap yazamadım hoşbuldum kızlarrr :)
nasılsınızzz bakalım bugünnn
benim adetim 8 aralık ama acayip kasılmalarım oluyo bikaç gündür hatta bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı :lepi: neden böyle oldumki acep aşılamaya gitmeden ahhhh bir sevinç yaşasak negüzel olurdu :Saruboceq: eşim dün ben bu ay çok ümitliyim içime öyle dğuyo diyo oda gaza getirdi ben daha bir şey söylemeden kafamçokkarıştı neyse herşeyin hayırlısı diyip bekleyelim bakalım belki de erken adet olurum

kedersiz bende ev hanımı olmak istiyorum özeniyorum sana

hadi yaa nedense bu ev hanımlarıda çalışmak istiyor (buna bende dahilim) bence sen boşver evhanımlığı düşüncesini kafandan çıkar ...ne güzel eve katkıda bulunuyorsun ilerde emekli oluyoırsun daha ne kaydirigubbakcemile3

sevdacım çok fazla ümitlendirmek istemem ama inşallah aşılama öncesi
mutlu haberini alırız canım ama testte çıkmaması normal daha çok erken belli olmaz eğer hamileysen

sevdam benimde bir kaçgündür sağ kasığımda şişkinlik hissi var sanki içinde balon gibi bişey şişip şişip iniyor yürüyüncede biraz ağrı yapıyor benimde adetim 8 aralıkta seninle aynı :))

hep böyle zaten çalışan çalışmak istemez çalışmayan çalışmak ister
ama inanın tam zamanlı çalışmak bir süre sonra çok yrucu oluyor tam gün
evde oturmakta eminim sıkıcı olur aslında bayanlara en ideali öğretmenlik gibi
yarım gün çalışabileceği meslekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…