Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haklısın durucum çok fazla araştırınca kararsızlık daha çok oluyo
paşanın ismine karar verince bize haber ver mutlaka çok merak ediyorum ne
olucak ismi

demek takma adı hüseyin zemuszemus tamam hüseyinimiz nasıllarr iyice şişmişsindir canım yaa

çok tşk allah razı olsun..ama benim elimde değil inan ki her ay diyorum yok bu sefer üzülmücem diye olmuyo ama her aymı aynı şeyler olur..eşim geliyo eve hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalışıyorm ama hemen anlıyo adam.tabi hiç bişey sormuyo..onunda kalbini kırıyorum bazen ...sonrada çok üzülüyorum.galiba artık davranışlarımı kontrol edemiyorum..

esram mesajını aldım ama cevaplayamadım mesajlarımın 50 olması gerekiyomuş
tahmin edebiliyorum ve heyecanla bekliyorum canımopuyorumnanaktan

hele de adetin ilk günü duvara toslamış gibi oluyorum şu an olduğu gibi..hiç bişey yapmak istemiyo canım ağlayamıyorum da artık..allahım hamile insanlar ne şanslılar yaa..artık sokakta bile hamile görsem bakıyorum doğa üstü güçleri varmış gibi...allahım yaa lütfen...isteyen herkese ver düşmanım yok ama onlarada ver rabbim yaaa..ne zormuş..her geçen gün artıyo..ne yapmam lazım ...delirmek istemiyorum..ya hiç olmaz sa..yapayalnız nasıl geçecek yıllar...allahım herkese ferahlık ver..mafoldumben

sağol canım yaa valla ağlıyorum şimdi.sağol..yorgunum yaa.yoruldum..eşim gelecek birazdan sıkıyorum daha ağlamamk için..onuda sıkmak istmyrm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…