Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

peki,dil altindan olcmek icin normal termometre mi lazim?

dijital termometre kullan canım civalı olandan değil. ama senin için artık geç. çünkü ölçmeye adetin 1. günü başlanıyo. ölçümlerini her gün aynı saatte mümkünse sabah uyanır uyanmaz yapıyosun. bu yöntemle yumurtanın çatladığı günü tesbit ediyosun.

öncelikle kızlar teşekkürler.... ozaman bu gece benim için niyetlenip yatıyorsunuz bahar ve dünürüm...acaba gerçek ismimide vermem gerekirmi... yıldız canım senin içinde yatarız....sen yatmayı biliyorsan sende yat benim için...kızlar yarın haberlerinizi bekliyorum...ama gerçekten gördüklerinizi yazacaksınız..sonrada kim isterse o gece onun için yatarız kızlar....

sagol canim ,Allah razi olsun senden,Rabbim yureyine gore versin.

kızlar bende aşurenin malzemelerini aldımda yapmaya üşeniyorum kısmet olursa yarın yapmak istiyorum..çok sevapmış o sene bolluk içinde geçiyormuş...kızlar isterseniz ismimi bir yere yazın çünkü hemen akla gelecek isim değil...namazda dua ederken ismimle niyetlenip yatarsınız...amnnnnn şimdiden heycanlandım..ADIM ÜMMÜHAN KIZLAR ....EŞıMıNDE ÖNDER ..sizlerde yatacağımız zaman isimlerinizi söylersiniz öyle niyetleniriz....

ben tam olarak bilmiyorum,am netten oyrenip yaticam.ne gorursez onu yazin tamam mi,Allah senden de,cumlemizden de razi olsun,sizin gibi rostlarim oldugu icin cok mutluyum.

kızlar bende bugün meryem suresini okumaya başlıyorum..allah kısmet ederse transfer gününe kadar bitiyor...sure....3 gün tutulacak orucuda ben başından tutayım çünkü sonu transfere denk geliyor...kızlar biliyormusunuz o surede tilavet secdesi var..dikkat ederseniz...surenin bitimindede oluyor..her okuduğun da yapabiliyorsun...onu unutmayın okurken...

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
kedersiz56, bulut83+, nevbahar76+, yildiz_azeri

misafirlerimiz 2 ye çıktı neden misafir olarak okumak isterler anlamadım

benim adim ULDUZ,esimin adi ROVSHEN.sagolun kizlar,beni cok mutlu ettiniz,Allah da sizi mutlu etsin insallah

tamam yıldızcığım bak nasıl oluyor hemen yazayım sana yatsı namazını kılıyorsun eğer hemen yatacaksan istihare namazını kılıyorsun... o zaman yatarken kıl...çünkü onda niyetlendikten sonra konuşmayacakmışsın...sonra sağtarafının üstüne kıbleye doğru yatıyorsun...namzda`; önce niyetleniyorsun sonra 1. rekatta sübaneke+ fatiha+ kafirun suresi sonra 2. rekattada fatiha + ihlas okunuyor oturuyorsun e+s+b+r+r+ okunuyor selam veriyorsun ondan sonra bahar arkadaşımızın yazdığı duayı okuyup yatıyorsun çok kolay yani...inşallah niyetlerimiz kabul olur ..

evet canım herkes gördüğünü yazacak şüphen olmasın...hepimiz...

dünür senin ismini bir yere yazmaya gerek yok yıldızın ismi daha zor onu kaydettim b,r yere :))
dünür ya benim bugün 4. gün meryem suresini okumam ..ama hiç tilavet secdesi yapmadım bilmiyordum ...canım bişey soracam sana şimdi ben 24 aralıkta okumaya başladım 2 şubatta 41 gün oluyor orucu 3 şubattamı tutacam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…