Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım troitlerin iyi çıkmasına sevindim inşallah şekerin yüksek çıkmaz canım

kızlarrr artık dayanamıyorum... herkesin burda olmasını bekledim ama olmadı...

hamileyimmmmm hamileyimmmm

aman allahım gerçektenmi esramm :1shok: :1shok:şok oldum canım arkadaşım benim allahım bu sefer tamamına erdirsin :gitme:çok duygulandım ben yaa senağlama senağlama

kedrsizimmm topicin bana uğurlu geldi...

hepimize uğur getirecek inşallahh ben halaya başlıyım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

halen inanamıyorum şoktayım ama hamileyimmmm

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
esram tebrik ederim hayırlı olsun canım ollleeeyyyyy :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

adetim sadece 3 gün geçti... dyanamadım dün sabah idrar testi yaaptım... çift çizgi gördüm... inanamadık... kan testi yaptım değer 883 yani pozitif... Allahıma şükürler olsun... inşallahhh burdaki bütün arkadaşlarım hamile kalacak... benki umutsuz vakkaydım hamile olduğuma göreee....

sağolun kızlar inşallah iyi haberler alırınm şker konusunda neler duyabileceğimi
az çok tahmin ediyorum beni kardiyoloji endişelendiriyo hiç hesapta olmayan bi şey çıkarda
bütün tedavilerim alt üst olur korkusu var içimde bana kalsa gitmem ama eşim hamileyken
sıkıntı yaşama gidelim diyo........ sibelcim haklısın ne kadar alıştık birbirimize dün bende çok sıkıldım

aaaaaaa esram süpper sin allahım bak artık başladık sırayla herkes hamiş kalcak artıkkkk

allahım kucagına almayı nasip etsin canım

dün öğrendim... sanada msn de söyleyecektim hatta duru burdaydı hepinizin toplanmasını beklledik olmadı...

esra çooook sevindim canım benim allah tamamına erdirsin sağlıkla huzurla inşallah
bende halaya katıldım ikonlarım çıkmıyo idare edin

esram hamile:CüvCüv:esram hamile:CüvCüv:

Rabbim inşallahhh isteyen tüm arkadaşlarıma versin... inan öğrendiğim zaman hepinize isminizle dua ettim... Rabbim sizlerede bu duyguyu tattırsın inşallahh... halen inanamıyorumm...

ipekçim geçmiş olsun canım inşallah diğer kontrollerindende bişey çıkmaz aklına kötü şeyler getirme

esrammmm harikasın yaaaaaa

kedersizim bak topiğin uğurlu geldi sırasıyla herkesin bebişleri olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…