Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

klomens bide benim bir kaç defa günüm geçti her seferinde başka dra gittim kanda bakmak için mağlum her seferinde negatif ama hiç biri bana kesin bebek yok demedi 1 hafta daha bekle canım olabilir bazen bebek geç yerlebiliyor canım

ne bilim içimden öyle geldi. sanki bilinçaltı rüyası görecekmiş gibi...oldu canım bütün dopiklere haber salalım, hatta kedersize istihare yapalım diye topik açalım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 fena fikir değil aslında CADIARZU CADIARZU CADIARZU

klomens canım o arkadaşın mesajını buldum aynen kopyalıyorum:

slece17
Nilüfer

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ev Hanımı
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Sep 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

bugün idrar testi yaptım çok çok açık renkte çift çizgi gördüm.kızlar yoksa ben hamilemiyim.peki neden 31. günü kan testi yaptığımda çıkmadı.kızlar hiç böyle bir şey başına gelen oldumu,cevap yazın lütfen.doktora gideyimmi acaba

eee şimdi bunun akıbeti ne hamilemi ??

Rabbim herkese hakiki dostlar nasip etsin canım. şu 3 günlük dünyada herşey geçici...
sen anlat bakim ev işini naptınız ne zaman taşınıyosunuz

Rabbim herkese hakiki dostlar nasip etsin canım. şu 3 günlük dünyada herşey geçici...
sen anlat bakim ev işini naptınız ne zaman taşınıyosunuz

aynen öyle canım kaydirigubbakcemile5
biz eve taşınmıyoruz 1 seneye kadar biliyorsun eşim bankadan kredi çekti maaşın nerdeyse hepsi bankaya gidecek her ay ..bizim yeni evde kiracılar duruyor şimdilik kira geliri ile geçinecez :hulya:

bilmiyodum canım olsun...kiracıdan sonra bi de bakım yaparsınız misss gibi bebişinizle oturursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…