hadi hayırlısı kızlar inşallah bu ay ikinizdende güzel haberler alırız
benim ilk aşılamada kasıklarımda şişlik hissi olmuştu aynı kedersizin dediği gibi
inşallah canım inşallah :CüvCüv:ama sen şimdi böle söledin ben umutlandımm yaaa hihoyyyt bu ay preseed kullanmıştım umarım faydası olmuştur :lepi:
ama sen şimdi böle söledin ben umutlandımm yaaa hihoyyyt bu ay preseed kullanmıştım umarım faydası olmuştur :lepi:
sevdam benimde bir kaçgündür sağ kasığımda şişkinlik hissi var sanki içinde balon gibi bişey şişip şişip iniyor yürüyüncede biraz ağrı yapıyor benimde adetim 8 aralıkta seninle aynı :))
canım eğer yoksa boş yere umutlandırmak istemem ama gerçekten
dediğin gibi olmuştu göğüslerimde şişlik vardı bide kafam güzel gibiydi başım dönüyo
gibiydi ve akşamları acaiplik şişkinliğim oluyodu test yapmama bir kaç gün kala bunlar
olmaya başlamıştı
sevdacım ben de evliliğimin ilk yıllarında çalışıyodum, çok özeniyodum ev hanımlarına. Çalışmaya alışmış insan bi uğraşı bulamayınca inanki mutlu olmuyo. Gerçi şu anda halimden memnunum. Kurslarım var bi de kitap projelerim var onlarla uğraşıyorum, projelerim de çocuklar üzerine yerimsenibenAynen bende özeniyorummm valla keşke evde olsak işimizi yapsak yemeğimizi yapsak doya doya oturup gezsek sositososito
Aynen bende özeniyorummm valla keşke evde olsak işimizi yapsak yemeğimizi yapsak doya doya oturup gezsek sositososito
Ben yetişemiyom kızlar ne hızlısınız
hakkımızda hayırlısı
canım demek ikiiz aynı gündeyiz inş.olmayız yaaa sen preseed de kullanmışsın bakk inş. yararı olmuştur canım.
O şişkinlik bendede var sol tarafımda devamlı ben neden bu ay ümitlendiysem bilmem :roflol: ama ne bilim bu ay farklıyım yaa delikafadulden belki tedavi başlangıcının heyacınındanmı desem yoksa son bir ümitmi desem bilmiyorum ama sanki 5 aylık hamileymişim gibi geliyo sırnaşık şey
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenaynen sevdacım 10 dönüm bostan yan gel yat osman ooh ne güzel
aynen sevdacım 10 dönüm bostan yan gel yat osman ooh ne güzel
banamı diyon sen hee :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
senin solda benim sağda fisfisfishadi bakalım inş:Saruboceq: rabbim dualarımız duydu belkide meleklerimizi gönderdi:CüvCüv:
valla bende umutlandım şimdi siz böyle yazınca inşallah bu ay
iki hamişimiz olur hemde aynı gün haberinizi almak ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?