etsiz yapsan da olur bunu kızartıp fırınlanınca sebzeler çok hoş olyo
merhaba kizlar,nasilsiniz?istihareye yatanlar bence cok guzel ruyalar gormussunuz,Allah hayirlara vesile etsin.bugun de benimcin yatinca insallah guzel ruyalar gorursunuz.ben cok kotuyum,sinirliyim.2 test yaptim,negativ hep negativ,offfffffffffffffffff ya.yoruldum,doktoruma soyledim,dedi yarin beden isini olc,yukselis varsa hamissindir insallah,diyilse yanima gel dedi,anliycaniz yine doktor.ben aslinda negativ cikmasina diyilde,tedavinin bir sonuc vermdiyine uzuldum.
benim simdi cikmam lazim,isim var biraz,donmeye calisicam,hepinizi opuyorum,
insallah yarin guzel ruyalarinizi okuyup da sevinirim.dua edin kizlar nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
galiba mesajlarla alakalı canım her 500 mesajda bir kalp oluyoraboooo hangi ara 3 kalpli oldun kız. ben daha ikinciyi alamadım. tebrik ederim kaydirigubbakcemile5
eksik olma canım saolŞeniztamam canım... sana hem geçmiş olsun... hemde kolay gelsin...
saol canım benim opuyorumnanaktanrütbe gibi bişey heralde çok mesaj çok kalp...ben de çok iyi bilmiyorum ama kıskandım kedersizi. gökten 3 kalp düştü kalplerin biri kendinin, biri kocasının, biri de evladının...:teytey:
değişmek yok eskisi gibi devamcanım yemek tarifi verince banal bi topik oluyoz. o yüsden virmiyom tarif neyinnn
valla ben az önce baktım çok güzel görünüyor bende yapıcam :lepi:o hanımın tarifleri çok güzel tutuyo. bahçıvan kebebı var onu deneyebilirsin. ya da ordan çok övgü almış tarifler var bi incele istersen.
banane bu sefer sıramı kimsyeye vermem sırada ben varım:umursamaz: bu akşam sevda için yarın ben öbürgün nevo sonra sen yerimsenibentamam cnm yarın gorusuruz benım ıstıhare ne zmn
amannnnnnnnnnn kimsecikler kalmamış...ben işlerimi bitirdim...siz yoksunuz...tek başıma kaldım...baharım bana hiç öyle güzel şeyler söylemedin...demekki yıldızınki daha güzel çıktı...olsun dünürüm güzel şeyler görsün...rabbim hepsini hayıra yorsun....
arkadaşlar beni hatırladınız mı?doktorum 5 yumurta oluşmuştu ve onları baskılamak için için ilaç vermişti.onları içmedim şansımızı denedik.adetim 3 gün gecikti doktor kan testi yaptırdı sonuç negatif ve 2 gündür ağlıyorum.ama doktor akşam yada sabah hasta olursun demişti aradan 2 gün geçti hala olmadım.acaba kan testi yanlış olabilirmi hamile olabilir miyim?
arkadaşlar beni hatırladınız mı?doktorum 5 yumurta oluşmuştu ve onları baskılamak için için ilaç vermişti.onları içmedim şansımızı denedik.adetim 3 gün gecikti doktor kan testi yaptırdı sonuç negatif ve 2 gündür ağlıyorum.ama doktor akşam yada sabah hasta olursun demişti aradan 2 gün geçti hala olmadım.acaba kan testi yanlış olabilirmi hamile olabilir miyim?
banane bu sefer sıramı kimsyeye vermem sırada ben varım:umursamaz: bu akşam sevda için yarın ben öbürgün nevo sonra sen yerimseniben[/FONT][/SIZE][/COLOR]
hatırladım seni canım a.s.. bazen küçük bir ihtimal bile olsa kanda çıkmayabiliyor sen kendini fazla üzüp hırpalama olacağına bırak eğer zamanı geldiyese rabbim ol demişse bebişin şu an seninledir canım daha fazla ağlayıp üzme tatlı canını inan hiç bişey için üzülmeye değmiyorlmaz:
ayyyy kıyamam tamam yavrum benim sıram ftsedp'nin olsun. nasıl olsa bana yapılmıştı. bugün sevda, yarın kedersiz sonra ftsedp. kedersiz için benden başka kim yatcak. yok öyle hep biz hep biz :1closedeyes: yanıma bi kişi daha isterim ya göremezsem...bulut olmaz dünür olacak ya şimdi bilinçaltında kedersizin kızı olmuş filan görür. kedersiz için de ftsedp ile ben vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?