Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

insallah canim.ben buna butun kalbimle inaniyorum.inaniyorum ki bir gun bizde goysumuzu gere-gere ''bu benim yavrum'' diye bilicez,sadece sabir,tevekkul,dua.

inşallah canım ..biraz daha sabır inşallah olacak bizimde bebişlerimiz rabbim bu sabrımızın mükafatını verecek elbet

biliyomusun canim anne adayim kedersizim,sizinle tanistigim icin cok mutluyum,cok umutluyum,nerdeyse bazen umutsuzluga kapiliyordum,bazen diyodum ki kendi kendime ''benden cok kahr olan yok'',ama sizlerle tanistim,bu aciyla nasil mucadile etdiyinizi,derdinizi,sevincinizi paylasdiginizi gordum.icime bi umut dogdu,hep sukr etmeye basladim,ne zaman umutsuzluga kapilsam, gozlerimin onune yazdiklariniz geliyor,cccooooooooooooooookkkk seviyorum sizi,iyi ki varsiniz.iyi ki sizi tanidim,

canım benim bende aynı senin gibi düşünüyordum benim kadar bebği olmuyor diye üzülen yok diyordum kendi kendime ama bakıyorumda benim gibi olan arkadaşım çok kaydirigubbakcemile3 sana bişey diyimi eskisi kadar gerçekten üzülmüyorum ben eskiden adet olduğum zaman saatlerce ağladığımı günlerce yemek yemediğimi biliyorum ama şimdi öyle değil adet olunca hiç şaşırmıyorum ve üzülmüyorum zaten adetim gelmezse şaşıracamda kaydirigubbakcemile3hani derler ya rabbim kuluna kaldıramıyacağı dert vermezmiş bizimkide o hesap a.s

ve bizde iyiki seni tanımışız iyiki burdasın bende seni çok seviyorum canım benim :1hug:

evet canim,biz hep beraber atlaticaz bunu,tipki lovesani kutladigimiz gibi her kesi kutluycaz,gun dogmadan neler dogar,bazen kendi kendime soruyorum''bu adet yilda bir kez olsaydi napardik''diye,dusunsene,yilda tek bir sans,dusuncesi bile cok zor dimi?demek Rabbim ne eylerse guzel eyler,her ay bize umut getiriyor.

evet dediğin çok doğru kurban olduğum allahım herşeyi çok güzel yaratmış şükürki benim BÜYÜK BıR RABBıM VAR

canım önce resmi seçiyorsun (ben hep gogleden buluyorum resimleri) resmin üzerine sol tıklıyorsun özelliklere gelip adresi kopyalıyorsun
sonra burda mesaj yazdığımız yerde sarı zarf şeklinde bir resim var grafik ekle diye kopyaladığın adresi buraya yapıştırıyorsun
umarım anlatabildim canım

azerim hani grafik ekleye basıyorsun ya orda http:/yazısı çıkıyor onu sil sonra kopyaladığını yapıştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…