Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza...ben de hamile kalmak isteyen ama bir türlü olmayanlardanım

merhaba canım hoşgeldin aramıza...senin sorun ne canım ?ne kadardır istiyorsunuz bebiş?? ama umutsuz olma canım burda umutsuz olanlara yer yok ona göre lmaz: olcak inşallah en kısa zamanda

inşallah hamilesindir hikmetinden sual olunmayan yüce Rabbim, yüzünü güldürür, meleğini gönderir umarım. dualarımız seninle... inşallah Allahım inşallah o kadar gönülden ki duam kendime dua eder gibi sana dua ediyorum inan :CüvCüv:

hava alanından almaya gitti benimki ben de fırsatı değerlendirim dedim. yidiniz mi ezo gelini nasıl olmuştu anlat bakemmmcokacimcoook

valla eşim aynen şöyle dedi çorban mükkemel olmuş:1closedeyes: ..gerçektende güzeldi ben daha önce hep hazır alır yapardım bugün yaptığım hazırdan çok daha güzeldi traif için teşekkür ederim bir kasede kayınpederime gönderdim :hulya:

sevindim canımmmm. ben hiç hazır almıyorum zararlı diye. bulyonu da aslında sadece misafir geleceği zaman katıyorum. bi dahaki sefere eşininkine uyku ilaci kat gündüz yetmiyo akşamları da yazışalım :roflol::roflol::roflol:

sag ol canim.samimiyyetine inaniyorum.insallah dediyin gibidir.ne biliyim.aklim bi sey diyor,kalbim bi sey diyor,sancilarim tam baska bisey diyor.pazartesine kadar sabredicem adet gormezsem.CADIARZU

uyku ilacına gerek yok canım ben arada bir kandırıyorum onu 5 dakka oturacam diyorum sonra ben buraya yazınca oda tv ye dalıyor :lepi:

sag ol canim.samimiyyetine inaniyorum.insallah dediyin gibidir.ne biliyim.aklim bi sey diyor,kalbim bi sey diyor,sancilarim tam baska bisey diyor.pazartesine kadar sabredicem adet gormezsem.CADIARZU

bekliceksen aklından da çıkar derim. şimdi boşu boşuna bi de strese gireceksin. ben dayanamaz test yapardım heralde. -tatlicadiarzu-

ben iyiyim yılsızım seni sormalı neden yapmıyorsun bir test yaa yap yarın bir test bak oraya gelmiyim :mymeka:

vuyma noluy kafam karisti,kafamçokkarıştı.cesaretim yok,test yapmakcin kendimi hazir hissetmiyorum.soz pazartesi yapicam adet olmazsam,nolur dualarinizi eksik etmeyin,siz de hep dualarimdasiniz,:teselli:

ohoooo yıldızımm neden pazartsei yaa bak kaynanada merak ediyor yap yarın bir test varsa çıkar zaten

vuyma noluy kafam karisti,kafamçokkarıştı.cesaretim yok,test yapmakcin kendimi hazir hissetmiyorum.soz pazartesi yapicam adet olmazsam,nolur dualarinizi eksik etmeyin,siz de hep dualarimdasiniz,:teselli:

:1hug:tamam canım sen bilirsin inşallah hamişsin :Saruboceq:

uyku ilacına gerek yok canım ben arada bir kandırıyorum onu 5 dakka oturacam diyorum sonra ben buraya yazınca oda tv ye dalıyor :lepi:

benimki de yemeklerden sonra uyumayı alışkanlık haline getirdi iyi bişey değil ama kıyamıyorum da... ben de o ara buraya kaçıyorum...uyanınca da sitem ediyorum beni bıraktın uyudun diye çok cadıyım çookkkkk:dance:

bence guzel haberler yakin,icime doguyor,her kesin yuzunu guldur Yarabbim.
okulu bitirdiyimde ogretmenlerime hatira defteri vermisdim benim hakkimda dusunduklerini yazsinlar diye.dil ogretmenim-''Rabbim her kese 2 el vermis,biri kocanin ,biri bebeyinin elinden tutmak icin ,arzu ederim ki ellerin bosta kalmasin'',bu cumle hic aklimdan cikmiyor,Allahim,benim ve benim gibi evlat hasretile yanip tutusan arkadaslarimin ellerini bosta koyma,AMIN

inş. ellerimiz kucaklarımız boş kalmaz.

kızlarrr uçak inmiş geliyolarr ben mutfağa gidim. çay servisinden sonra ancak uğrarım :lepi:

öğretmenin ne güzel demiş rabbim kimsenin ellerini kucağını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…