düşündüğüm şeyse yuhhhhh yani yuhhhhh
hadi ya beni komikmi buluyoırsun şimdi ben bu sözünü iltifat olarakmı alayım yoksaaaaklava:
şu uyanıklara bak
iltifat canımmm tabi ki. baksana kedersiz eltimi aramadım daha dicek ki merak ediyo da hemn arıyo. haber netleşene beklicem. günü geçtiğini söyleyen hamileliğini de haber verir heralde...
ben bişey görmedim bacım :sm_confused:
gönderilmiyo ben de vazgeçtim bi karikatürdü boşver
valla arasan bir dert aramasan bir dert şimdi aramasanda şöyle düşünecek o kadar üzüldüğümü belli ettiğim halde beni hiç arayıp sormadı diyecek ne yapsan yaranamazsın bazılarına Çok üzgünüm çoook
neyse önemli değil eminim beni gönderdiklerim kadar komik değildir :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3
Evet o yüzden de ben en az nasıl üzüleceksem öyle davranıcam. Ben çok fedakarım biliyo musun bu güne kadar hep kendimi feda ettim. Herşey için en müsait hep ben oldum çocuğum yok ya. Herkesin bi bahanesi oldu hem kendi ailemden hem eşiminkilerden. Benim de artık bi bahanem olsun. En müsait sensin lafı bana çok dokunuyo sanki benim evim eşim yok...
:dilcikar:
kızlar bana biraz müsadeeee
sizler nasılsınız....neler yapıyorsunuz...kimse yok...haftasonu kızlar pek uğramıyorlar...canları sağolsun....yaaaa dünürüm rabbimin izni ile senin damadın çalışmalarına başlayacağız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?