kızlarrr günaydııınnnnn eti_puf canım ALLAH gonlune gore versın canımmm tum dualrım senınle kız yildiz_azari o bebek benım bebekım yaaaa bak avatarımdada varrrr:):):):)
ya kizlar,komsu cagirdi,dondyumde yuzumu kapiya carptim,burnumun ustu o anda mosmor oldu.offf ya,her sey de beni bulur.
ya kizlar,komsu cagirdi,dondyumde yuzumu kapiya carptim,burnumun ustu o anda mosmor oldu.offf ya,her sey de beni bulur.
tamam kızlar benim şuanda cıkmam lazım akşama misafirim var sonra görüşürüzopuyorumnanaktan
sen beni guldurdun ya su agriyla,Allah da seni guldurur insallah,buz koydum canim ,cok sizliyor,agrim bir yana,deydiyi andan senin soylediyin aklima geliyor,kimse inanmiycak yaaaaaaaaaaaaa:mymeka:geçmiş olsun canım... sen şimdi olayın şu tarafını düşün herkes kocan yaptı sanacak sen de klasik olarak kapıya çarptım diyecen:roflol:
hemen buzzz koy tatlım
oooffffff yapma yaaa canm çok gecmıs olsunnn doktora gıttınmı bı sorun cıkmsınn cok uzuldum nazar degmıstır komsudan kesınnn:):):)kaydirigubbakcemile
hem de ben resim eklemeyi yeni ogreniyorum,kedersizim ogretdi,Allah razi olsun ondan,o yuzden cok da resimleri secemiyorum,avatarina resmi nasil ekliyorsun,onu da sen ogretirmisin?
sen beni guldurdun ya su agriyla,Allah da seni guldurur insallah,buz koydum canim ,cok sizliyor,agrim bir yana,deydiyi andan senin soylediyin aklima geliyor,kimse inanmiycak yaaaaaaaaaaaaa:mymeka:
tamam kızlar benim şuanda cıkmam lazım akşama misafirim var sonra görüşürüzopuyorumnanaktan
cnm senı kırdıysam ozur dılerım saka yapmak ıstemıstım avatarı degıstırmek ıcın en uste kulanıcı panelı var ona gır sonra sol tarafta avatarı degıstır yazıyo ona gır ordan degısıyooo-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kızlar benım tembelıgıme bakın yarın kaynımın nısanı var evın ısı duruyo ben oturmusum sızle yazısıyoruummm ama napayımmm sıze yazmak rahatlatıyo benıııı
evet canım benim de bi yığın iş ara ara yapıp geliyorum napim.nişan evde mi olacak kaynananla yakın oturuyosun heralde.[/QUOT
canım evet kaynanamla altlı ustlu oturuyoruz ama nısann bıze 1 saatlık uzakta gelen gıden olur yarın benım sımdı kostura kostura ıs yapmam lazımmm:sm_cool::sm_cool:
evet canım benim de bi yığın iş ara ara yapıp geliyorum napim.nişan evde mi olacak kaynananla yakın oturuyosun heralde.[/QUOT
canım evet kaynanamla altlı ustlu oturuyoruz ama nısann bıze 1 saatlık uzakta gelen gıden olur yarın benım sımdı kostura kostura ıs yapmam lazımmm:sm_cool::sm_cool:
Allah kolaylık versin yemekte yapmak lazım tabi uzaktan gelenlere, inş. kıymet bilirler bu kadar emeğe karşılık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?