tam yerine gelmşn canım burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz :gitme:ama allahın izni ile hepimizinbebişleri olacak bir gün :Saruboceq: ...canım bende senin gibiyim bebek yelekleri örüyorum kendi bebişime ama hiç nasip olmadı her zaman hediye olarak başkasının bebişine verdim senağlamaslm kızlar bende o özlemi çekiyorum pkoluyum 3 yıllık evli ve 9 aydır bebek istiyorum 1 defa aşılama geçirdim olmadı şimdi herşeyi zamana bıraktım..inşallah allah hepimişze nasip eder çok özlüyorum bebeişimi.bugün gittim olmayan bebeğim için ip aldım ve örgü örmeye başladım ne yapayım dayanamadım elbet bi gün bebişim olcak ve onları giydireceğim...
veeee gelelim sevdamın rüyasına.....
Kocamaaaan bir gemi. İçi hınca hınç insan dolu. Denizde baya bi gitik, bi limanda indim. Ben bazı insanlardan korkuyorum ama onlar kim bilmiyorum.Sonra tekrar biniyorum sağa salim iniyorum...Çoook kalabalık bi gemiydi.Deniz de çok güzeldi.
Sonra eltimi gördüm 14 aylık evli olup bi kızı olan ve şu an günü geçen. kaynanam ona doğum yaptırıyodu. doğumdan sonra bebeğini emziriyodu.
Allahın izniyle güzelllll rüya canım sevdam. Meraklanma diye hemen yazim dedim...
kızlar rica etsem benim içinde istihareye yatarmısınız.merak ettim walla hiç denememişim.
kızlar rica etsem benim içinde istihareye yatarmısınız.merak ettim walla hiç denememişim.
gunayıınnnn kızlarrrr bugun misafirim gelecek fazla giremıyecemmm sımdıden hepinizi öpüyorumm açın yanaklarınızııııııııopuyorumnanaktan
veeee gelelim sevdamın rüyasına.....
Kocamaaaan bir gemi. İçi hınca hınç insan dolu. Denizde baya bi gitik, bi limanda indim. Ben bazı insanlardan korkuyorum ama onlar kim bilmiyorum.Sonra tekrar biniyorum sağa salim iniyorum...Çoook kalabalık bi gemiydi.Deniz de çok güzeldi.
Sonra eltimi gördüm 14 aylık evli olup bi kızı olan ve şu an günü geçen. kaynanam ona doğum yaptırıyodu. doğumdan sonra bebeğini emziriyodu.
Allahın izniyle güzelllll rüya canım sevdam. Meraklanma diye hemen yazim dedim...
canım rüyan hayr olsun ...sevda yaa ben bu gece çok kısa rüyalar gördüm alakasızsenin için bu gecede yatıcam canım sositososito
gunayıınnnn kızlarrrr bugun misafirim gelecek fazla giremıyecemmm sımdıden hepinizi öpüyorumm açın yanaklarınızııııııııopuyorumnanaktan
kızlar günaydınlar.............sevda canım bende karışık yani net olmayan rüyalar gördüm...bu gece senin için tekrar yatacağım...dünürümde yatacakmış...tamam...inşallah güzel olur...
SEVDA CANIM ŞİMDİ TRANSFERDEN SONRA NE KULLANIYORSUN...NE VERDİ DOKTORUN...
kızlar günaydın aşılama yapıldı pazartesi kayınpederim vefat etti ben ,işe bugün gelebildim şimdi işlerim var maaş ödemelerini yapmam lazım çıkıyorum birazdan gelir geçmişi okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?