inş. ellerimiz kucaklarımız boş kalmaz.
kızlarrr uçak inmiş geliyolarr ben mutfağa gidim. çay servisinden sonra ancak uğrarım :lepi:
[/COLOR]
öğretmenin ne güzel demiş rabbim kimsenin ellerini kucağını boş bırakmasın inşallah
insallah canim.ben buna butun kalbimle inaniyorum.inaniyorum ki bir gun bizde goysumuzu gere-gere ''bu benim yavrum'' diye bilicez,sadece sabir,tevekkul,dua.
Meraba kızlar nasılsınızz
Meraba kızlar nasılsınızz
biliyomusun canim anne adayim kedersizim,sizinle tanistigim icin cok mutluyum,cok umutluyum,nerdeyse bazen umutsuzluga kapiliyordum,bazen diyodum ki kendi kendime ''benden cok kahr olan yok'',ama sizlerle tanistim,bu aciyla nasil mucadile etdiyinizi,derdinizi,sevincinizi paylasdiginizi gordum.icime bi umut dogdu,hep sukr etmeye basladim,ne zaman umutsuzluga kapilsam, gozlerimin onune yazdiklariniz geliyor,cccooooooooooooooookkkk seviyorum sizi,iyi ki varsiniz.iyi ki sizi tanidim,
canım benim bende aynı senin gibi düşünüyordum benim kadar bebği olmuyor diye üzülen yok diyordum kendi kendime ama bakıyorumda benim gibi olan arkadaşım çok kaydirigubbakcemile3 sana bişey diyimi eskisi kadar gerçekten üzülmüyorum ben eskiden adet olduğum zaman saatlerce ağladığımı günlerce yemek yemediğimi biliyorum ama şimdi öyle değil adet olunca hiç şaşırmıyorum ve üzülmüyorum zaten adetim gelmezse şaşıracamda kaydirigubbakcemile3hani derler ya rabbim kuluna kaldıramıyacağı dert vermezmiş bizimkide o hesap a.s
ve bizde iyiki seni tanımışız iyiki burdasın bende seni çok seviyorum canım benim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?