her kes gitti qaliba,yalniz kaldim:gitme:
iyi akşamlar kızlar ..nevom beni merak etmişsin canım bugün evde yoktum eşimle anneanesine gittik akşam yemeğine kadar orda kaldık az önce geldim geldiğim gibide buraya baktım şutarafagitti
etipufum bebişin iyi olmasına sevindim canım kalp atışını duyabildinmi meleğinin :ecrin_bebek: az daha sık dişini yakında kilo alıyorum diye yakınacaksın az kaldı kaydirigubbakcemile3
özlemxx hoşgeldin canım aramıza bize yazdığın mesaj gözden kaçmış olabilir canım yoksa burda ayrım gayrım yok canım :1hug:6 senenin içinde hiç aşılama veya tüpbebk denedinizmi canım
yıldızım seni sabır taşı ilan ediyorum valla :hooray: kız ne bu sabır yahuu valla ben olsam şimdiye kadar kaç kere yapmıştım ...bu arada avatarında çok şirin olmuş tebrik ederim seni vereliniortak
sen yokken buraları çok sessiz oliiii :çok üzgünüm:
kızlar gecenın bu vaktınde kımselerın burda olmyacagını tahmın ettım ama ısım yenı bıttı ve geleyıımmm ne yazdıklarınızı okuyayımmm dedım nevbahar cnm vallahı karnımı oyle acıkktırdınkı anlatamam agazım sulandı bu saatte ben yarın gıremem buyuk ıhtımalle ama bugun hepınızı kucak dolusuuuu öpüyoruumm uutmayınnn beniii ha arada kullaklarımı çınlatııınnn hadi size tatlı rüyalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan/COLOR]
DOPİĞİMİN HAMİŞLERİ
1.ETİ_PUF:CüvCüv:
2.LOVESA:CüvCüv:
3.DURU81 :CüvCüv:
4.SİSİ07 :CüvCüv:
UMUDUNU YİTİRMEYENLERİN LİSTESİ
1.SEVDANEHRİ.8.OCAK:Saruboceq:
2.KEDERSİZ......8.OCAK:Saruboceq:
3.FTSEDP........15.OCAK:Saruboceq:
4.İİPEKK34.......16.OCAK:Saruboceq:
5.BULUT83........18.OCAK :Saruboceq:
BİRAZ GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSIN DEDİM:hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
kızlar gecenın bu vaktınde kımselerın burda olmyacagını tahmın ettım ama ısım yenı bıttı ve geleyıımmm ne yazdıklarınızı okuyayımmm dedım nevbahar cnm vallahı karnımı oyle acıkktırdınkı anlatamam agazım sulandı bu saatte ben yarın gıremem buyuk ıhtımalle ama bugun hepınızı kucak dolusuuuu öpüyoruumm uutmayınnn beniii ha arada kullaklarımı çınlatııınnn hadi size tatlı rüyalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan/COLOR]
yeterince yoruldun bugün dinlen canım. benim uykum kaçtı namazdan sonra uyuyamadım...:1no2:
bazen banada oluyor canım namazdan sonra uyuyamıyorum bende ..sana bişey diyimmi nevom seni bu aralar burda görmek beni gerçekten mutlu ediyor kaydirigubbakcemile5
Elini verene
Gözünü değdirene
Sözünü diyene
Diyemeyene
Sevgimi görene
Göremeyene
Günaydın
ne güzel bir günaydın böyle kaydirigubbakcemile5
netten arakladım kaydirigubbakcemile3
canıııım gerçekten bende hepinize öyle alıştım ki... ama bazen üzülüyorum...dün lovesa okudu çıktı.artık hamile topiklerine takılıyo. biraz haklı aslında onun açısından bakmaya çalışıyorum. bilgi alışverişinde bulunacak tabi de. ama bize de bi kelam yazabilirdi. küstüm lovesa küstüm...
bende hep öyle yaparım goggle amca saolsun istediğimiz herşeyi hemen gösteriyor kaydirigubbakcemile3
canım benim kaynanam burda bize helva yapıyor yanına gideyim birazdan gelirim şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?