Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34, kedersiz56+, nevbahar76, sevdanehri54

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

yok sana demedim ben hayalimi dedim sadece kedersizim
bu arada gülümseme ekliyemiyorum sinir ediyo beni ifadesiz ifadesiz göndermek
senin o hayalin seni aldatıyor bence ona aldanma sen :dilcikar: ne siz çalışanlar nede biz ev hanımları hayatımızdan memnun değiliz:umursamaz: zaten biz kadınlar ne isteriz bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçtım örgü ipi almaya gidiyorum:hulya:
yarın yeni bir iş başlicam gidim bi iplere bakim alkisalkisalkis

bir gün şu yaptıklarını bize göstersen diyorum ...bende şuanda eşime atkı örüyorum:hulya:

ipeğim eğer sen örgüye başlamak istiyorsan önce atkıdan başla çok basit 2 ters 2 düz :hulya:

kedersiz ben beceriksiz çıktım öğrenemedim ki öğretecek birinide bulamadım

beceriksizlikle alakası yok canım bende uzun zaman yapamadım bir sıra çok sık örerdim bir sırada gevşek yapardım hiç bişeye benzemezdi yaptığım zamanla oluyor şip şak öğrenmiyorsun yane :hulya:

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın seni sormalı ne zaman izne çıkıyorsun

dün raporumu açtırdım yani dünden beri raporluyum ama işlerim bitmediği için işe geliyorum haftaya pazartesi gününde itibaren evdeyim diabet olduğu için birde ortalıkta domuz gribi olduğu için çalışmama izin çıkmadı yani 1 ayı doğum sonuna ekleyemiycem olsun sağlık olsun a.s

durucum demek artık evde oğluşun gelmesini bekliceksin hayırlı olsun canım
bu sitedeki yavaşlık benide sinir ediyo bu ne ya

neyse kızlar ben çıkıyorum eşim gelir birazdan sonra görüşürüz ....bu mesajım gelir umarım

hayırlısı canım hastaneyi seçmiştin değilmi

şimdilik medipol hastanesinde karar kıldım ama eşim istersen değiştiririz diyor ssk raporunu dün açtırdım başka hastanede işlemler nasıl olur bilmiyorum çokda araştırmak istemiyorum kafam karışıyo

abowww az kalmış yaaa :lepi: ohh durumuz evde dinlenecek oğluşunu beklicek artık ismini kesinleştirdiniz mi yaa kafamçokkarıştı

kedersizim yine gell

evde olcam :lepi: oğlumun adını kararlaştırmadık şimdilik takma adıyla idare ediyoruz hüseyinsırnaşık şey:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…