boşverın yaa daha sınav subat ta sız varken dersmı calısacam kızlar sıze bısey soracam kazen erkekmı msn avatarında erkek remı varda merak ettım bıde korktumm valla
boşverın yaa daha sınav subat ta sız varken dersmı calısacam kızlar sıze bısey soracam kazen erkekmı msn avatarında erkek remı varda merak ettım bıde korktumm valla
nevo bu mesajını görmesin yoksa çıkarır kocaman oklavasını kaydirigubbakcemile3
hakkaten ipeği ben de merak ettim ciddiciddi. naptı canım arkadaşım acaba
yoksa duru da doğurdu mu:ecrin_bebek:
erkek canım
duruda şeker problemi olduğu için doktor erken doğum olabilir demişti... Rabbim sağlıkla meleğini almasını nasip etsin inşallah....
resımdekıde omu acabaa cnm bıdaha kapama sakın tamamı topıkımızı daha yazamam valla kızdı bıraz zatennn hanımefendı fılan yazdı ondan supelendımmmmm erkekmı dıyeee merak ettım:kedi:
resımdekıde omu acabaa cnm bıdaha kapama sakın tamamı topıkımızı daha yazamam valla kızdı bıraz zatennn hanımefendı fılan yazdı ondan supelendımmmmm erkekmı dıyeee merak ettım:kedi:
doğum yapmış olabilir çünkü aralığın sonu veya başı demişti dimi yanlış hatırlamıyorsam eğer ..
kızlar benim başım çok ağrıyor biraz yatıp dinlenecem bide daha yemek yapacam offf
kızlar benim başım çok ağrıyor biraz yatıp dinlenecem bide daha yemek yapacam offf
bende aralık sonu ocak başı diye hatırlıyorum... Rabbim yardımcısı olsun...
aboooo hangi ara 3 kalpli oldun kız. ben daha ikinciyi alamadım. tebrik ederim kaydirigubbakcemile5
canım o kalp ler ne işe yarıyorkii ne cahilim yaaa hiç bişey bilmiyorummmCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?