Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım duzeldı o gun kus kaldııkk ertesı gun geldı ozurr dıledııı hatasını anladııı bızde barıstııkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, ftsedp, nevbahar76+, sevdanehri54+

kedersiz yoksam misafir senmisin...lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

bendeee bendeee ben tpıke gıremedıgımde benı bıryerde merak eden arkadaslarımmm olması benı cok mutlu edıyooo

kızlar açık kalsın benim sayfam arada bir gelir bakarım biraz uzanıcam sonra bir duş yapıcam gelirim yine

sevdam sen kendini yorma dinlen bolbol....inşallah herşey güzel olacak...

kızlar bu gece kimin için yatacağız istiareye.........sıra kimde...........

oooooooooooo kadersızıımm hosgeldıınn cnm topınıneeee ozlettın kendını oklavalrı gonderdık geldımı yanınaaakaydirigubbakcemile3

tamam ...inşallah güzel şeyler görürüz........

dünürüm kız nerelerdesin .....sensiz olmuyor buralar........

kızlar sızee bıseyyy dıyecemmm kesın bu mısfır kadersızdddıııı o geldıı mısafırr gıttııı senı nsl sevdıgımızı anladımmı cnmlülülülülülülülülülülülü

kızlar benım sımdı cıkmam lazımmm 1 saat sonra fılan gelırım ınsallah hepınızı kucak dolusu opuyoruummmmm topıkımızı kıskananlar catlasınnn kıskananlar catlasııınnnn

ya hangi arada bu dopiği açtınız ve bu kadar mesajı yazdınız varya sizden korkulur valla

dün çok kırldım bir arkadaşımıza aslında sıradan biri olsa bu kadar üzülmüyecem ama ona o kadar çok değer veriyordumki onu okadar çok seviyordumki kızkardeşim gibi o hamile kalınca hemen annemi aramıştım anne sana anlattığım arkadaşım hamile diye ondan ondan beklemezdim bana söylediklerini neyse olan oldu ...kızlar hanginiz açtırdınız dopiği çabuk söyleysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…