Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen yokken buraları çok sessiz oliiii :çok üzgünüm:

DOPİĞİMİN HAMİŞLERİ

1.ETİ_PUF:CüvCüv:

2.LOVESA:CüvCüv:

3.DURU81 :CüvCüv:

4.SİSİ07 :CüvCüv:
UMUDUNU YİTİRMEYENLERİN LİSTESİ

1.SEVDANEHRİ.8.OCAK:Saruboceq:

2.KEDERSİZ......8.OCAK:Saruboceq:

3.FTSEDP........15.OCAK:Saruboceq:

4.İİPEKK34.......16.OCAK:Saruboceq:

5.BULUT83........18.OCAK :Saruboceq:

BİRAZ GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSIN DEDİM:hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

kızlar gecenın bu vaktınde kımselerın burda olmyacagını tahmın ettım ama ısım yenı bıttı ve geleyıımmm ne yazdıklarınızı okuyayımmm dedım nevbahar cnm vallahı karnımı oyle acıkktırdınkı anlatamam agazım sulandı bu saatte ben yarın gıremem buyuk ıhtımalle ama bugun hepınızı kucak dolusuuuu öpüyoruumm uutmayınnn beniii ha arada kullaklarımı çınlatııınnn hadi size tatlı rüyalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan/COLOR]

yeterince yoruldun bugün dinlen canım. benim uykum kaçtı namazdan sonra uyuyamadım...:1no2:

bi de ben gönderim belki uğur getirir...

yeterince yorulmuşsun canım bide bugün kayının nişanı var sana kolay gelsin canım

yeterince yoruldun bugün dinlen canım. benim uykum kaçtı namazdan sonra uyuyamadım...:1no2:

bazen banada oluyor canım namazdan sonra uyuyamıyorum bende ..sana bişey diyimmi nevom seni bu aralar burda görmek beni gerçekten mutlu ediyor kaydirigubbakcemile5

bazen banada oluyor canım namazdan sonra uyuyamıyorum bende ..sana bişey diyimmi nevom seni bu aralar burda görmek beni gerçekten mutlu ediyor kaydirigubbakcemile5

canıııım gerçekten bende hepinize öyle alıştım ki... ama bazen üzülüyorum...dün lovesa okudu çıktı.artık hamile topiklerine takılıyo. biraz haklı aslında onun açısından bakmaya çalışıyorum. bilgi alışverişinde bulunacak tabi de. ama bize de bi kelam yazabilirdi. küstüm lovesa küstüm...

ben artık arkadaşlara sitem etmekten yoruldum gelen gelir gelmeyen keyfi bilir kimseyi bir daha gelmeleri için zorlamıyacam

Hoşgeldin RENO kardeş. derdi olmayan buralara pek düşmez. paylaşmak istersen hikayeni biz burdayız bebeklerimizi bekliyoruz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…