peki,dil altindan olcmek icin normal termometre mi lazim?
peki,dil altindan olcmek icin normal termometre mi lazim?
nevom bugünde benim komşum saolsun aşure gönderdi hemen resmini çekip size göstereyim dedim şuanda afiyetle yiyiorum cokacimcoook
yani her gördüğüm rüyam çıkmaz mesela ben bizim tanıdıklardan kimi hamile gördüysem rüyamda 1 -2 aya kamaz hamile olduklarını duyuyordum ...senin içinde yatarım canım ne olacakki taşmı taşıyacam sanki kaydirigubbakcemile3
öncelikle kızlar teşekkürler.... ozaman bu gece benim için niyetlenip yatıyorsunuz bahar ve dünürüm...acaba gerçek ismimide vermem gerekirmi... yıldız canım senin içinde yatarız....sen yatmayı biliyorsan sende yat benim için...kızlar yarın haberlerinizi bekliyorum...ama gerçekten gördüklerinizi yazacaksınız..sonrada kim isterse o gece onun için yatarız kızlar....
kızlar bende aşurenin malzemelerini aldımda yapmaya üşeniyorum kısmet olursa yarın yapmak istiyorum..çok sevapmış o sene bolluk içinde geçiyormuş...kızlar isterseniz ismimi bir yere yazın çünkü hemen akla gelecek isim değil...namazda dua ederken ismimle niyetlenip yatarsınız...amnnnnn şimdiden heycanlandım..ADIM ÜMMÜHAN KIZLAR ....EŞİMİNDE ÖNDER ..sizlerde yatacağımız zaman isimlerinizi söylersiniz öyle niyetleniriz....
benim adim ULDUZ,esimin adi ROVSHEN.sagolun kizlar,beni cok mutlu ettiniz,Allah da sizi mutlu etsin insallah
ULDUZ ha samed behrengi'nin kahramanı, o yüzden unutmam canım. ben bulut için yapim kedersiz senin için anlaştık?
ULDUZ ha samed behrengi'nin kahramanı, o yüzden unutmam canım. ben bulut için yapim kedersiz senin için anlaştık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?