Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

duruda şeker problemi olduğu için doktor erken doğum olabilir demişti... Rabbim sağlıkla meleğini almasını nasip etsin inşallah....

duruda şeker problemi olduğu için doktor erken doğum olabilir demişti... Rabbim sağlıkla meleğini almasını nasip etsin inşallah....

doğum yapmış olabilir çünkü aralığın sonu veya başı demişti dimi yanlış hatırlamıyorsam eğer ..

bencede ipek asılama oldu sımdı dınlenıyooo yakında guzell haberlerle gelır ınsallah burayada bızı bıraz sevındırıırrr

resımdekıde omu acabaa cnm bıdaha kapama sakın tamamı topıkımızı daha yazamam valla kızdı bıraz zatennn hanımefendı fılan yazdı ondan supelendımmmmm erkekmı dıyeee merak ettım:kedi:

sanmam resimdeki o değil kkdaki kimse onu görmedi daha

kızlar benim başım çok ağrıyor biraz yatıp dinlenecem bide daha yemek yapacam offf

kızlar ben çıkayııımmm biraz iş yapayıımmm biraz ders çalışayıımm yarın misafiriimmm varrrrr bana biraz tarif versenizee yarın ne yapayımmm misafirlereee

canım o kalp ler ne işe yarıyorkii ne cahilim yaaa hiç bişey bilmiyorummmCADIARZU

rütbe gibi bişey heralde çok mesaj çok kalp...ben de çok iyi bilmiyorum ama kıskandım kedersizi. gökten 3 kalp düştü kalplerin biri kendinin, biri kocasının, biri de evladının...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…