Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım sevindim beğendiğine ben de çıkıyorum yemek yapcam. akşama giremem koca bebekle ilgilenim biraz...

Yıldızımmm istihareni yaptık özeline gönderdik canım okumayı ihmal etme, güzel günler yakındaaa

amannnnnnnnnnn kimsecikler kalmamış...ben işlerimi bitirdim...siz yoksunuz...tek başıma kaldım...baharım bana hiç öyle güzel şeyler söylemedin...demekki yıldızınki daha güzel çıktı...olsun dünürüm güzel şeyler görsün...rabbim hepsini hayıra yorsun....

canım merak ediyorum seni habersiz bırakma bizi....güzel haberler bekliyoruz...inşallah

aboooo hangi ara 3 kalpli oldun kız. ben daha ikinciyi alamadım. tebrik ederim kaydirigubbakcemile5
galiba mesajlarla alakalı canım her 500 mesajda bir kalp oluyor
tamam canım... sana hem geçmiş olsun... hemde kolay gelsin...
eksik olma canım saolŞeniz
rütbe gibi bişey heralde çok mesaj çok kalp...ben de çok iyi bilmiyorum ama kıskandım kedersizi. gökten 3 kalp düştü kalplerin biri kendinin, biri kocasının, biri de evladının...:teytey:
saol canım benim opuyorumnanaktan
canım yemek tarifi verince banal bi topik oluyoz. o yüsden virmiyom tarif neyinnn
değişmek yok eskisi gibi devam lmaz:
o hanımın tarifleri çok güzel tutuyo. bahçıvan kebebı var onu deneyebilirsin. ya da ordan çok övgü almış tarifler var bi incele istersen.
valla ben az önce baktım çok güzel görünüyor bende yapıcam :lepi:
tamam cnm yarın gorusuruz benım ıstıhare ne zmn
banane bu sefer sıramı kimsyeye vermem sırada ben varım:umursamaz: bu akşam sevda için yarın ben öbürgün nevo sonra sen yerimseniben

Son düzenleme:

canım ya seninkini kursa giderken acele yazdım o de çok güzeldi yeşillikler filan...senin rüyan daha uzundu yıldızınki net ama kısacıktı. değerli bi hocamız demiştiki istiharede önemli olan o işi Allah'a bırakmaktır.rüyanızda hiç bi şey görmeyebilirsiniz de. o iş hayırlıysa olur hayırsızsa olmaz eğer istihare yaptıysanız...o yüzden çok şükür kötü bişey görmedik ve sonucunu Rabbime bıraktık.

arkadaşlar beni hatırladınız mı?doktorum 5 yumurta oluşmuştu ve onları baskılamak için için ilaç vermişti.onları içmedim şansımızı denedik.adetim 3 gün gecikti doktor kan testi yaptırdı sonuç negatif ve 2 gündür ağlıyorum.ama doktor akşam yada sabah hasta olursun demişti aradan 2 gün geçti hala olmadım.acaba kan testi yanlış olabilirmi hamile olabilir miyim?

banane bu sefer sıramı kimsyeye vermem sırada ben varım:umursamaz: bu akşam sevda için yarın ben öbürgün nevo sonra sen yerimseniben[/FONT][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

ayyyy kıyamam tamam yavrum benim sıram ftsedp'nin olsun. nasıl olsa bana yapılmıştı. bugün sevda, yarın kedersiz sonra ftsedp. kedersiz için benden başka kim yatcak. yok öyle hep biz hep biz :1closedeyes: yanıma bi kişi daha isterim ya göremezsem...bulut olmaz dünür olacak ya şimdi bilinçaltında kedersizin kızı olmuş filan görür. kedersiz için de ftsedp ile ben vereliniortak

hatırladım seni canım a.s.. bazen küçük bir ihtimal bile olsa kanda çıkmayabiliyor sen kendini fazla üzüp hırpalama olacağına bırak eğer zamanı geldiyese rabbim ol demişse bebişin şu an seninledir canım daha fazla ağlayıp üzme tatlı canını inan hiç bişey için üzülmeye değmiyor lmaz:

canım hatırladım arkadaşlar sana yorum yazmışlardı evet. alternatif tıp bölümünde, incir kürü kullanan bi arkadaş kanda baktırmıştı negatif çıkmıştı. sonra adeti gelmeyince tekrar kan testi yaptı ve hamileee olduğunu öğrendi.
şimdi canım seni umutlandırmak istemem ama yukardaki gerçek bi örnek ararsan bulursun.
ağlama bakim canım benim ya varsa var yoksa yok dünyanın sonu değil ya. olacak inş. olacak sabıııır...

banane bu sefer sıramı kimsyeye vermem sırada ben varım:umursamaz: bu akşam sevda için yarın ben öbürgün nevo sonra sen yerimseniben[/FONT][/SIZE][/COLOR]

ayyyy kıyamam tamam yavrum benim sıram ftsedp'nin olsun. nasıl olsa bana yapılmıştı. bugün sevda, yarın kedersiz sonra ftsedp. kedersiz için benden başka kim yatcak. yok öyle hep biz hep biz :1closedeyes: yanıma bi kişi daha isterim ya göremezsem...bulut olmaz dünür olacak ya şimdi bilinçaltında kedersizin kızı olmuş filan görür. kedersiz için de ftsedp ile ben vereliniortak[/QUOTE]

yok öyle dünürümde yatacak benim için ona bakarsan bende onun dünürü değilmiyim ee ben yattım onun için oda benim için yatsın banane :umursamaz: ama ftsdepte yatsa hiç fena olmaz
kaydirigubbakcemile3

haklısın canım biliyorum ama ümidin sonu hayal kırıklığı olunca dayanamıyor insan.ümit etmeyeyim diyorum ama o da olmasa nasıl katlanıcamki buna.hz. yunus gibi rabbim diyorum adını anamaz oldum acımdan yardım et.güzel allahım isteyen acı çeken bütün insanlara hayırlısıyla bebek nasip et.bende hamiş olayum herkes olsun..

yok öyle dünürümde yatacak benim için ona bakarsan bende onun dünürü değilmiyim ee ben yattım onun için oda benim için yatsın banane :umursamaz: ama ftsdepte yatsa hiç fena olmaz
kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ne bilim içimden öyle geldi. sanki bilinçaltı rüyası görecekmiş gibi...oldu canım bütün dopiklere haber salalım, hatta kedersize istihare yapalım diye topik açalım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…