merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza...ben de hamile kalmak isteyen ama bir türlü olmayanlardanım
kedersizim nasilsin?
canim ya yapamadim.bir turlu cesaret edemedim.adetim de olmadi.ama.karnimin alti ,kasiklarim cok agriyor.her an adet olucakmisim gibi.bi de akintim cogalmis,soguk mu aldim ne?o yuzden korkuyorum.bir daha hayal kirikligi olucam diye,testde yine tek cizgiyi gorup de fena olucam diye yapamadim.agrilarim olmasa belki de cesaret ederdim,ama umutlanmaya korkuyorum.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevom sen daha burdamısın canım misafirin gelmedimi daha
hava alanından almaya gitti benimki ben de fırsatı değerlendirim dedim. yidiniz mi ezo gelini nasıl olmuştu anlat bakemmmcokacimcoook
valla eşim aynen şöyle dedi çorban mükkemel olmuş:1closedeyes: ..gerçektende güzeldi ben daha önce hep hazır alır yapardım bugün yaptığım hazırdan çok daha güzeldi traif için teşekkür ederim bir kasede kayınpederime gönderdim :hulya:
inşallah hamilesindir hikmetinden sual olunmayan yüce Rabbim, yüzünü güldürür, meleğini gönderir umarım. dualarımız seninle... inşallah Allahım inşallah o kadar gönülden ki duam kendime dua eder gibi sana dua ediyorum inan :CüvCüv:
sevindim canımmmm. ben hiç hazır almıyorum zararlı diye. bulyonu da aslında sadece misafir geleceği zaman katıyorum. bi dahaki sefere eşininkine uyku ilaci kat gündüz yetmiyo akşamları da yazışalım :roflol::roflol::roflol:
sag ol canim.samimiyyetine inaniyorum.insallah dediyin gibidir.ne biliyim.aklim bi sey diyor,kalbim bi sey diyor,sancilarim tam baska bisey diyor.pazartesine kadar sabredicem adet gormezsem.CADIARZU
ben iyiyim yılsızım seni sormalı neden yapmıyorsun bir test yaa yap yarın bir test bak oraya gelmiyim :mymeka:
vuyma noluy kafam karisti,kafamçokkarıştı.cesaretim yok,test yapmakcin kendimi hazir hissetmiyorum.soz pazartesi yapicam adet olmazsam,nolur dualarinizi eksik etmeyin,siz de hep dualarimdasiniz,:teselli:
uyku ilacına gerek yok canım ben arada bir kandırıyorum onu 5 dakka oturacam diyorum sonra ben buraya yazınca oda tv ye dalıyor :lepi:
ohoooo yıldızımm neden pazartsei yaa bak kaynanada merak ediyor yap yarın bir test varsa çıkar zaten
bence guzel haberler yakin,icime doguyor,her kesin yuzunu guldur Yarabbim.
okulu bitirdiyimde ogretmenlerime hatira defteri vermisdim benim hakkimda dusunduklerini yazsinlar diye.dil ogretmenim-''Rabbim her kese 2 el vermis,biri kocanin ,biri bebeyinin elinden tutmak icin ,arzu ederim ki ellerin bosta kalmasin'',bu cumle hic aklimdan cikmiyor,Allahim,benim ve benim gibi evlat hasretile yanip tutusan arkadaslarimin ellerini bosta koyma,AMIN
bence guzel haberler yakin,icime doguyor,her kesin yuzunu guldur Yarabbim.
okulu bitirdiyimde ogretmenlerime hatira defteri vermisdim benim hakkimda dusunduklerini yazsinlar diye.dil ogretmenim-''Rabbim her kese 2 el vermis,biri kocanin ,biri bebeyinin elinden tutmak icin ,arzu ederim ki ellerin bosta kalmasin'',bu cumle hic aklimdan cikmiyor,Allahim,benim ve benim gibi evlat hasretile yanip tutusan arkadaslarimin ellerini bosta koyma,AMIN
inş. ellerimiz kucaklarımız boş kalmaz.
kızlarrr uçak inmiş geliyolarr ben mutfağa gidim. çay servisinden sonra ancak uğrarım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?