inşallah canım valla yeni eve gitsem biraz bu sıkıntılarda kurtulacamda az daha sabır lazım bana:hulya:
yıldızdan haber var mııı
bana özelden mesaj attı ama :uhm:
nevom eşim geldi ben çıkıyorum canım iy geceler tatlı rüyalar bu akşam sevda için yatıyoruz ok
sevdam hadi canım azalıyor günler ...inşallah bebeğin veya bebeklerin seninledirler.....
ah etipufum bazıları diyorlar aman şöyle böyle diye.....diyorum rabbim bana o günleri nasip etsin razıyım bebeğimden gelecek hayırlı rahatsızlıklara...bileyimki o benimle....inşallah hepimiz tadarız annelik duygusunu...............
canım o ağrılarda korkma olabiliyor normal yane progesteron iğneleri yerine başka bir iğne var ismini unuttum şimdi geçen senden beri var haberim var biliyorum ...7 ocakta bu dopiği senin haberinle inletecez inşallah :lepi: sen şimdi git dinlen canım yorma kendini allaha emanet ol canım opuyorumnanaktan
nevom eşim geldi ben çıkıyorum canım iy geceler tatlı rüyalar bu akşam sevda için yatıyoruz ok
slm kızlar bende o özlemi çekiyorum pkoluyum 3 yıllık evli ve 9 aydır bebek istiyorum 1 defa aşılama geçirdim olmadı şimdi herşeyi zamana bıraktım..inşallah allah hepimişze nasip eder çok özlüyorum bebeişimi.bugün gittim olmayan bebeğim için ip aldım ve örgü örmeye başladım ne yapayım dayanamadım elbet bi gün bebişim olcak ve onları giydireceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?