Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlar ..nevom beni merak etmişsin canım bugün evde yoktum eşimle anneanesine gittik akşam yemeğine kadar orda kaldık az önce geldim geldiğim gibide buraya baktım şutarafagitti

etipufum bebişin iyi olmasına sevindim canım kalp atışını duyabildinmi meleğinin :ecrin_bebek: az daha sık dişini yakında kilo alıyorum diye yakınacaksın az kaldı kaydirigubbakcemile3

özlemxx hoşgeldin canım aramıza bize yazdığın mesaj gözden kaçmış olabilir canım yoksa burda ayrım gayrım yok canım :1hug:6 senenin içinde hiç aşılama veya tüpbebk denedinizmi canım

yıldızım seni sabır taşı ilan ediyorum valla :hooray: kız ne bu sabır yahuu valla ben olsam şimdiye kadar kaç kere yapmıştım ...bu arada avatarında çok şirin olmuş tebrik ederim seni vereliniortak

iyi aksamlar kedersizim,nasilsin?belin nasil oldu?insallah ilaclar ise yaramistir.bu gun asuraymis,bol-bol dua edelim hayirli evlatlar icin:Saruboceq::Saruboceq:

iyi aksamlar kedersizim,nasilsin?belin nasil oldu?insallah ilaclar ise yaramistir.bu gun asuraymis,bol-bol dua edelim hayirli evlatlar icin:Saruboceq::Saruboceq:

saol canım iyim bugünlerde ilaçlarımı düzenli kullnıyorum ...evet canım bugün aşure nenemiz bugün oruç tutmuştu bugün onun hayır dualrını aldım .bende birazdan meyrem suresini okuyacam bugün 3. günü 41 gün okuyacam inşallah ..size her zaman dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:

sagol bitanem benim,valla kendimi zor tutuyorum,esim biraz rahatsizlanmis,qrip kapmis,onunla ilgileniyorum diye bir az kafami katiyorum,hem de bir az once belim cok agridi,sanki agir bir sey kaldirdigimda zedelemisim gibi,karnimin alti ve ya belim agridiginda diyorum''bak simdi oldum'' ama................agir kaldirmamaya ben cok dikkat ediyorum,esim de sagolsun agir kaldirmaya izin vermiyor.

tabi canım ağır kaldırma sakın dikkat et kendine ...daha önce adet öncesi belin ağrırmıydı canım ......bel ve kasık ağrısıda hamilelik belirtisiymiş benden söylemesi

tabi canım ağır kaldırma sakın dikkat et kendine ...daha önce adet öncesi belin ağrırmıydı canım ......bel ve kasık ağrısıda hamilelik belirtisiymiş benden söylemesi

bazan agrirdi,sanki bu baska agri gibi diyorum ya sanki agir bisey kaldirmisim gibi,ama adet gorduyumde olan agri bir az farkliydi bence,insallah dediyin gibidir,insallah cok yakinda hepimiz seviniriz,Rabbim ,bu yolda bir an bile usanmayan,senden umudunu yuzmeyen bu caresiz kullarini sevindir,yuzunu guldur,boynu bukuk burakma nolur .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen böyle konuştukça varya ben daha bir umutlanıyorum senin adınaaaa :CüvCüv: :CüvCüv: ya inşallah bu ay bebişin seninledir inşallahhhhhhhhh canımmmm :CüvCüv: :CüvCüv: seni listemizin 3. sırasında görmek istiyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…