Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarrr günaydııınnnnn eti_puf canım ALLAH gonlune gore versın canımmm tum dualrım senınle kız yildiz_azari o bebek benım bebekım yaaaa bak avatarımdada varrrr:):):):)

merhaba canim,olsun,cok hosuma gitti,ondan da guzel bebeklerimiz olsun,kendi bebeklermizin resmini koyalim,insallah

tamam kızlar benim şuanda cıkmam lazım akşama misafirim var sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

hem de ben resim eklemeyi yeni ogreniyorum,kedersizim ogretdi,Allah razi olsun ondan,o yuzden cok da resimleri secemiyorum,avatarina resmi nasil ekliyorsun,onu da sen ogretirmisin?

geçmiş olsun canım... sen şimdi olayın şu tarafını düşün herkes kocan yaptı sanacak sen de klasik olarak kapıya çarptım diyecen:roflol:
hemen buzzz koy tatlım
sen beni guldurdun ya su agriyla,Allah da seni guldurur insallah,buz koydum canim ,cok sizliyor,agrim bir yana,deydiyi andan senin soylediyin aklima geliyor,kimse inanmiycak yaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

oooffffff yapma yaaa canm çok gecmıs olsunnn doktora gıttınmı bı sorun cıkmsınn cok uzuldum nazar degmıstır komsudan kesınnn:):):)kaydirigubbakcemile

sag ol canim,iyi ki varsiniz,simdi iyiyim bir az,gecer yavas-yavas,aksam esim gelene kadar iyilesmeye calisicam,cok kizicak niye dikkat etmiyorsun diye,bi yandan da gulucek
:roflol::roflol::roflol::roflol:

hem de ben resim eklemeyi yeni ogreniyorum,kedersizim ogretdi,Allah razi olsun ondan,o yuzden cok da resimleri secemiyorum,avatarina resmi nasil ekliyorsun,onu da sen ogretirmisin?

cnm senı kırdıysam ozur dılerım saka yapmak ıstemıstım avatarı degıstırmek ıcın en uste kulanıcı panelı var ona gır sonra sol tarafta avatarı degıstır yazıyo ona gır ordan degısıyooo-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sen beni guldurdun ya su agriyla,Allah da seni guldurur insallah,buz koydum canim ,cok sizliyor,agrim bir yana,deydiyi andan senin soylediyin aklima geliyor,kimse inanmiycak yaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

valla tecrübeyle sabit canımcım.bunu daha öncede yazmıştım bayram öncesi akupunkturda suratım morardı da herkese açıklama yapmak zorunda kaldım.otobüse biniyorum teyzeler fıs fıs konuşuyolar bi benim adama bi bana bakıyolar. biz de baya güldük napalımmm kaydirigubbakcemile2

yok canim,ne kirmasi,yanlis anladin.ben azeri oldugumcin cumlelerim bas-ayak ola bilir,yanlis anlata bilirim fikrimi,ben ozur dilerim,size uyum saglamaya calisiyorum,sizinle tanisligimizdan beri turkcem baya ilerledi,sag olun canim arkadaslarim

kızlar benım tembelıgıme bakın yarın kaynımın nısanı var evın ısı duruyo ben oturmusum sızle yazısıyoruummm ama napayımmm sıze yazmak rahatlatıyo benıııı

kızlar benım tembelıgıme bakın yarın kaynımın nısanı var evın ısı duruyo ben oturmusum sızle yazısıyoruummm ama napayımmm sıze yazmak rahatlatıyo benıııı

evet canım benim de bi yığın iş ara ara yapıp geliyorum napim.nişan evde mi olacak kaynananla yakın oturuyosun heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…