cannııııııımmmmŞeniz :lepi: hadi hayırlısı benim 18 yada 19 ocakta olcak sezeryanım
allahım güldürsün yüzünü doğuma girmeden önce hepinize dualarımı gönderecem zaten dualarımdasınız :Saruboceq:
özellikle ben beklerim dua. rabbim senin de yardımcın olsun biz de sana dua edecez güzel bir doğum olacak inşallah canım. kış bebeği olacak annesiii
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun
Hepimizden canım. iyi haberlerinizle çok mutlu oluyoruz inan. opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanŞeniz canım ben çıkıyorum eşim bilgisayarda iş yapacak öptüm görüşürüz opuyorumnanaktan
gün boyu böyleydim valla görümcem ikide bir şakasına laf sokuyordu bende her lafına bir oklava vuruyordum kaydirigubbakcemile3etipufum bu da kedersizin sinirlenmiş haliklava: klava: klava:
ee anasına bak kızıını al demişler dünürüm zemuszemusamannnnnnnnnnnnnn nasılllar benim canlarım bakalımmmmmmmmmmmm iyilermiymişlerrrrrrrrrrrrrr
baharım hiç sorma dünür bize hiç bir iş yaptırmayacak...kızıda onun gibi olursa tamammmmmmmm
SıSı
canım rüyada gördüğün senin oğlanla benim kız olmasın :gitme:kızlar bu şiiri yazdığım geceydi yeni yıla girmeye dakikalar vardı...yengem bizdeydi...evden çıkarken tam birbirimizi kutluyorduk..kendisi hamileydi...karnı karnıma dokundu..kendimi o an öyle tuhaf hissettimki anlatamam..biran bende hamileymişim gibi elimi karnıma tuttum..allahım anlatılmaz bir duyguydu...inşallah rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder.. evleneli ilk defa bir hamileyle beraber girdim yeni yıla o dikkatimi çekti...ve bana uğur getirir diyorum inşallah...ve yine o gece rüyamda hayır olsun diyelim bir tepe tepenin üstünde ikitane çoçuk bir kız bir erkek..bunlar kimin diye bağırıyorum baya bir uzağım..onlarda senin diye bağırıyorlar...ALLAHIM inşallah gerçek olmasını nasip eder....aminnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yıldızım bence sen hamilesin canım hem iki dr da sana olabiri demiş birde kesin olmayınca sıfır çıkıyormuş sizin orda öyleymiş bizm burda 5 in üstü hamile diye sayılıyor...hem senin yumurtaların geç gelişip çatlıyor geç döllenme olduysa kanda yavaş yavaş sayı yükselir ..ayy inşallah yeni yılın ilk hamişleri sen ipek ve sevdam olursunuz ohhh ozaman deymeyin keyfimize :dance: :dance: :dance:kizlar merhaba,bana yazdiklarinizcin cok tesekkur ederim,Allah gonlunuze gore verir insallah.gecelim sonuca.
gittim sonucu aldim,3 cikti,anlamadim.sonucu verene soruyorum ki hamilemiyim,o diyor,dr-una sor,neyse,dedim ya dr-uma ulasamiyorum,labaratuarda kizlara sordum,biri bakti yok hamile diyilsin dedi,inanin o an basimdan kaynar sular doktuler,kaynanam da yanimdaydi,beni oyle gorup sesini cikarmadi,kendi-kendime nasil ya,kendimi o kadar hazirlamistim ki...neyse,tanis bi ginekolog buldum,o dedi 0 -dan yukariysa,var demektir,bende 3tu,yani bunyen zayif oldugundan,hem de folekulum gec yetistiyinden ola bilir,1 hafta sora yeniden kan tahlili yaptir dedi,
sonucu alip baska bir hastaneye gittik,o da net cevap vermedi,idrarda test falan yap dedi,cildiricam ya,
sonra tekrar dr-umu aradim,sonunda acti,dedim sonucu ,o da dedi ki, ola bilir,hem beden isim da kac gundur 37ye cikmis,onuda soyledim,dedi yarin erkenden bir idrar testi yap,bakalim ne cikiyor,ama o sonuca gore hamile ola bilirmisim.
inanin kizlar ne hissettiyimi bilmiyorum,ne dusunuceyimi de,sizce sonuc yuksekmi?bana yardim edin nolur,bur hafta nasil bekliycem?
canım benim yaa :teselli: :teselli: :teselli: olacak bizimde allahın izni ile :Saruboceq:canim sen kesin hamilesindir
sakin ol kendine dikkatet
ama sandan bir ricam hamile oldugunu ogrendigin an
elini karnina koy ve benim icin dua et
ve bebegine soyle benim bebegime soylesin
annenegit desin annen seni cok ozlemis desin
ben bebegimi cok ozledim
:gitme:mafoldumben:gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen kendini ne kadarda güçsüz sansanda aslında çok güçlüsün farkında değilsin canım ..bende kendimi her negatif sonuçtan sonra yıkıldım sandım ama inan daha çok güçlü oldum her seferinde .rabbim kullarına çekemediği dert vermezmiş canım bunu unutma BıZ GÜÇLÜ ıNSANLARIZ :lepi:canim ben hep kendimi cok gucluzannederdim
megersedunyadaki en gucsuz insan benmisim
napim dayanamiyorum onun hasretine
ne ana vvar ne baba ne kardes hepsi uzakta birde bebegim bu kadar uzak olunca zor oluyor:gitme::gitme:
ayy benim düşünceli vafalı arkadaşım :1hug:yurtdışında nerdesin ben alıp gönderirim sana
aynen canım :hulya:burdan biri hamile kalsın göklere uçuyorum. çevremden bi hamile haberi alınca sinir oluyorum ne tuhaffff
kedersiz sen şimdi yorulmuşsundur. ben de burda çok bekledim anacııımmm sen gelmedin. birazdan benimki gelir bi daha giremem...
yıldızcımmm demek sonuç 3 çıktı hadi inşaalhh daha da yükselcek canım ama sen strese girme lütfen çok etkisi olur sabah ilk işin test yapmak olsun silikte olsa o ikinciyi çizgiyi görürsen daha da korkma canım..
etipufum yaa kendinden bahsedince geldi aklıma sen belini çektirmiştin onun acaba faydasımı oldu dersin :bbo: çünkü ondan sonra hamile kaldın gibi hatırlıyorum..
nevomm canım benimm demek yurtdışına kadar servisini genişlettin yardımsever arkadaşım benim..
sag ol bitanem,iyi ki varsiniz.
sabah test yaptim,ikinci cizgi silikte olsa cikti,ben hamilemiyim acaba,cok heyecanliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?