sevdam hadi canım azalıyor günler ...inşallah bebeğin veya bebeklerin seninledirler.....
ah etipufum bazıları diyorlar aman şöyle böyle diye.....diyorum rabbim bana o günleri nasip etsin razıyım bebeğimden gelecek hayırlı rahatsızlıklara...bileyimki o benimle....inşallah hepimiz tadarız annelik duygusunu...............
yok canım ianan ben değildim az önce oturdum pcye açar açmaz sizin özel mesajları gördüm şok oldum ..yoksa senmi kazene söyledin
nevom bu akşam yemekte ne var gülommkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen cnm ben yazdım bıraz laf yedımmm ama olsuunnnnnnzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankıskananlar kactallsssııııınnn
kedersizim çok komiksin yaaa hala gülüyorum.
sen bana çevrimdışısın dedin ya, ziyaretçi mesajına ben açtım yazdım. neyse topikte sordun konuyu kim açtı diye. kazenden habersiz konuyu açabilir miyim canım yaaa Allah iyiliğini versin çok güldüm.
kızlar ben ehlıyete yazıldım ders calısmmaammm gerekırkennn sızınleyıımm bakınnn sızın ıcccınnn kalacammm haaaadelikafaduldendelikafadulden
kızlar ben ehlıyete yazıldım ders calısmmaammm gerekırkennn sızınleyıımm bakınnn sızın ıcccınnn kalacammm haaaadelikafaduldendelikafadulden
durucum nerdesinnn özledim seni...
ipek canım senide merak ediyoruz... inşallah herşey yolundadır...
nevo bu mesajını görmesin yoksa çıkarır kocaman oklavasını kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?