Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cok istiyorum canim,ama henuz bir sey yok,kendimi zor tutuyorum test yapmamak icin,pazartesi kanda mi yoklasam,yoksa idrardami?en guvenilir hangisi,idrarda bazen gostermiyor diyorlar,dogrumu?

cok istiyorum canim,ama henuz bir sey yok,kendimi zor tutuyorum test yapmamak icin,pazartesi kanda mi yoklasam,yoksa idrardami?en guvenilir hangisi,idrarda bazen gostermiyor diyorlar,dogrumu?

kan daha garanti canım idrarda bazen çıkmıyo. inş. hadi bakalım sen ne zaman istersen o zaman yap canım sürekli düşünüp sıkıntı yapmak daha kötü bence. sonucu görüp rahatlarsın bence...:CüvCüv:

karnimin altina birden agri giriyor,biraz sora geciyor,ben de hep''bak simdi adet oldum'' diyorum,ama bakiyorum tik yok,agri olmadiginda bile karnimdan nese sallanmis gibi hissediyorum,offffffffffff ya bilemiyorum,hamile kalanlarda karninin alti agridigini duydunuzmu?beli de hic umutlanmamaliyim,cok zor ya beklemik

bu arada kendimi tanıtıyım ben özlem 6 senelik evliyim hic bebişim olmadı sorunum polikistik over birkackere doktora gittim ilaç tedavisi verdi en büyük sorunda kılo verremiyorum şeker ilacı kullandım yınede 1 yada2 kilo oynuyor şimdide ara verdım bekliyorum .

tmm canım şimdi hatırladım seni...ama bizi daha fazla ziyaret et unutmayalım demi... var mı bi değişiklik sende.bizde şu an 2 kesin hamile, 3 müstakbel hamile var...

Allah yardimcin olsun kardesim.insallah hepimizin yuzu gulur,kucagimiza evlat aliriz

yazmıştım ama kimse cevap vermediğinden sohbetlerini bozmamak icin birdaha girmedim.

benim ağrımıştı kuzummm. iğne batması gibi bi ağrıydı. inşallah hamilesindir inşallah sositososito

yazmıştım ama kimse cevap vermediğinden sohbetlerini bozmamak icin birdaha girmedim.

gözden kaçmıştır canım yoksa herkese cevap yazmaya çalışıyoruz. anaammmm bizim dopiğin kurucusu da bi tembel ki sormaaa. aha bu saatlere kadar yatıyo mesai ücreti olarak bi patik alacam ondan.:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…