Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben de kilmak istiyorum,hic olmazsa icim belki rahatlar

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, bulut83+, nevbahar76+, yildiz_azeri

bizim bu misafirde hiç eksik olmuyor hangi meçhul arkadaşımız acabaCADIARZU

sağolasın yıldızcığım...inşallah dediğin gibi bebeğime kavuşurum...kız valla iyi duruyorsun ben çoktan gidip kanda baktırmıştım....demekki dedikleri gibi baya bi sabırlıymışsın....
baharım ve dünürüm isterseniz birbirimiz için yatalım istihareye ne dersiniz...mesela bu gece bahar ve dünürüm benim için yatsın istihareye...yarında ben dünürümle bahara yatarız...ondan sonrada dünürüm senin için baharla ben yatarım olmazmı kızlar...

bence canım biran önce baktır....inşalah yine bebektendir gecikme..bazende allah korusun kist gibi durumlardanda gecikme oluyormuş...eğer bebek yoksa doktor bir ilaç veriyor adet görüyorsun...onun için biran önce çaresine bak..ama önceleride gecikmelerin oluyorsa birşey diyemem...

olur canım neden olmasın ama nevom ne der bilemem çünkü misafiri var bu akşam yatarmı bilmem

10 günmü:1shok: kız sen şimdi hamileysen kalp atışını bile duyarsın bebişinin

hic gecikmem olmasaydi ben de oyle dusunurdum,hadi insallah,ya beden isisini nasil olcuyorlar hamilelik icin?internetde arastirdim,hep dil alti olcuyorlar,ama dr-um bana arkadan-ozur dilerim,yani popumdan olcmemi soylemisdi.hic boyle bisey duydunuzmu?dil altindan olcmek icin normal termometre mi lazim?

dünürüm kendimi övüyormuş gibi olmuyayımda benim gördüğüm rüyalar genelde çıkar

popodanmı :1shok:nasıl oluyo o ben hiç duymadım ilk defa senin dr dan duyuyorum :1shok: benimde bildiğim dil altı canım gerçi ben hiç kullanmadım ama hep dil altı diye duydum

nevom bugünde benim komşum saolsun aşure gönderdi hemen resmini çekip size göstereyim dedim şuanda afiyetle yiyiorum cokacimcoook

canim,eger gercekten de ruyalarin cikiyorsa benimcin de istihareye yata bilirmisin?

yani her gördüğüm rüyam çıkmaz mesela ben bizim tanıdıklardan kimi hamile gördüysem rüyamda 1 -2 aya kamaz hamile olduklarını duyuyordum ...senin içinde yatarım canım ne olacakki taşmı taşıyacam sanki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…