Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

özellikle ben beklerim dua. rabbim senin de yardımcın olsun biz de sana dua edecez güzel bir doğum olacak inşallah canım. kış bebeği olacak annesiii

özellikle ben beklerim dua. rabbim senin de yardımcın olsun biz de sana dua edecez güzel bir doğum olacak inşallah canım. kış bebeği olacak annesiii

tabi tatlım benim ederim ne demek burdaki arkadaşlık dostluk birbirimize destek çok güzelzemuszemus inşallah kolay atlatırım :Saruboceq:

canım aşağıdakileri senin için buldum:
Doğumu Kolaylaştıran Dualar

Doğuma Girmeden Okunacaklar

1. Meryem Suresi

2. Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme

3. Ashâb-ı Kehf

Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir.(üstünde de taşınabilir)

4. Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"ınne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.

Doğum Anında Tekrarlanacaklar:

( Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından)

1. Lailahe illa ente kuntuminezzalimin

2. ınşirah suresi

3. Rabbiyesir duası

Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr.

4. ınşikak suresi ilk üç ayet

5. Abese suresi 20. Ayet:

Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)

Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı

Not:Bu dualar toplumda doğumu kolaylaştırdığı bilinen duaların derlenmiş toplanmış halidir. Bilimsel bir veri değildir.

kedersiz sen şimdi yorulmuşsundur. ben de burda çok bekledim anacııımmm sen gelmedin. birazdan benimki gelir bi daha giremem...

etipufum bu da kedersizin sinirlenmiş hali klava: klava: klava:
gün boyu böyleydim valla görümcem ikide bir şakasına laf sokuyordu bende her lafına bir oklava vuruyordum kaydirigubbakcemile3
amannnnnnnnnnnnnn nasılllar benim canlarım bakalımmmmmmmmmmmm iyilermiymişlerrrrrrrrrrrrrr

baharım hiç sorma dünür bize hiç bir iş yaptırmayacak...kızıda onun gibi olursa tamammmmmmmm

SıSı
ee anasına bak kızıını al demişler dünürüm zemuszemus
canım rüyada gördüğün senin oğlanla benim kız olmasın :gitme:
yıldızım bence sen hamilesin canım hem iki dr da sana olabiri demiş birde kesin olmayınca sıfır çıkıyormuş sizin orda öyleymiş bizm burda 5 in üstü hamile diye sayılıyor...hem senin yumurtaların geç gelişip çatlıyor geç döllenme olduysa kanda yavaş yavaş sayı yükselir ..ayy inşallah yeni yılın ilk hamişleri sen ipek ve sevdam olursunuz ohhh ozaman deymeyin keyfimize :dance: :dance: :dance:
canım benim yaa :teselli: :teselli: :teselli: olacak bizimde allahın izni ile :Saruboceq:
canim ben hep kendimi cok gucluzannederdim
megersedunyadaki en gucsuz insan benmisim
napim dayanamiyorum onun hasretine
ne ana vvar ne baba ne kardes hepsi uzakta birde bebegim bu kadar uzak olunca zor oluyor:gitme::gitme:
sen kendini ne kadarda güçsüz sansanda aslında çok güçlüsün farkında değilsin canım ..bende kendimi her negatif sonuçtan sonra yıkıldım sandım ama inan daha çok güçlü oldum her seferinde .rabbim kullarına çekemediği dert vermezmiş canım bunu unutma BıZ GÜÇLÜ ıNSANLARIZ :lepi:
yurtdışında nerdesin ben alıp gönderirim sana
ayy benim düşünceli vafalı arkadaşım :1hug:
burdan biri hamile kalsın göklere uçuyorum. çevremden bi hamile haberi alınca sinir oluyorum ne tuhaffff
aynen canım :hulya:
kedersiz sen şimdi yorulmuşsundur. ben de burda çok bekledim anacııımmm sen gelmedin. birazdan benimki gelir bi daha giremem...

off baharım hemde nasıl yoruldum kocaman 4 tepsi börek açtık 2 tepsi kıymalı 2 tepsi ıspanaklı kollarım çok ağrıyor valla ..benimki evde ders çalışıyor bana hem yorgunum diyorsun hemde pcye oturuyorsun anlamadım seni diyo madem yorgunsun uzan diyo
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yıldızcımmm demek sonuç 3 çıktı hadi inşaalhh daha da yükselcek canım ama sen strese girme lütfen çok etkisi olur sabah ilk işin test yapmak olsun silikte olsa o ikinciyi çizgiyi görürsen daha da korkma canım..

etipufum yaa kendinden bahsedince geldi aklıma sen belini çektirmiştin onun acaba faydasımı oldu dersin :bbo: çünkü ondan sonra hamile kaldın gibi hatırlıyorum..

nevomm canım benimm demek yurtdışına kadar servisini genişlettin yardımsever arkadaşım benim..

herkese günaydın kızlar....
fatmaaaaa işte rüyan canıımmm. önce doğru düzgün bişey göremedim zannettim fakat tabirine baktıkça sevindimmmmm

ben işe başlamışım...ofis çok kalabalık ama kimse bi iş yapmıyo bütün işleri ben yapıyorum. nasıl bir iş yeriyse yazı tahtası, beyaz tebeşir var. önce tebeşirle tahtayı üçe ayırıyorum. sonra tahta silgisiyle bi güzel siliyorum. birisi elime bir sürü kalem getirip veriyo. o kalemleri alıp masadaki kalem kutusuna koyuyorum. masadaki kalem kutusu da ağzına kadar dolu sıkıştırıyorum. kalemlerin biri mavi kurşun kalem ve minnacık...sonra sıkılp bahçeye çıkıyorum. ağaçların gövdesini beyaz kireçle boyamışlar...
daha bi sürü şey gördüm ama anlamsız 4 kişilik bir aile, ilkokul arkadaşlarım filan.

