Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadi hayırlısı kızlar inşallah bu ay ikinizdende güzel haberler alırız
benim ilk aşılamada kasıklarımda şişlik hissi olmuştu aynı kedersizin dediği gibi

hadi bakalım kızlar inşallah bu ay kedersiz ve sevdadan hayırlı haberler alırız...
bu arada sevdacım hoşgeldin...Şeniz

hadi hayırlısı kızlar inşallah bu ay ikinizdende güzel haberler alırız
benim ilk aşılamada kasıklarımda şişlik hissi olmuştu aynı kedersizin dediği gibi

ama sen şimdi böle söledin ben umutlandımm yaaa hihoyyyt bu ay preseed kullanmıştım umarım faydası olmuştur :lepi:

oooo nevom gelmiş hoşgelmiş....nicklerimiz aynı ceymis boınd gibi olmuşkaydirigubbakcemile3

ama sen şimdi böle söledin ben umutlandımm yaaa hihoyyyt bu ay preseed kullanmıştım umarım faydası olmuştur :lepi:

canım eğer yoksa boş yere umutlandırmak istemem ama gerçekten
dediğin gibi olmuştu göğüslerimde şişlik vardı bide kafam güzel gibiydi başım dönüyo
gibiydi ve akşamları acaiplik şişkinliğim oluyodu test yapmama bir kaç gün kala bunlar
olmaya başlamıştı

Aynen bende özeniyorummm valla keşke evde olsak işimizi yapsak yemeğimizi yapsak doya doya oturup gezsek sositososito

Ben yetişemiyom kızlar ne hızlısınız
hakkımızda hayırlısı

canım demek ikiiz aynı gündeyiz inş.olmayız yaaa sen preseed de kullanmışsın bakk inş. yararı olmuştur canım.
O şişkinlik bendede var sol tarafımda devamlı ben neden bu ay ümitlendiysem bilmem :roflol: ama ne bilim bu ay farklıyım yaa delikafadulden belki tedavi başlangıcının heyacınındanmı desem yoksa son bir ümitmi desem bilmiyorum ama sanki 5 aylık hamileymişim gibi geliyo sırnaşık şey

ben zaten her ay umutlanıyorum sonra fossss kaydirigubbakcemile3
bide dün sık idrara gittiğimi farkettim ama bunlar üşütmektende olabilir:hulya:

Aynen bende özeniyorummm valla keşke evde olsak işimizi yapsak yemeğimizi yapsak doya doya oturup gezsek sositososito
sevdacım ben de evliliğimin ilk yıllarında çalışıyodum, çok özeniyodum ev hanımlarına. Çalışmaya alışmış insan bi uğraşı bulamayınca inanki mutlu olmuyo. Gerçi şu anda halimden memnunum. Kurslarım var bi de kitap projelerim var onlarla uğraşıyorum, projelerim de çocuklar üzerine yerimseniben

senin solda benim sağda fisfisfishadi bakalım inş:Saruboceq: rabbim dualarımız duydu belkide meleklerimizi gönderdi :CüvCüv:

valla bende umutlandım şimdi siz böyle yazınca inşallah bu ay
iki hamişimiz olur hemde aynı gün haberinizi almak ne güzel olur

kızlar ben kaçtım örgü ipi almaya gidiyorum:hulya:
yarın yeni bir iş başlicam gidim bi iplere bakim alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…