hay allahım sendemi kadersiz diye gördün beni kadersiz değil canım KEDERSİZkaydirigubbakcemile3ınsalllaaahhhhh cıksınn ruyalarımmmızzzz kadersız buraya yumruk ahayaa kadersız buraya yumruk havayaaa kadersız buraya yumruk havayyyyaaa
sana bişey diyimmi bende aynı senin gibi düşünüyorumönemli değil canım darbe yiye yiye herkesten şüphelenir olduk. bazen diyorum ki Allah korusun ölsem kızların haberi olmayacağı için arkamdan neler konuşurlar diye...
bızımmm topıkımızde gozu olanı şiddetle kınıyorruuuzzzzzzz
kızlar benım sımdı cıkmam lazımmm 1 saat sonra fılan gelırım ınsallah hepınızı kucak dolusu opuyoruummmmm topıkımızı kıskananlar catlasınnn kıskananlar catlasııınnnn
kızlar sızee bıseyyy dıyecemmm kesın bu mısfır kadersızdddıııı o geldıı mısafırr gıttııı senı nsl sevdıgımızı anladımmı cnmlülülülülülülülülülülülü
canım bi girdim ftsedp feryat figan topik açıldı gelin diye...alkisalkisalkis
iyi ki bi kere yemek tarifi verdim ya bi kerecik. kötü mü ettim sankim. kedersiz eşinin midesine giden yolla kalbine gitti fena mı oldu. bu da bi hizmet vatana millete.
sevdam nasılsın birtanem kendini nasıl hisediyorsun ..test tarihin ne zaman ??
sevda cevap yazmazsa duşta canım. yaw milletin özelini ailesi bile bilmiyo biz biliyozz:roflol:
nurcanım canım arkadaşımmm hoşgeldin sefalar getirdin.... opuyorumnanaktan
etipufum sen nasılsın yiyormusun daha serumları
sevdam nasılsın birtanem kendini nasıl hisediyorsun ..test tarihin ne zaman ??
sevda cevap yazmazsa duşta canım. yaw milletin özelini ailesi bile bilmiyo biz biliyozz:roflol:
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, Eti_puf+, nevbahar76+, sevdanehri54+
ben burda olduğuma göre o misafir ben değilmişim
yok canım ne serum yiyom nede başka bişey... azcık bişey yesem midem taş gibi oluyor... inşallah sizde en ama ennn kısa zamanda :CüvCüv: böyle olunda anlayın bakalım nasıllmış...
yok canım ne serum yiyom nede başka bişey... azcık bişey yesem midem taş gibi oluyor... inşallah sizde en ama ennn kısa zamanda :CüvCüv: böyle olunda anlayın bakalım nasıllmış...
canım o ağrılarda korkma olabiliyor normal yane progesteron iğneleri yerine başka bir iğne var ismini unuttum şimdi geçen senden beri var haberim var biliyorum ...7 ocakta bu dopiği senin haberinle inletecez inşallah :lepi: sen şimdi git dinlen canım yorma kendini allaha emanet ol canım opuyorumnanaktanhele şükür geldin oklavaları almıştık elimizeklava: ben iyiyim canım arada bir ağrım oluyo okadar bu arada progesteron iğneleri kalktı sanırım elimdeki iğneler bitince başka iğne ve kapsül verdiler haberiniz olsun.7 ocak test tarihim canımm :Saruboceq:
hee vallaa herşeyimizi biliyosss :roflol: amannn söylemek istemesek zaten söylemeyiz yakın hissediyos söylüyoss böylesi daha iyi vereliniortak
evettt başka biri :1ninca:
neyse ben çıkıuyom biraz yatayımm öptüm sizleriiii gelirim yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?