Hayır olsun canım özellikle kalemin çok güzel çocuk demekmiş...

Rüyada kalem görmek
Sözlük 1: Birine kefil olmaya, ilme, yazma yeteniği olan çocuğa, bir şehre yahut ülkeye; bekar için güzel ve iyi bir kadınla evlenmeye, Elinde bir kalem olduğunu görmek yemin etmeye, kardeşiyle buluşmaya, Kalemi mürekkeple görmek evli erkek için eşinin oğlan çocuğğu dünyaya getirmesine, Kalem başarıya, düşmana galip gelmeye, sır saklamaya, cömertlik ve iyiliğe delalet eder.

Sözlük 2: Rüyada kalem görmek, ilim, iyilikte emir, kötülükten nehyetmeye ve çocuğa işarettir. Kalem her şeyin değeridir. Kalem gören kimse, güzel, dindar, iyi ve hür bir kadınla evlenir. Bazı tabirciler, kalem, yazı yazan bir çocuktur, dediler. Bir kaleme malik olduğunu gören kimse, bir ilme erişir. Eğer o kalemle yazarsa, o kimsenin ilim ve bilgilerden yazacağı şeylere işarettir. Bir kimse rüyada elinde ve yanında kalem olduğunu görse, o kimsenin kendisiyle bir araya gelecek erkek kardeşine ve eğer anası hamile ise, erkek bir çocuk doğurmasına işarettir. Mürekkeble beraber görülen kalem hanımı hamile bulunan kimse için, erkek bir çocuğa işarettir. Mernur olan bir kimsenin kendi kaleminde bir şeyin meydana geldiğini görse, bu rüyanın tabiri o kimsenin geçimi ve mesleği hakkında meydana çıkar. Kalemini mürekkeb içerisine soktuğunu gören kimse, çirkin bir iş işler. Kalem, alim , hakim, dil ve kılıç gibi insanın kendisiyle şeref ve şankazandığı ve hükümlerini icra eden kimseye ve icra edilen şeylere işarettir. Kalem cömertlik ve iyiliktir. Bazen kalem, insan ve insanın sır sahibine işarettir. Bazen de kalem, düşmana zafer bulmaya işarettir.

Sözlük 3: Rüyada kalem görülmesi; bilgiye, iyilikle emretmeye ve kötülükten sakındırmaya yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında kudret kaleminin levh-i mahfuz üzerine yazı yazdığını görmesi; eğer yazılan yazı okunuyor ise, hayra işaret eder. Rüyanızda kudret kalemini tam ve sağlam olarak görmeniz; sizin kurtuluşa erip aydınlığa çıkacağınıza delalet eder. Bir kimsenin rüyasında kalemi kırık ve çatlak görmesi; o kişinin ümitle olmasını beklediği şeyin olmayacağına, kişinin rüyasında elinde kalem bulunduğunu görmesi; o kimsenin bir çocuğunun olacağına veya bir vazife ya da bir memuriyete girerek sevineceğine işaret sekide tabir olunur. Rüyanızda kalemle yazı yazdığınızı görmeniz; bir dileğinizin olacağına, geçiminizin ve halinizin güzel bir şekilde devam edeceğine, bir kalemle yazı yazdığınızı ve yazdığınız yazının görünmediğini görmeniz; eğer görevli iseniz işinizden atılacağınıza, eğer tüccar iseniz zarara uğrayacağınıza, eğer emlâk sahibi iseniz mülkünüzün elinizden çıkacağına yorumlanır. Rüyanızda elinizde bulunan kaleminizi açmakta zorlandığınızı görmeniz; işlerinizde birtakım zorlukların olacağına, rüyanızda kaleminizin çalındığını veya kaybolduğunu ya da kırıldığını görmeniz; sizin bir zarara uğrayacağınıza, okuma yazması olmayan bir kimsenin rüyası da bir kalemle yazı yazdığını görmesi, o kimsenin bu rüyasının da hayra alâmet olmadığına işaret eder.

kızzz hem de erkek çocuk dio üstelik net hatırladığım kalem maviydi.

inşallah Allahım inşallah....

Rüyada kireç görmek
Sözlük 1: Dinde sebat etmeye, ilim ve amele, güzel övgüye, hastalıktan şifaya, sağlıklı anlaşmalara, elbiselerin yenilenmesine, makam ve rütbenin devamına, eş ve çocukların güzel hallerine; Kendini dünyadan alıp ahirete yönelen kimsenin yanında kireç görmek şüphelli kazanca, dinde nifak çıkarmaya yahut bid'at işlemeye; Kireç kuyusu yahut fırını varlıklı kimseye, sonu iyi olan sevindirici işlere, Kireç fırını yapmak velayet ve saltanata, ehli olmayan kimse için mala delalet eder.

sag ol bitanem,iyi ki varsiniz.
sabah test yaptim,ikinci cizgi silikte olsa cikti,ben hamilemiyim acaba,cok heyecanliyim.

sag ol bitanem,iyi ki varsiniz.
sabah test yaptim,ikinci cizgi silikte olsa cikti,ben hamilemiyim acaba,cok heyecanliyim.

evetttttttttttttt evetttttttt yıldızııııııııııııııımmmmmmmmmm sen hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn hem hamile olmazsan ikinci çizginin ne işi olacak orda :dance: :dance:

allahhhhhhhhhhhhh tutmayın beni bugün benim günümmmmmmmmmmm bir arkadaşım daha hamiş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt oleyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

yıldızımmm gel beraber kutlayalım nereye kayboldun sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…