Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadi ya beni komikmi buluyoırsun şimdi ben bu sözünü iltifat olarakmı alayım yoksaaaa klava:

iltifat canımmm tabi ki. baksana kedersiz eltimi aramadım daha dicek ki merak ediyo da hemn arıyo. haber netleşene beklicem. günü geçtiğini söyleyen hamileliğini de haber verir heralde...

iltifat canımmm tabi ki. baksana kedersiz eltimi aramadım daha dicek ki merak ediyo da hemn arıyo. haber netleşene beklicem. günü geçtiğini söyleyen hamileliğini de haber verir heralde...

valla arasan bir dert aramasan bir dert şimdi aramasanda şöyle düşünecek o kadar üzüldüğümü belli ettiğim halde beni hiç arayıp sormadı diyecek ne yapsan yaranamazsın bazılarına Çok üzgünüm çoook

Evet o yüzden de ben en az nasıl üzüleceksem öyle davranıcam. Ben çok fedakarım biliyo musun bu güne kadar hep kendimi feda ettim. Herşey için en müsait hep ben oldum çocuğum yok ya. Herkesin bi bahanesi oldu hem kendi ailemden hem eşiminkilerden. Benim de artık bi bahanem olsun. En müsait sensin lafı bana çok dokunuyo sanki benim evim eşim yok...

kızlar....dün çok yoğundum...öğlende doktorumla randevum vardı....biraz orada beklemek zorunda kaldık....veeeeeeeeeeeee kızlar rabbimin izni ile birdahaki adetimin 2. günü geldedi......ocakta görüşürüz dedi...ultrasona koydu...bu sefer kısa protokol uygulayacağım dedi...inşallah rabbimin izni ile yavruma kavuşurum....hepimiz....bu sefer daha az ilaç kullanacakmışım...inşallah yumoşlarım güzel ve kaliteli olurlar....

sizler nasılsınız....neler yapıyorsunuz...kimse yok...haftasonu kızlar pek uğramıyorlar...canları sağolsun....yaaaa dünürüm rabbimin izni ile senin damadın çalışmalarına başlayacağız....

aynen canım bende hep fedakar oldum ama iyiliğim hep suistimal edildi biz kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz evimiz 3 katlı 1. katta kaynanam 2. katta kaynanamın eltisi (kardeşi oluyor ) 3. katta ben oturuyorum
en son bizim düğün oldu ya hani size anlatmıştım .....düğün için şehir dışından misfirler geldi annem, teyzelerim, gelinleri ve eşleri ile beraber gelmişlerdi yani en az 15 kişi vardı ...kaynanamla eltisi yani kızkardeşi senin ev daha müsait hepsi sende demezlermi akannehir tamam hadi annemler teyzemler kalsında diğerleri başımın üstündemi yatıracam Çok üzgünüm çoook ben yine ses çıkarmadım annemler duymasın üzülmesin diye ..düğünden sonra herkes evine gidince bunlar birbirlerine yardım ederek eltim ve yeni gelin olmakla beraber 2 katı bir güzel temzilediler ben isterdimki banada gelip yardım etsinler nede olsa bütün misafirler bende yatıp kalkıyordu ...düğün öncesi ve sonrası az yardım etmemiştim onlara hakkımı helal etmiyecem onlara ...neyseya anlatsam bunlardan neler çektiğimi inanmıyacaksınız o yüzden hep allaha havale ediyorum

sizler nasılsınız....neler yapıyorsunuz...kimse yok...haftasonu kızlar pek uğramıyorlar...canları sağolsun....yaaaa dünürüm rabbimin izni ile senin damadın çalışmalarına başlayacağız....

ne güzel dünür demek kısa protokl olacak.. senin adına çok sevindim canım inşallah bu sefer tedavin pozitif sonuçlanacak allahın izni ile :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…