kızlarrr hadi gelın sızı beklıyoruuumm agac oldum meyverım bıle cıktııı yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende varım yeni geldim
slm kızlar.... çok şükürki geldim....
çok şükür bebek şimdilik iyiymiş.. fakat beslenmeme biraz daha dikkat etmem gerekiyormuş..
bünyem zayıf kalmış... çok dikkat etmem gerekiyormuş... 12 haftaya kadar doktor kontrolü yok artık..
12 hafta olunca gidecem ozaman bazı testler yapılacakmış... midem için ilaç yazdı....
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. hamile olanlarada sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin...
canım çok şükür bebiş iyi. eee annesi napcaz senin bu mideyi. zorlican kendini artık başka çare yok.işyerine sürekli meyve götür, hergün 1 elma ye mutlaka, pekmez iç, bal ye yoksa kaşığı çatalı alır gelirim basarım iş yerini zorla tıkarım ağzına haaaa.biliyorum canım için gidiyo bebişini bizden daha çok düşünüyosun tabi ki...Allahım etipufa iştah ver yarabbim...
aminnn..... inşallah sizde hamile olunda ben bugünleri atlatayım bende sizin ağzınıza zorla bak pekmez tıkayacam... gör ozaman nasılmış...
keşke hepimiz aynı şehirlerde olsaydık... ne kadar isterdim sizleri görüp tanışmayı... görmeden bu kadar sevebildiysek birbirimiz kimbilir yanyana olunca ne güzel olurdu..
sen ne yaptın misafir heralde yatılı... ne zamana kadar sizde kalacak...
İnan ki bazen başka bir din kardeşin, akrabandan daha yakın oluyo.Hz. Nuh'a oğlu bile inanmamış iman etmemiş... Gerçekten de akrabalarıma anlatamadığımı bazen eşime bile diyemediğimi burdan haykırıyorum. Çünkü birbirimizi anlıyoruz...
Benim misafir yarın gidiyo. Akşama buralardayım yine kaydirigubbakcemile2
bu arada bugün aşure günü... çok hayırlı bir gündür... Rabbim bu güzel günün hürmetine öncelikle bizlere iman kuran versin hayırlı güzel ömür versin ve dualarımızı kabul etsin... Bu gece birbirimiz için dualar edelim... Rabbim kucaklarımızı evlerimizi evlatlarımızla şenlendirsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?