inşallah...inşallah...bebeğime kavuşurum...rabbim dualarımızı geri çevirmez...kabul eyler...inşallah...sende tedaviye gerek kalmadan kavuşursun bebeğine...senin ikiside uzunmu olmuştu...
sen kaç defa denedinki dünürüm...sizin problem neydi ...unuttum...dün birazda aklımı kısa uzun olayı karıştırdı...gittim hemşireye sordum..oda bana senin için daha iyi dedi..az ilaç la göreceksin tedaviyi dedi...aca uzun dahamı iyiydi... gerçi herşey bahane rabbimin izni olduktan sonra hepsi bir vesile...onun için rabbim bu sefer emeklerimi boşa çıkarmaz inşallah bebeğimi bana gönderir...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar....dün çok yoğundum...öğlende doktorumla randevum vardı....biraz orada beklemek zorunda kaldık....veeeeeeeeeeeee kızlar rabbimin izni ile birdahaki adetimin 2. günü geldedi......ocakta görüşürüz dedi...ultrasona koydu...bu sefer kısa protokol uygulayacağım dedi...inşallah rabbimin izni ile yavruma kavuşurum....hepimiz....bu sefer daha az ilaç kullanacakmışım...inşallah yumoşlarım güzel ve kaliteli olurlar....
aynen canım bende hep fedakar oldum ama iyiliğim hep suistimal edildi biz kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz evimiz 3 katlı 1. katta kaynanam 2. katta kaynanamın eltisi (kardeşi oluyor ) 3. katta ben oturuyorum
en son bizim düğün oldu ya hani size anlatmıştım .....düğün için şehir dışından misfirler geldi annem, teyzelerim, gelinleri ve eşleri ile beraber gelmişlerdi yani en az 15 kişi vardı ...kaynanamla eltisi yani kızkardeşi senin ev daha müsait hepsi sende demezlermi akannehir tamam hadi annemler teyzemler kalsında diğerleri başımın üstündemi yatıracam Çok üzgünüm çoook ben yine ses çıkarmadım annemler duymasın üzülmesin diye ..düğünden sonra herkes evine gidince bunlar birbirlerine yardım ederek eltim ve yeni gelin olmakla beraber 2 katı bir güzel temzilediler ben isterdimki banada gelip yardım etsinler nede olsa bütün misafirler bende yatıp kalkıyordu ...düğün öncesi ve sonrası az yardım etmemiştim onlara hakkımı helal etmiyecem onlara ...neyseya anlatsam bunlardan neler çektiğimi inanmıyacaksınız o yüzden hep allaha havale ediyorum
haydi hayırlısı ben de muhtemelen ocağın 2. haftası başlıyorum Allah'ın izniyle.13ü gibi adet ve tüp bebekkk
nevom sendemi tüp tedavisi görecen aaa bilmiyordum valla ne güzel burdaki bütün arkadaşlarım tedaviye başlıyor rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürsün eli ayağı düzgün salih evlatlar nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
bahar evet benim adetimde muhtemelen 17 ocakta olur...adetimin ikinci günü gidecem allah kısmet ederse o gün hormonlara bakılacakmış ve ultrason olacakmış..eğer herşey yolunda olursa iğnelerime başlıyacağım...inşallah...sen ozaman görüşmeyemi gidiyorsun yoksa tedaviyimi başlatıyorlar...desene beraber vereceğiz güzel haberleri..arkadaşım....sen nereye gitmeye karar verdin...hayırlısı olsun...hepimize.....
dünürüm doğru söylüyorsun böyle boş şeylerle kafamı yormuyayım...rabbim inşallah bu sefer OL diyecek ve bende bebeğime kavuşacağım....dünürüm sen istihareye yatmayı biliyormusun...
yazmıştım daha önce ama ya ocak ya şubat diye düşünüyodum. eltimin gazıyla ocağa aldım sositososito
hımmm bak bilmiyordum ben bu duayı okumadan yatmıştım CADIARZUcanım istihare duası vardır oda aşağıda
Yapılacak her işin iyi veya kötü olduğunu, yahut hemen yapmanın mı, yoksa ertelemenin mi daha uygun olduğunu anlamak için iki rek'at namaz kılınıp Allah'a duâ ederek işin sonunu kalbine ilham etmesini niyazda bulunmak sünnetir.
İstihare Duâsı Şudur;
"Allâhumme innî estehîruke bi-ilmike ve estakdiruke bikudratike ve es'eluke min fadlike'l-azîm. Feinneke takdiru velâ ekdiru ve ta'lemu vela â'lemu ve ente allâmu'l-ğuyûb. Allâhumme in kunte ta'lemu enne hâzâ'l, emre hayrun lî fî dînî ve meâşî ve âkibeti emrî âcili emrî ve âcilihi fakdirhu lî ve yessirhu lî summe bârik lî fîh. Ve in kunte tâ'lemu enne hâza'l-emre şerrun lî fî dînî ve meâşî ve âkıbeti emri âcili emrî ve acilihî fasrifhu annî vasrifnî anhu va'kir liyelhayra haysu kâne sume ardinî bih. "
"Allah'ım! Senin ilmine göre hayrını diliyorum, kudretinden güç istiyorum, senin büyük fazlını diliyorum. Zira sen kadirsin, ben kadir değilim, sen bilirsin ben bilmem, sen gizlileri bilirsin. Allah'ım eğer sen bu işin benim dinim, geçmişim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında hayırlı olduğunu biliyorsan bunu bana takdir eyle, kolaylaştır. Eğer bu işim benim dinim, geçimim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında şerli olduğunu biliyorsan bunu benden, beni de bundan çevir, hayır nerede ise bana onu nasip eyle, sonra beni onunla hoşnud eyle."
merhab canlarim benim nasilsiniz?sizi burda gorduyume cok sevindim,bulutum,tedaviye basliyormussun,hayirli-ugurlu olsun,Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldurur insallah:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?