Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet ...dünürüm insanın zoruna gidiyor..sen elinden geleni yapıyorsun onlarda sana karşı hiçbirşey yok..boş ver kafana takma heryerde var...allah bilsin....

inşallah...inşallah...bebeğime kavuşurum...rabbim dualarımızı geri çevirmez...kabul eyler...inşallah...sende tedaviye gerek kalmadan kavuşursun bebeğine...senin ikiside uzunmu olmuştu...

inşallah...inşallah...bebeğime kavuşurum...rabbim dualarımızı geri çevirmez...kabul eyler...inşallah...sende tedaviye gerek kalmadan kavuşursun bebeğine...senin ikiside uzunmu olmuştu...

yok canım ikiside kısa olmuştu 2.cisi mikro ile olmuştu

bende eltimle aynı binadayız...üstkatımda o oturuyor...benimkiside biraz ben bilirim herşeyi tiplerinden eşide öyle...kocamla bana söz düşmüyor onlar ne derse oydu...başta...sonra ben onların bu ta<vırlarını beğenmedim...bizde insanız...onun için o kadar çok karışamıyorlar..haaa birde büyükler ya...tamam görüşlerine saygı duyarsın ama herzamanda onların dediği olmaz...ben hep isterdim eltim bana abla kardeş gibi veya iki arkadaş gibi olalım ama öyle olmadı....

sen kaç defa denedinki dünürüm...sizin problem neydi ...unuttum...dün birazda aklımı kısa uzun olayı karıştırdı...gittim hemşireye sordum..oda bana senin için daha iyi dedi..az ilaç la göreceksin tedaviyi dedi...aca uzun dahamı iyiydi... gerçi herşey bahane rabbimin izni olduktan sonra hepsi bir vesile...onun için rabbim bu sefer emeklerimi boşa çıkarmaz inşallah bebeğimi bana gönderir...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla uzun kısa farketmiyor yumurtaların olgunlaştıktan sonra ...
canım ben 2 defa tüpbebk tedavisi gördüm ikiside kısa protokol ile oldu ..bizim problem eşimde sperm sayısı az ama drun dediğine göre çok sorun teşkil etmiyor normal yollada olabilirmiş ama işte dediğin gibi rabbim verdikten sonra hiç bişey engel değil .. sn şimdiden kısa uzun diye kafanı bulandırma dr hastaları için her zaman iyi olanını yapar merak etme sen :1hug: güzwl düşün güzel sonuçlansın tamamı dünürüm

haydi hayırlısı ben de muhtemelen ocağın 2. haftası başlıyorum Allah'ın izniyle.13ü gibi adet ve tüp bebekkk

klava: klava: klava:

bahar evet benim adetimde muhtemelen 17 ocakta olur...adetimin ikinci günü gidecem allah kısmet ederse o gün hormonlara bakılacakmış ve ultrason olacakmış..eğer herşey yolunda olursa iğnelerime başlıyacağım...inşallah...sen ozaman görüşmeyemi gidiyorsun yoksa tedaviyimi başlatıyorlar...desene beraber vereceğiz güzel haberleri..arkadaşım....sen nereye gitmeye karar verdin...hayırlısı olsun...hepimize.....

haydi hayırlısı ben de muhtemelen ocağın 2. haftası başlıyorum Allah'ın izniyle.13ü gibi adet ve tüp bebekkk

nevom sendemi tüp tedavisi görecen aaa bilmiyordum valla ne güzel burdaki bütün arkadaşlarım tedaviye başlıyor rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürsün eli ayağı düzgün salih evlatlar nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

dünürüm doğru söylüyorsun böyle boş şeylerle kafamı yormuyayım...rabbim inşallah bu sefer OL diyecek ve bende bebeğime kavuşacağım....dünürüm sen istihareye yatmayı biliyormusun...

yazmıştım daha önce ama ya ocak ya şubat diye düşünüyodum. eltimin gazıyla ocağa aldım sositososito

tedaviye dr.umla devam edicem canım özel hastanelerle dışardan çalışıyo. transfer ve yumurta toplama medical parkta olacak nasipse...

dünürüm doğru söylüyorsun böyle boş şeylerle kafamı yormuyayım...rabbim inşallah bu sefer OL diyecek ve bende bebeğime kavuşacağım....dünürüm sen istihareye yatmayı biliyormusun...

canım ben bir kere yattım ama ne kadar doğru yaptığımı bilmiyorum abdestimi aldım 2 rekat istihare namazı kılmaya diye niyetlendim ve yattım o akşam rüyamda boş bir beişik görüyordum başka bir eve taşınmışız ve beşiğin yeri bir türlü olmuyor ev dar olduğu için 2sene önceydi bir dahada yatmadım

canım istihare duası vardır oda aşağıda

Yapılacak her işin iyi veya kötü olduğunu, yahut hemen yapmanın mı, yoksa ertelemenin mi daha uygun olduğunu anlamak için iki rek'at namaz kılınıp Allah'a du&#226; ederek işin sonunu kalbine ilham etmesini niyazda bulunmak sünnetir.

ıstihare Du&#226;sı Şudur;

"All&#226;humme inn&#238; esteh&#238;ruke bi-ilmike ve estakdiruke bikudratike ve es'eluke min fadlike'l-az&#238;m. Feinneke takdiru vel&#226; ekdiru ve ta'lemu vela &#226;'lemu ve ente all&#226;mu'l-ğuy&#251;b. All&#226;humme in kunte ta'lemu enne h&#226;z&#226;'l, emre hayrun l&#238; f&#238; d&#238;n&#238; ve me&#226;ş&#238; ve &#226;kibeti emr&#238; &#226;cili emr&#238; ve &#226;cilihi fakdirhu l&#238; ve yessirhu l&#238; summe b&#226;rik l&#238; f&#238;h. Ve in kunte t&#226;'lemu enne h&#226;za'l-emre şerrun l&#238; f&#238; d&#238;n&#238; ve me&#226;ş&#238; ve &#226;kıbeti emri &#226;cili emr&#238; ve acilih&#238; fasrifhu ann&#238; vasrifn&#238; anhu va'kir liyelhayra haysu k&#226;ne sume ardin&#238; bih. "

"Allah'ım! Senin ilmine göre hayrını diliyorum, kudretinden güç istiyorum, senin büyük fazlını diliyorum. Zira sen kadirsin, ben kadir değilim, sen bilirsin ben bilmem, sen gizlileri bilirsin. Allah'ım eğer sen bu işin benim dinim, geçmişim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında hayırlı olduğunu biliyorsan bunu bana takdir eyle, kolaylaştır. Eğer bu işim benim dinim, geçimim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında şerli olduğunu biliyorsan bunu benden, beni de bundan çevir, hayır nerede ise bana onu nasip eyle, sonra beni onunla hoşnud eyle."

merhab canlarim benim nasilsiniz?sizi burda gorduyume cok sevindim,bulutum,tedaviye basliyormussun,hayirli-ugurlu olsun,Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldurur insallah:CüvCüv:

hımmm bak bilmiyordum ben bu duayı okumadan yatmıştım CADIARZU

merhab canlarim benim nasilsiniz?sizi burda gorduyume cok sevindim,bulutum,tedaviye basliyormussun,hayirli-ugurlu olsun,Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldurur insallah:CüvCüv:

merhaba sabır taşı kaydirigubbakcemile3biz iyiyiz seni sormalı ne var ne yok varmı bir gelişme sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…