Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
kedersiz56, nevbahar76+, sevdanehri54+

:uhm: :uhm: :uhm:

inşalllaaahhhhhhhh inşalllaahhhhhh en yakın zamanda sevdadan senden kedersizden nevbahardah burdaki herkesten sırasıyla güzel haberler alacaz... ben buna inanıyorum...

yok canım ianan ben değildim az önce oturdum pcye açar açmaz sizin özel mesajları gördüm şok oldum ..yoksa senmi kazene söyledin

aynen cnm ben yazdım bıraz laf yedımmm ama olsuunnnnnnzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankıskananlar kactallsssııııınnn

kızlar evde misafirim vardı...okadar çok yoruldumki hiç birşey yapmak istemiyorum...azcık yemeğimde var...aslnda evi süpürsem fena olmaz....sizler bana müsade edin biraz evi süpürüp geleyim....yoksa rahat edemem...sonra sohbete devam ederiz...

aynen cnm ben yazdım bıraz laf yedımmm ama olsuunnnnnnzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankıskananlar kactallsssııııınnn

canım kazen bey sinirlidir dün bende kapatıcam dediğim zaman bu kadar insanı neden yüz üstü bırakıyorsun kapatma dedi kalsın ben ısrar edince kapattı alıştık biz ona :1closedeyes:

kedersizim çok komiksin yaaa hala gülüyorum.
sen bana çevrimdışısın dedin ya, ziyaretçi mesajına ben açtım yazdım. neyse topikte sordun konuyu kim açtı diye. kazenden habersiz konuyu açabilir miyim canım yaaa Allah iyiliğini versin çok güldüm.

seni güldürdüysem ne mutlu bana opuyorumnanaktan

kızlar ben ehlıyete yazıldım ders calısmmaammm gerekırkennn sızınleyıımm bakınnn sızın ıcccınnn kalacammm haaaadelikafaduldendelikafadulden

boşverın yaa daha sınav subat ta sız varken dersmı calısacam kızlar sıze bısey soracam kazen erkekmı msn avatarında erkek remı varda merak ettım bıde korktumm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…