Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ınsalllaaahhhhh cıksınn ruyalarımmmızzzz kadersız buraya yumruk ahayaa kadersız buraya yumruk havayaaa kadersız buraya yumruk havayyyyaaa
hay allahım sendemi kadersiz diye gördün beni kadersiz değil canım KEDERSİZkaydirigubbakcemile3
önemli değil canım darbe yiye yiye herkesten şüphelenir olduk. bazen diyorum ki Allah korusun ölsem kızların haberi olmayacağı için arkamdan neler konuşurlar diye...
sana bişey diyimmi bende aynı senin gibi düşünüyorum

bızımmm topıkımızde gozu olanı şiddetle kınıyorruuuzzzzzzz

kızlar benım sımdı cıkmam lazımmm 1 saat sonra fılan gelırım ınsallah hepınızı kucak dolusu opuyoruummmmm topıkımızı kıskananlar catlasınnn kıskananlar catlasııınnnn

abowwwwwwwww ftsedpcim sen benden daha çok kızmışsın arkadaşa ...benim dopiğin neyini kıskanacaklar canım bildiğin yemek tarifleri var bu dopikte benneyaptımki

yok canım ianan ben değildim az önce oturdum pcye açar açmaz sizin özel mesajları gördüm şok oldum ..yoksa senmi kazene söyledin

iyi ki bi kere yemek tarifi verdim ya bi kerecik. kötü mü ettim sankim. kedersiz eşinin midesine giden yolla kalbine gitti fena mı oldu. bu da bi hizmet vatana millete.

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, Eti_puf+, nevbahar76+, sevdanehri54+

ben burda olduğuma göre o misafir ben değilmişim

sevdam nasılsın birtanem kendini nasıl hisediyorsun ..test tarihin ne zaman ??

hele şükür geldin oklavaları almıştık elimize klava: ben iyiyim canım arada bir ağrım oluyo okadar bu arada progesteron iğneleri kalktı sanırım elimdeki iğneler bitince başka iğne ve kapsül verdiler haberiniz olsun.7 ocak test tarihim canımm :Saruboceq:

sevda cevap yazmazsa duşta canım. yaw milletin özelini ailesi bile bilmiyo biz biliyozz:roflol:

hee vallaa herşeyimizi biliyosss :roflol: amannn söylemek istemesek zaten söylemeyiz yakın hissediyos söylüyoss böylesi daha iyi vereliniortak

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, Eti_puf+, nevbahar76+, sevdanehri54+

ben burda olduğuma göre o misafir ben değilmişim

evettt başka biri :1ninca:

neyse ben çıkıuyom biraz yatayımm öptüm sizleriiii gelirim yinee

yok canım ne serum yiyom nede başka bişey... azcık bişey yesem midem taş gibi oluyor... inşallah sizde en ama ennn kısa zamanda :CüvCüv: böyle olunda anlayın bakalım nasıllmış...

az katlanacaksın canım bebiş için her acıyı çekmeye değer ...

onun için kızlar bizler ayrı kalamyız......hep merak ederiz...birbirimizi.............neyse boş verin bunları.........hepiniz iyisiniz ya tamam...........kızlar şimdi sevda ile ipeğin güzel haberlerini bekliyoruz.......arkasından bizler............topiğimiz dolup taşsın çoçuklarla.......amanda amnnnnnnnnnnnnnnn

yok canım ne serum yiyom nede başka bişey... azcık bişey yesem midem taş gibi oluyor... inşallah sizde en ama ennn kısa zamanda :CüvCüv: böyle olunda anlayın bakalım nasıllmış...

inşallah en kısa zamanda iştahına kavuşursun çok dua ediyorum. Allah razı olsun canımcım hamilelerin duası kabul olnur ne güzel her daim dua ediyosun bize.

sevdam hadi canım azalıyor günler ...inşallah bebeğin veya bebeklerin seninledirler.....

ah etipufum bazıları diyorlar aman şöyle böyle diye.....diyorum rabbim bana o günleri nasip etsin razıyım bebeğimden gelecek hayırlı rahatsızlıklara...bileyimki o benimle....inşallah hepimiz tadarız annelik duygusunu...............

canım o ağrılarda korkma olabiliyor normal yane progesteron iğneleri yerine başka bir iğne var ismini unuttum şimdi geçen senden beri var haberim var biliyorum ...7 ocakta bu dopiği senin haberinle inletecez inşallah :lepi: sen şimdi git dinlen canım yorma kendini allaha emanet ol canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…