Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tam yerine gelmşn canım burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz :gitme:ama allahın izni ile hepimizinbebişleri olacak bir gün :Saruboceq: ...canım bende senin gibiyim bebek yelekleri örüyorum kendi bebişime ama hiç nasip olmadı her zaman hediye olarak başkasının bebişine verdim senağlama

canım rüyan hayr olsun ...sevda yaa ben bu gece çok kısa rüyalar gördüm alakasız senin için bu gecede yatıcam canım sositososito

kızlar rica etsem benim içinde istihareye yatarmısınız.merak ettim walla hiç denememişim.

olur canım neden olmasın ama bir kaç gün beklemelisin ..bide sadece ben ve nevbahar yatıyoruz sizde gönüllüyseniz eğer sizide bekliyoruz istihareye vereliniortak

gunayıınnnn kızlarrrr bugun misafirim gelecek fazla giremıyecemmm sımdıden hepinizi öpüyorumm açın yanaklarınızııııııııopuyorumnanaktan

Ayy bana da iyi gibi geldi Allahın izniyle :Saruboceq: Allah razı olsunn canımm benimmmŞeniz

canım rüyan hayr olsun ...sevda yaa ben bu gece çok kısa rüyalar gördüm alakasız senin için bu gecede yatıcam canım sositososito

ahh canımm benim bak rüyaları beğenmemiş bi daha yatcakmışşş Şeniz istersen yatma canım arkadaşım nevo yatmış yeter bide seni yormim canım a.s

Günaydınnn herkeseeee nasılsınızzz

kızlar günaydınlar.............sevda canım bende karışık yani net olmayan rüyalar gördüm...bu gece senin için tekrar yatacağım...dünürümde yatacakmış...tamam...inşallah güzel olur...
SEVDA CANIM ŞıMDı TRANSFERDEN SONRA NE KULLANIYORSUN...NE VERDı DOKTORUN...

DÜnÜrÜm senın ıÇın yatmazmıyım ...bende yatacaĞım..kız yok bılınÇ altı olmaz...ÇÜnkÜ farklı bır durum oluyor....

ıpek canım...hoŞ geldın...nasılsın neler yaptın anlat bakalım...Özledık senı...bu kadar ara verme bak bızlerı haberdar et merak edıyoruz....ınŞallah herŞey gÜzel olur....

kızlar günaydın aşılama yapıldı pazartesi kayınpederim vefat etti ben ,işe bugün gelebildim şimdi işlerim var maaş ödemelerini yapmam lazım çıkıyorum birazdan gelir geçmişi okurum

Canım baŞın saĞolsun....rabbım sabır versın...aŞılamanda hayırlı olsun...ınŞallah gÜzel haberler alırsın..kolay gelsın canım...

ahh bulutum sendemi istiareye yatıyonn Şeniz 3 elden istiareye yatıyonuzz ayy çok sevindim Allah razı olsun Şeniz
canım şuan günde bir defa iğnem var adı pro... (aklıma gelmedi yaa) progesterona benziyo ama değil progeston kapsül kullanıyom alttan fitil gibi birde coraspin diye hap günde bir kere 2 tanede vitaminim var elevit ve apikopal mı ne sırnaşık şey birde bugün banta başladım :lepi:

kızlar günaydın aşılama yapıldı pazartesi kayınpederim vefat etti ben ,işe bugün gelebildim şimdi işlerim var maaş ödemelerini yapmam lazım çıkıyorum birazdan gelir geçmişi okurum

canımmm benimmm hayırlı olsun transferinn ve başınız sağolsun üst üste gelmiş canım benmm yaa nbeyse işini bitir de gell

bulutum bitek sen varsınnn opuyorumnanaktan
bende kaçgün işe gelmeyince işler birikmiş arada bir gelmeye çalışıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…