Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah bu gönderdiğin resim gibi tatlı bir bebişin olur hepimizn inşallahhhhhhhh

kızlar ben geldım sız cıktınız yyyyaa cook uzuzldum yarın görüşürüzzz hadı hepınıze ıyı akşamlar

merhaba aramiza hos geldin,senin sorunun ne?az da yardimci olursak ne mutlu bize
hoşbulduk sende hoşgeldin güzelimm benimde olmuyor tsh çok yüksek o yüzden bakalım yeni bi ay oldu ilaca başlayalı hakkımızda hayırlısı inşallah
merhaba canım biz iyiyiz canım seni sormalı ne var ne yok uzun zamandır senden haber alamadık tedaviye başladınmı canım

bende iyiyim canım çok saol işte tsh çok yüksek çıkınca tedaviye başladık 1 aydır hap kullanıyorum subata kadar kullanıcam sonra tekrar tahlillerime bakılıp ona göre tamam devam ne olucaksa olucak hayırlısıyla inşallah sen nasısın varmı değişiklik canım

yerimsenibenKIIIZ HARİKA BİR TARİİİF CADI BEN GELDİĞİMDE YAPARSIN ARTIKIIIN..İKİMİZ HAMİŞ YERZ SAĞLIKLI ŞEYLER..öperim prensesimiiiikaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:

]
][/B][/QUOTE] sen Hele bi gel ben sana bildiğim bütün farklı şeyleri özene bezene yaparım bidenem...

günaydıııın sibel annecik iyi misin a.s.
günaydın canım iyiyim çok şükür..
anca gelebildim ne kadar çok şey yazmışsınız oku oku zor bitirdim..

SEn nasılsın gülüm

günaydın canım iyiyim çok şükür..
anca gelebildim ne kadar çok şey yazmışsınız oku oku zor bitirdim..

SEn nasılsın gülüm[/QUOTE]

ben de iyiyim canım eşimle misafirin kahvaltılarını verdim onları gönderdim. ben gitmek istemedim çok gezecekler eyüp, sultanahmet, eminönü....kaydirigubbakcemile baktım kimsecikler yok işlerimi de bi yandan yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…